29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
diskuse na téma ušáci pro všechny majitele jakýchkoli premen a barevných rázů - co nás zajímá a nevíme, kde to hledat...
Není tady
Tak vás tu všechny zdravím a sama se starám momentálně asi o 50 ušáků, 3 plemen a to zakrslá slečna Laura je plemene zBČl, "gaučák" Honzík Sž, u rodičů pobíhající Bony Sdiv a můj chov Čl...A co doma či venku běhá vám..?
Není tady
Měla jsem zakrslého králíka. Loni v září zemřel ve věku 9ti let...
Není tady
Máme takovýho splašenýho troubu - zakrslýho králíčka - je krásnej (hotot) celej bílej až na pár černých flíčků, černý ouška a černě orámovaný černý oči...Má v obýváku klec, ale lítá volně po bytě...tedy lítá, spíš hopká a polehává. Ráda se na něj koukám, když se rozplácne a leží - prostě pohodář, člověku se zlepší nálada...Akorát mi mrzí, že je velice střídmý, když se s ním člověk chce pomazlit, hned zdrhá. Pokud zrovna nesomruje nějakou pochutinu, třeba jablko apod.
Není tady
Judinko a jak je ten ušák starý..?Já mám toho gaučáka už 2-letého a přivezla jsem ho na 10. měsících, ale ja až nechutně rozmazlený a když má chuť a chce být v náruči, tak se toho dožaduje škrábáním na nohu...myslím, že by se s tim mazlením ještě dalo něco dělat...E
Není tady
...a co takhle nového ušáčka, neměla bys chuť..?
Není tady
elis-lilith napsal(a):
...a co takhle nového ušáčka, neměla bys chuť..?
To bylo pro mě nebo pro Judinku?
Není tady
Synek chce právě kočku. Přál si jí už před lety, ale zkoušela jsem mu jí vymluvit, při testech na alergologii mu objevili slabou reakci. Králíček byl takový "bobřík útěchy". Ale teď je to můj mazlíček (nedala bych ho)...(2letý) - odpověď pro elis...
A s těma alergiema: na kočky u kamarádů syn reakce nemá, jen při testování, tak nevím....
Není tady