Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 7. 2006 16:30

vojanda
♥♥-----

pocity úzkosti při sexu

Ahoj holky,mám takový zvláštní problém,nevím,jestli mi dokážete poradit,ale aspoň to zkusím.Svého přítele moc miluji a moc mě přitahuje,ale mám problém s orgasmem.Když masturbuji,orgasmu dosáhnu pokaždé bez problému,když mě ale dráždí přítel na klitorisu,je to mnohem krásnější pocit,ale orgasmus stejně nemám,naopak mi to při stupňujícím se prožitku je spíš až nepříjemné a cítím takový zvláštní pocit bezmoci nebo jak tento pocit pojmenovat,že nejsem schopná v milování pokračovat dál.Jednou jsem se dokonce samovolně rozbrečela,ale nevím proč,příteli naprosto věřím a jinak nám všechno klape.Podobný pocit bezmoci jsem zažila jen jednou a to když jsem slyšela moje rodiče,jak spolu souloží,to mi až taky vyhrkly slzy,přitom teď s odstupem času už se téhle historce spíš směji.Moc prosím,pomozte mi,jsem z toho úplně zoufalá a můj přítel taky,protože patří do skupiny mužů,zakládajících si na uspokojení partnerky.Předem moc děkuji!!!vojanda

Není tady

#2 30. 7. 2006 16:34

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Re: pocity úzkosti při sexu

Uvolni se a na nic nemysli. Nepřemejšlej o tom, už aby to bylo atp. Prostě vypni mozek, uvolni se  a hezky si to užívej. Pokud si ho umíš přivodit sama, tak by to mělo jít i s přítelem. gloria

Není tady

#3 30. 7. 2006 16:40

vojanda
♥♥-----

jenže já mám právě pocit,že už snad víc uvolněná být nemůžu...SDpíš mě napadlo,jestli třeba netrpím nějakým studem z projevených emocí,co myslíš?

Není tady

#4 30. 7. 2006 16:47

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ale proč by ses měla stydět? Právě to, že projevíš tyhle svoje emoce před přítelem, by měla být jeho odměna, za to, že se snaží.
Takže se nestyd. On bude rád. To snad je přání každýho chlapa, aby byla partnerka spokojená. A pak on bude 2 x tak spokojenej.

Můj názor..... rodna tongue

Není tady

#5 30. 7. 2006 16:55

vojanda
♥♥-----

děkuju moc za rady,určitě je vyzkouším...měj se!papa

Není tady

#6 30. 7. 2006 18:29

Me
♥♥♥♥♥♥-

vojanda napsal(a):

jenže já mám právě pocit,že už snad víc uvolněná být nemůžu...SDpíš mě napadlo,jestli třeba netrpím nějakým studem z projevených emocí,co myslíš?

myslím,že trpím úúúplně tím samým..!! wink hmm

Není tady

#7 30. 7. 2006 18:45

Lada1
♥♥-----
Místo: Orlík

Me napsal(a):

vojanda napsal(a):

myslím,že trpím úúúplně tím samým..!! wink hmm

Jo tak to je nás asi opravdu víc, ale já to mám jen s tímhle partnerem a to ani nemluvím o tom, že už jsme spolu takřka osm let!!sadgrater

Upravil(a) Lada1 (30. 7. 2006 18:46)

Není tady

#8 30. 7. 2006 18:48

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, jak to? dumbom
Na co při tom myslíte? Nesmíte myslet na to, co budete vařit!!! roll

Není tady

#9 30. 7. 2006 18:54

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

Holky, jak to? dumbom
Na co při tom myslíte? Nesmíte myslet na to, co budete vařit!!! roll

Choyso, to není o vaření, ale spíš o důvěře. Můžeš si sebe víc namlouvat, že věříš na 100%, ale své tělo neobelstíš!kapitulation

Není tady

#10 30. 7. 2006 19:04

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ale když seš s jedním partnerem osm let tak mu snad důvěřuješ, ne? smile Nebo ne? To mi neříkej.... skurt

Přece před ním se nestydíš, ne?  rodna

Není tady

#11 30. 7. 2006 19:09

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

Ale když seš s jedním partnerem osm let tak mu snad důvěřuješ, ne? smile Nebo ne? To mi neříkej.... skurt

Přece před ním se nestydíš, ne?  rodna

Jo holka zlatá já po osmi letech oběvila věci u něj, že by jeden i splka. A pak si můžeš myslet, že si věříte říkáte vše. ale nikdy to tak není - tomu nevěř děvče zlatý!

Není tady

#12 30. 7. 2006 19:14

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Lada 1 : Ano, já si pamatuju, cos tu řešila.
No nevím, ale nebavit se o takových věcech po tolika letech.....
Přece ti to muselo vadit i dřív, ne? A jemu?

Aha, nebo ty máš asi ten problém spíš ted, že? Tak už vím, jakou roli tam má ta důvěra. To pak chápu... hmm
A je líp?  smile

Není tady

#13 30. 7. 2006 19:16

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

Lada 1 : Ano, já si pamatuju, cos tu řešila.
No nevím, ale nebavit se o takových věcech po tolika letech.....
Přece ti to muselo vadit i dřív, ne? A jemu?

Aha, nebo ty máš asi ten problém spíš ted, že? Tak už vím, jakou roli tam má ta důvěra. To pak chápu... hmm
A je líp?  smile

Je to jako na houpačce. Někdy nádhera a příště ještě hlouběji. A máš pravdu, je to až teď!!!!

Není tady

#14 30. 7. 2006 19:19

Lada1
♥♥-----

Choyso a podle toho co dnes vím o jeho sklonech, pochybuji, že mu vlastně něco ve skutečnosti vadí či vadilo, kdž to řeší u PC po svém!!! ALe to je pohoda už se snažím brát to s nadhledem. dumbom

Upravil(a) Lada1 (30. 7. 2006 19:19)

Není tady

#15 30. 7. 2006 19:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Lada 1: Lepší, než bejt pořád dole, ne? Ono se to spraví, neboj....tummenupp
Jen jak získat zpátky tu důvěru?
No já jsem zase chytrá  roll a sama nevím....usch
A v TOM ještě manžel pokračuje?

Není tady

#16 30. 7. 2006 19:22

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

Jo a už nejen u Pc a problém je v tom, že se schovává a dělá, že nic, ale zrcadlo a oči jsou prevít a já mám takovou smůlu na to být vždy někde kde pro svůj vlastní klid nemám být!!!

Není tady

#17 30. 7. 2006 19:24

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

Důvěra a co to v tomhle případě je, když se stále schovává jako malej jarda a dělá, že nic!!!! Bože jak to nenávidím!!!!

Není tady

#18 30. 7. 2006 19:34

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

No to nevím. Co s tebou?  pussa

Není tady

#19 30. 7. 2006 19:39

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

No to nevím. Co s tebou?  pussa

Já taky né a tak to dnes zkouším s R.E.M. a jejich OUT OF TIME a skleničkou chinzanna bitter a zatím to ujde. Lepší terapie než poslouchat výmluvy a stupidyty!!!!godlike

Není tady

#20 30. 7. 2006 19:41

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je dobrý storstark Dej si jednu za mně.
Ono to všechno bude dobrý, uvidíš. Chce to trošku času.....

...........řekla věčná optimistka Choys a dostala dumbom

Není tady

#21 30. 7. 2006 20:19

Lada1
♥♥-----

choysia napsal(a):

Tak to je dobrý storstark Dej si jednu za mně.
Ono to všechno bude dobrý, uvidíš. Chce to trošku času.....

...........řekla věčná optimistka Choys a dostala dumbom

To si piš, zalezu do vany a šroubuju víčko! Jinak doufám, že ten čas budeme mít! A ten optimismus Ti přeji a závidím. Já to zkusím neboj se a díky:)

Není tady

#22 1. 8. 2006 9:05

vojanda
♥♥-----

ahoj holky,a já už si myslela,že jsem s tímhle problémkem jediná a ono nás tady je víc...To já přítelovi maximálně důvěřuju,ví o mě všechno,i to,co nikdo jiný neví,ale stejně,asi se prostě nějak podvědomě až moc ovládám...Jenže nevím,jak z toho ven...

Není tady

#23 2. 8. 2006 0:55

Misak
♥------

Tak mam asi stejny nebo alespon podobny problem:-( Kdyz me pritel drazdi klitoris at uz usty nebo rukou, tak je to zpocatku prijemne ale pak se to tak stupnuje az to zacne byt spis neprijemne, az mam tendenci mu uhnout, aby v tom nepokracoval. Mozna se podvedomne snazim potlacovat nejakou tu prirozenou reakci, nebo nechat to ze me najednou jakoby spadnout, nechat to dojit dal az k uplnymu uvolneni a spis uhnu, ale nerekla bych ze nemam duveru k priteli, to ne... tak nevim co s tim:-(

Není tady

#24 6. 8. 2006 9:11

Valentyna
♥♥-----

Tak to znam. My mame s manzelem uz od zacatku naseho jiz desetileteho milovani takove znameni, ze kdyz stlacim kolena, vi, ze ma prestat, zmenime polohu ci zpusob jak pokracovat dal. Kdyz se pak zpatky vratime k drazdeni klitorisu, vse je zase super.
Ukonceni milovani bez orgasmu jsem zazila mozna tak trikrat za zivot.
Holky
- nebrante se nicemu (oddychovani, uziti si vseho prijemneho - ty chlapy to vzrusi stokrat vic!!)
- nemyslete na to, co budete zitra delat, soustredte se jen na to, co se prave kolem Vas deje (nejakou dobu se budete do soustredeni nutit, ale po case to pujde samo).

Misak napsal(a):

Tak mam asi stejny nebo alespon podobny problem:-( Kdyz me pritel drazdi klitoris at uz usty nebo rukou, tak je to zpocatku prijemne ale pak se to tak stupnuje az to zacne byt spis neprijemne, az mam tendenci mu uhnout, aby v tom nepokracoval. Mozna se podvedomne snazim potlacovat nejakou tu prirozenou reakci, nebo nechat to ze me najednou jakoby spadnout, nechat to dojit dal az k uplnymu uvolneni a spis uhnu, ale nerekla bych ze nemam duveru k priteli, to ne... tak nevim co s tim:-(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí