Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 10. 8. 2006 0:18

71maja
♥♥♥----

Re: Realita života.......

MisoII,
jak je vidět tvůj M chce mít u dětí čistý štít a proto zcela neotřele hází veškerou vinu na tebe - je to opravdu hnus. Ale ty to ustojíš a děti prozřou - dcera už nyní a syn taky - neboj. A myslíš, že by jsi dětem neubližovala, kdyby jste se nerozvedli? A děti žili v tom trojrozměrném zmatku? Pro ně by to bylo horší - o hodně - vzaly by si z toho do života to, že je to normální. Víš, sama jsme hodně přemýšlela o tom, že můj BM byl z rozvedené rodiny (vlastně tam byli rozvedení téměř všichni - tetičky, strýčci, bratránci) a často tvrdil, že je moc rád, že jeho děti tak žít nemusejí - a jak to dopadlo, rozvedl se taky...... a pak tvrdil (a bohužel stále tvrdí), že to na děti žádný špatný vliv nemá, že se pro ně nic nezměnilo......ale už neviděl, že mladšího syna jsem vracela do normálu s pomocí psychologa skoro rok. Jo, z rodiny má bohužel nastaveno, že je to prostě standard. Možná je to u tvého M stejnš zakódováno.
Já bych se asi na tvém místě pokoušela dětem vysvětlit, že když pracuješ, tak je má na starosti tatínek a když jsou nespokojeni, tak ať se obracejí na něho - já vím, lehce se to píše a hůř vysvětluje.
Moc držím pěsti, aby jsi v sobě našla hodně sil čelit problémům a ustálo to. Hlavně se neboj, i když se ti to teď možná nezdá, tak děti vnímají kdo se chová jako prevít a ty pro ně vždy budeš skvělá máma......

Není tady

#27 10. 8. 2006 9:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ahojte, dovolím si nesúhlasiť s tým, že odchádzajú len muži z rozvrátených rodín, ja som žila 9 rokov s 2 x rozvedeným chlapom, ktorý svojej matke zazlieval, že sa s otcom "včas" nerozviedla(B svokor bol alkoholik) a sám sa veselo rozvádzal a rozchádzal, aj so mnou sa rozišiel... A naši sú spolu už 41 rokov a ja som "bola rozídená"... ale snáď aspoň bratovi manželstvo vydrží.
Miši, je mi ťažko len keď čítam tvoje riadky, lebo tvoj muž je výkvet aj medzi tunajšími neverníkmi, a to, ako sa správa k deťom, je donebavolajúce. Ale práve preto si myslím, že ho tie božie mylyny zomelú, a možno to ani dlho neptorvá. A deti sa z toho oklepú a budú žiť ďalej. Možno budú mať trochu zložitejšie vzťahy, ale to som mala aj ja(opakujem sa), ktorá pochádzam z rodiny, kde sa prakticky nikto nerozviedol, nanajvýš sem-tam niekto umrel predčasne a niekto ovdovel/a. Keď majú deti aspoň mamu normálnu, vyrovnanú - a časom snáď aj nad vecou - majú šancu pochopiť to, čo sa stalo, a vziať si z toho pre seba ponaučenie a prípadne predsavzatia do budúcnosti. Myslím, že po rozvode a vyriešení majetku, detí, atď. sa už pre teba(pre vás) začne cesta zo dna nahor. Držím vám na nej palce, a občas daj vedieť, ako na nej napredujete.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 10. 8. 2006 10:00

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Míšo - ti chlapi fakt snad někam chodí na ty stejné věty. Já už několikrát vyslechla to, co tady u tebe čtu .... "mohli jsme si tak krásně žít..." a následuje výčet toho, co já udělala v životě špatně, že jsem ho dostrkala do náruče jiné. A taky se rozvádět nechce, jemu to vyhovuje. V týdnu doma, prodloužený víkend u ní. Doma chladno, ale pohodlí. A asi si přeje, abych si já taky zařídila život po svém. Jen kdyby jim ty mimomanželské vztahy skončily .... to by asi byl elent, kdyby se situace obrátila.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí