|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mišinečku, jsi neuvěřitelně statečná, opravdu klobouk dolů! Nebyla jsem ani v půlce referátu a přes slzy jsem neviděla...prožili jste si s prďolkou dost, ale teď už to bude jen a jen lepší!:-) Tak ať už tebe, Danýska, ale vůbec celou rodinku, potkávají jen samé příjemné věci! Pá, a určitě se tu občas ukaž, ju?
Není tady
Misinecku,napsala jsi to moc krasne...hlavne at jste oba dva v poradku a uzivej si konecne danyska live....
Není tady
Mišínečko tak jste to zvládli na jedničku. Uplně mi vyhrkly slzy. At Danysek roste jak z vody. Byli jste moc statečný, klobouk dolů.
Upravil(a) Famozka (1. 8. 2006 13:39)
Není tady
Gratuluju Mišinečku k Danýskovi,koukám,že jsme si obě u porodu užily...No někdo musí mít ten porod holt komplikovanější,ale nejdůležitější je,když jsou na konci zdravá miminka...držíme s Natálkou palečky,at už je vše jen OK....
Není tady

Ahojky holky. Moc a moc vám všem děkuji za přání a za hezká slova!!!! Moc mě potěšily!!!!!
A Danýska také
Já brečela u všeho před porodem a teď také, takže tohle máme asi na Babinetu všichni společné, co?!?!

Jsem ráda, že už konečně občas můžu za váma a tak se snažím dohnat to, co jsem zameškala. Když taťka chová, tak se snažím, abych sem mohla mrknout.
Jsem tu totiž moc ráda a hlavně mě to dává hodně síly a pozitivních věcí 
Koukám, jak tu máte všichni tak krásné fotečky miminek a jak krásně rostete?!!! Já snad v té porodnici byla půl roku, ne?!?! 
Ještě jednou vám všem děkuji a doufám, že se znovu zapojím!!!
Hezký večer!!
Není tady
Miši ta fotečka je úžasná. A já chci taky nějakou a že mi jí pošleš na mail viď?!
Není tady
Mišinečku, až mě z toho mrazí. Jsi moc statečná. Přeju vám ze srdce hlavně zdraví.
Není tady

Holky, musím ještě napsat, že když bylo po všem hrozném a byla jsem už taková jako v pohodě, tak mi manžel řekl, že mu moje mamka měsíc před naším porodem řekla, že při porodu umřelo miminko. Uškrtilo se. Polilo mě horko, ale hlavně jsem zjistila jak mi manžel vlstně pořád dodává sílu, neb on to věděl, vše viděl, co se děje s Danýskem a přesto nezmatkoval a věřil, že vše bude v pořádku. Jsem ráda, že mi to neřekl, neb bych to asi nerozdýchala a bylo by to pro mě určitě horší. Až poté jsem pochopila proč moje mamka pořád volala sestřičkám, zda je vše v pořádku, že je to už dlouho a pak tam i přišla, když bylo po porodu a brečela. Měla velký strach. Takže jsme moc ráda, že to vše dopadlo dobře a Danýsek je mezi náma.
Všem vám přeji hodně moc štěstí a hodně sil a stejnou psychickou podporu od manželů, od okolí a od personálu, jakou jsem měla já!!!!
Držím vám všem palečky, ať jste všichni spokojený a šťastný!!!!! Pá,pá
Není tady

Mišinečku, právě si říkám, jak se máte, a tak, posílám moc pozdravů a sil Danýskovi i mamince s tatínkem. Hlídejte ten krásný pokládek, protože to je to nejkrásnější na celém světě! Neboj on se spraví! Nám se narodil Mikulášek s vyrážkou a taky nám říkali, že se jim to nelíbí, že to prý může být infekce, ale taky nějaká vrozená vada. Hrozně jsme byli vyplašení, ale já tak nějak podvědomě věděla, že to nebude nic vážného a naštěstí díky Bohu to byl jen nějaký stafilokok a zabraly antibiotika a moje mlíčko.

Není tady

Díky moc Alex. Teda ty doktoři umějí potěšit, co?!?! Jsem moc ráda, že jste v pořádku. Mikulášek je moc krásný!!! Je to už takový chlapák!!!! Zdá se mi, že jsem nějak zaspala dobu, neb je nějak veliký. Už to není miminečko, ale pořádný , krásný chlap!!! 

Hodně zdravíčka vám přeji!!!! Koukám, že na Babinetu , kromě toho, že tu jsou jen krásná miminka, tak to jsou i velký bojovníci, co?!?!!!!!

Není tady
Mišinečku - mám slzy v očích... Ufff
Jsi šikovná holka, ať Vám dělá Danýsek jen radost 
Není tady
Misinecku, posilame velkou gratulaci a prejeme hodne krasnych chvil s mimiskem.

Není tady
Misinecku přeju vám moc moc moc zdraví a štěstí, skoro jsem nedýchala když jsem to četla.. Takže moc gratuluju!!! 
Není tady