27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dnes mi po 12 letech vypllivla pračka - totálně, take pátrám na netu. Máte někdo zkuenosti s nákupem takové věci? A jaká značka vám vyhovuje?
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Dnes mi po 12 letech vypllivla pračka - totálně, take pátrám na netu. Máte někdo zkuenosti s nákupem takové věci? A jaká značka vám vyhovuje?
Ahoj Vladko, my kupujeme pres net uplne vsechno...Da se to najit podstatne levneji nez normalne v obchode a zatim se nam to vzdy vyplatilo a nebyly zadne problemy - koupili jsme pracku, televizi, drobnejsi spotrebice a ted se chystame na renovaci kuchyne a taky vse nakoupime pres internet.
Jo a pracku mame Whirpool, plinici se shora.
Není tady
Já mám Ford Philco zabudovanou v kuchyni,po 14 letech praní na tři chlapy byla první oprava -spálené uhlíky za 600,-Kč.Ani hadice jsme nemuseli měnit.Honem klepu,abych si to nezakřikla.Mám ji od jara 1992
Vloni jsme si přes net koupili lednici s mraákem,byla o čtyři tisíce levnějí ne u nás v obchodě a jetě nám ji dovezli a vynesli do 1.patra /za příplatek pohých 160 Kč /.Byla jsem maximálně spokojená.
Není tady
Asi ji taky takhle koupím, jen musím přesvědčit manela, e to není podvod. On netu moc nevěří. Dnes jsem obela tři elektry ve městě a na netu je to vechno fakt o 3-4 tis. levnějí.
Není tady
Jo, levnějí je to určitě na netu. My jsme kupovali myčku i pračku přes net. Stránky se jmenovali myslím- Eva.
Pokud u nich kupuje jednou, přítě u má dokonce slevu. Dovoz zdarma. Navíc pokud koupí na netu, má nárok vrátit zboí do 15ti dnů, bez udání důvodu.
Není tady
Jo a pračka i myčka Indesit.
Není tady
Kupovali jsme přes net ledničku a v pohodě. Taky jsme u kupovali foák, mobily, mp3 přehrávač a jetě spoustu dalí elektroniky a dycky bez problémů. Kupuju i věci pro zvířátka. Je to paráda, člověk si vybere co chce a v klidu domova...
Není tady
mám s tím dobré zkuenosti.Koukni na www.bilezbozi.cz, nebo www.spokojenost.cz
Já si teď budu do nového bydlení takto pořizovat myčku a varnou desku.
Není tady
Já jsem vloni kupovala na netu pračku (Whirpool - snad se to tak píe, teď nevím) a sporák (Mora). S obojím jsem velmi spokojená, přivezli to a domů, akorát jsem jim pak musela trochu pomoci do patra. Přijeli a k večeru, kdy jsem byla u z práce doma, prostě fajn.
Mohu jen doporučit a samozřejmě cena byla oproti normálnímu obchodu nií. (tam jsem se byla pouze zeptat, jak vyndavat uplík na práek, protoe jsem to podle návodu nepochopila).
Není tady
Take holky, málo na tom, e mi vyplivla pračka - zítra ji přivezou, ale jetě odchází sporák. Nikdy asi nezůstane při jednom. Prosím, jaké máte zkuenosti s keramickou deskou a horkovzdunou troubou?
U jsem se kdysi ptala, ale nemůu to najít.
Není tady
já mám horkovzdunou troubu od AEG.Jsem s ní spokojená,ale byla draí.AEG mají veobecně dobré trouby.Není patná ani Mora,nebo Bosch.
Keramickou desku desku si budu pořizovat v září do nového bydlení.Teď mám plynovou 5-ti plotýnkovou od Siemens a jsem taky hodně spokojená.
Není tady
já jsem si taky kupovala vechny spotřebiče do kuchyně přes net ... jetě jsem se koukala v obchodech, abych je viděla "live" a pak jsme li na I.P.Pavlovo nám. a tam mají i kancelář,kde jsme si to objednali a asi do týdne to ve přivezli. Nespěchali jsme na to a uetřili jsme dost peněz !
Není tady
A jak je to pak se zárukou, jak to funguje, nejsou problémy ?
Není tady
Problémy s tím nejsou.Záruka je normálně 2 roky a třeba www.obchodnidum.cz nabízí i seznam servisů na které se můe obrátit
Není tady
kupuji hodně na netu, koupila jsem televizi, video a kompletní počítač. Naprostá spokojenost. Nejen e je to levnějí, i kdy se platí doprava, ale prodavači přes net jsou ochotnějí a vstřícnějí ne v kamenných obchodech. Teď mám objednané křeslo a budu asi muset brzo kupovat novou lednici. Jedině přes net, i na splátky je to bez problémů.
Není tady
Maximální spokojenost, kupovali jsme nedávno suičku a v pohodě. Mnohem větí výběr ne v kamenných obchodech, lepí ceny a pokud jde o záruku, taky garance. Při výběru si zkus setřídit ceny, funguje to na www.seznam.cz, ale i na www.centrum.cz, kdy změní vyhledávací formulář na "zboí" - nevím, jestli jsem to napsala dobře :-)
Není tady