19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Dnes ráno jsem se probudila s bolavým spodním víčkem (hned vedle slzné lázy). Nemůu bezbolestně ani mrknout. Hned mě napadlo, e to můe být ječné zrno, ale místo je oteklé jen nepatrně. Přesto...nevíte, jaký práek je určený ke znekodnění (nebo alespoň zmírnění bolesti) ječného zrna?
Není tady
Není tady
ječné zrno je hnus!!! byla jsem s tím asi tak 7x na chirur. zákroku k odstranění - hlavně to nahřej, a se ten hnis dostane ven, pokud zatvrdne, je s tím konec!!!!!
Není tady
Lenko, nestra mě! Já se s ním dostávám do styku po prvý...i přesto, e mau čerstvě koupenou mastičkou a téměř hystericky ve dvacetiminutových intervalech, bolest se stupňuje. Jak to mám nahřát?
Není tady
Aoj moná e to bude znít divně, ale prý to pomáhá..... je to z domácí lékárničky....., prý pomáhá, kdy Ti do oka někdo prudce plivne ... Jen jsem to slyela, tak nevím, jestli je to pravda. Já kdy ho měla tak jsem měla borovou vodu a dělala jsem si výplachy. Ztím ahoj a dej vědět jak to zabralo a jesli si také slyela o té první variantě.
Není tady
Lucy napsal(a):
Aoj moná e to bude znít divně, ale prý to pomáhá..... je to z domácí lékárničky....., prý pomáhá, kdy Ti do oka někdo prudce plivne
... Jen jsem to slyela, tak nevím, jestli je to pravda. Já kdy ho měla tak jsem měla borovou vodu a dělala jsem si výplachy. Ztím ahoj a dej vědět jak to zabralo a jesli si také slyela o té první variantě.
Má pravdu,tohle udělala hospodská mýmu bejvalýmu a opravdu to zmizelo.Prý je to snad psychického rázu,ale ten člověk to nesmí čekat a musí se straně leknout.
Není tady
no do oka mi nikdo neplival - asi proto jsem na ně tak trpěla:-)) ale faktem je, e je to infekční, take utírat se jen svým ručníkem, pokud zrno stále je, zkus zajít i za oční doktorkou, můe ti dát mastičku s antibiotiky, já jsem nahřívala heřmánkem nebo světlíkem lékařským a z těch nervů si oko pořád mnula. kadému zabírá něco jiného, ale doktorku určitě zkus, poradí. nenechávej to zatvrdnout, jinak je to pak opravdu v pr...... hodně těstí v boji!!!!
Není tady
Moc by mě zajímalo jak se to "nenechá" zatvrdnout.Já měla ječňáka asi před třema rokama ,nahřívala jsem ho jak divá,ale nevylezl,nic,pak se zapuzdřil a v půlročních intervalech mi dost krutě obtěoval ivot a jsem si ho loni nechala vyndat. Není to nic stranýho (a e jsem velkej posera) jen je to nepříjemný.
Jinak ná známej je takovej machr,e si to vlastnoručně vymáčkne jak beďara ,ale nevim jestli je toho schopnej jetě někdo
Není tady
Lucy, já nevím, jestli zrovna musí plivat někdo, ale já kdy jsem asi dvakrát měla náběh na ječné zrno, prostě jsem si dala na prst trochu slin a dala na to-pomohlo!
Není tady