|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
I já bych mohla napsat je to naše sluníčko a tatínek se v něm vidí. Teď je legrace jak přišla puberta tak s ním pěkně cloumá, odmlová, je paličatej atd. a starší syn volá " mami to je děsnej puberťák", já " byl jsi úplně stejnej", on " né !!! tak strašnej jsem nebyl". Někdy se dost nasmějeme.
to jsem ráda, že jste se úspěšně zaintegrovali. To vám blahopřeju. Nejdůležitější je ta sociální stránka. Nám se to sice nepodařilo, taky před 10ti lety, ale měli jsme štěstí na učitelky. Ono učit takovéhle děti to chce velké srdce.
Přeju hezký den. Dnes jsem v práci, ale zítra pojedeme na výlet na Kost.
Není tady
dakota napsal(a):
Backy, to sice je sranda , ale zároveň spíš pravda...
Dúfam, že nie. Koniec koncov, k čomu kedy bolo pozeranie sa na najhoršiu stranu mince?
Není tady
rogersova: nedávno jsem studovala jednu moc zajímavou diplomku o DS má trisomii?
Není tady
backy007 napsal(a):
Judita,
teraz to pokúsim zvrhnúť na srandu, aby ste tu o mojej kompánií nešírili drby.Judita napsal(a):
1. Je to sympaťák, působí důvěryhodně.
To pôsobí väčšina masových vrahov...
2. Je tolerantní, respektuje moje hranice.
Rozhodol sa, že ty máš svoj priestor a on svoj, a keďže on ti nekecá do ničoho, tak ani ty mu nesmieš kecať...
3. Je to citlivý člověk, má velké srdce.
V detstve bol pravdepodobne zneužitý...
4. Bude z něj skvělý taťka, umí komunikovat i s úplně malými dětmi (onehdy v restauraci hodinu "flirtoval" s dvouletou slečnou u vedlejšího stolu)
Pedofília sa prejavuje práve takto...
5. Má krásně hebkou kůži, příjemný na tulení.
To majú aj ľudia po chemoterapii...
6. Přijímá moje názory jako prostě moje názory.
Ignoruje to, čo povieš, a myslí si ďalej svoje...
7. Bere samozřejmě moje kamarádky a aktivity.
Skúma tvoje blízke okolie aby zistil, s kým by sa vyspal...
8. Když jde do tuhého, vypne se k mimořádnému výkonu - je to člověk do nepohody.
Pri sexe to asi neplatí, čo?
9. Dost se spolu nasmějeme.
Mám obavy z čoho...
10. Umí přijmout, když nemám chuť na sex.
On nemá chuť nikdy...Dúfam, že moje postrehy zoberieš čisto ako srandu, keďže tak boli i myslené...
Backy Backy, kdys dostal naposledy
?
Je pravda, že třeba hranice respekt - nezájem může být dost tenká. Sám ale říkáš - k čemu je koukání na horší stranu mince?
Zasmála jsem se 
Bety napsal(a):
rogersova: nedávno jsem studovala jednu moc zajímavou diplomku o DS má trisomii?
takže víš, o čem to je..
Není tady
terry2 napsal(a):
I já bych mohla napsat je to naše sluníčko a tatínek se v něm vidí. Teď je legrace jak přišla puberta tak s ním pěkně cloumá, odmlová, je paličatej atd. a starší syn volá " mami to je děsnej puberťák", já " byl jsi úplně stejnej", on " né !!! tak strašnej jsem nebyl". Někdy se dost nasmějeme.
to jsem ráda, že jste se úspěšně zaintegrovali. To vám blahopřeju. Nejdůležitější je ta sociální stránka. Nám se to sice nepodařilo, taky před 10ti lety, ale měli jsme štěstí na učitelky. Ono učit takovéhle děti to chce velké srdce.
Přeju hezký den. Dnes jsem v práci, ale zítra pojedeme na výlet na Kost.
To máš pravdu,chodíme všude,do kina, restaurace,na výlety, plavat.. neizolujeme ji,aby se dobře začlenila.
Dostalo mě, když jí na vysvědčení paní učitelka připsala,že Terezka pomáhá udržovat ve třídě dobrou náladu a když není ve škole, moc jim chybí.
Ono se za těch deset let moc nezměnilo, nemysli si, kdybych si nestála za svým, pedagogické centrum by ji zařadilo do pomocné školy.Chvíli byli uražení, že jsem je obešla, pak čekali, že to nevyjde a dojde na jejich slova a teď jásají, jaká je to zdařilá integrace.Terezka má k sobě asistentku, jinak by to asi nešlo.
Není tady