|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

10 let ???? Ne 10 měsíců ??? Po deseti letech se přece nemůže šití rozjet !!!
Já jsem šitá hodně u obou těhu až pomalu na zádech.... V prvním těhu 23 stehů a v druhém 27 stehů...mám jizvu až na vnitřní straně stehna
!!!
Rodila jsem velké děti....... ale byla jsem do tří měsícú v pohodě a to i přes velká poranění...
Není tady
Zdravím, stehů je hodně. Dělají se vnitřní a vnější. Nastříhává se jen malinko, to je pravda, ale někdy se hold žena roztrhne i tak hodně, já mám jizvu taky až ke konečníku a je docela vystouplá. Nevím ellen jestli by jsi se po 10 letech mohla nějak otevřít s tím ti asi opravdu poradí jen nějakej gynekolog, tak si tam zaskoč. Nebo už ti k tomu něco říkal?
Není tady
U čerstvých jizev třeba po operaci pomáhá laser, ale jestli pomůže i po 10 letech, tak to nevím. Četla jsem o tom, že některé ženy mají problém se šitím, tak je to určitě možné. Třeba máš kůži v tom místě málo pružnou, jizvy někdy zůstanou tvrdé.
Není tady
Já jsem měla plastický steh, to je 1 uzlík na začátku a druhý na konci a zbytek šití byl schovaný uvnitř.
Není tady
Taky mám pocit, že tady někdo psal, že mu byla jizva přešívaná, ale určo ne po tak dlouhé době. Já mám taky jizvu až do stehna, jde hodně vidět, nahmatám si ji, je taková tvrdá, někdy mně jakoby táhne, ale pochybuju, že se rozjede. Když jsem se dr. ptala 3měsíce po porodu , jestli kdybych byla těhu, tak jestli jizva, tedy 12měsíců po 1. porodu vydrží, tak říkala, určitě. Takže si myslím, že to srostlé máš, jen možná špatně. Jen se divím, že to řešíš až teď 
Není tady

ahoj l.ellen, já mám prakticky stejný problém, ale jsem po porodu přes dva roky. Doktorka mi taky říkala o plastice, ale já se bojim na ní jít. Anebo prý mam při příštím porodu říct aby mě nastřihli v tý samý jizvě a pak si dali záležet aby to přešili. Ale už je vidim jak to dělaj.... 
Mě to občas natýká i bez sexu, sex mě donedávna moc bolel, teď už je to lepší. Po sexu to nateče vždycky,pak si nemůžu ani sednout
a někdy to nateče jen tak bezdůvodně. Zatim to neřešim a trochu před tim "strkam hlavu do písku"
Není tady
No tak já jsem měla po prvním porodu stejný problém. A při druhém za dva a půl roku jsem trefila na dobrou doktorku, která se mi sama nabídla, že mi provede nástřih v jizvě a znovu přešije. Šití se tak sice protáhlo, ale pak už to bylo bez problému. Zkus se domluvit v porodnici, třeba ti taky vyjdou vstříc. Držím palce.
Není tady

l.ellen to jsi mě teda moc nepotěšila že to máš ještě 10let po porodu...
No asi to necham bejt, až se mi vrátí po Depo. Proveře menstruace, tak se budeme snažit o miminko a pak se uvidí co bude dál
Ajko díky za přízpěvek, doufam že dopadnu po druhém porodu jako ty 
Není tady