29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké máte zkušenosti s tímto nábytkem?Ve Scontu mají krásné židle z přírodního ratanu.Jaká je údržba?Sháním židle 2 do kuchyně.
Není tady
Miluju ratan, ale není to moc vděčný materiál. Mám křesílko v obýváku. Je moc krásné, ale není až tak pohodlné a trochu vrže. Na každodenní používání v kuchyni asi moc není ratan vhodný. Udržuji ho občasným omytím vodou s octem. Ale možná má někdo lepší zkušenost.
Není tady
A co si myslíte o ratanovém křesle Papasan? Máte ho někdo?
Je krásné, moc se mi líbí, teď bývá často v akcích, tak uvažuji, že si ho koupím.
Mívám ale problémy se zády, myslíte si, že je toto křeslo vhodné? Jednou jsem v něm sedla, ale spíše mě to svádělo k tomu se stočit do klubíčka a hrbit se, tak nevím...
Není tady
Zdravím,
po Papasanu jsem dost dlouho toužila, je skutečně moc krásný, mám ho 3 roky, ale záda (tedy alespoň mě) z něj bolí, stačí mi na to shlédnutí jednoho filmu:-( Chtěla bych zkusit ten Fatboy - www.fatboy-czech.net
Každý je ale jiný, co jednomu vadí, může druhému vyhovovat.
Krásný den
Taimy
Upravil(a) Taimy (22. 10. 2006 21:38)
Není tady
Taky se mi ratanový nábytek moooc líbil. Naši si jej koupili do verandy, vždycky v teplých dnech jsme se tam scházeli. Od té doby co tam mají ratanový nábytek tak tam nikdo nechodí Kolik lidí, tolik chutí - nenech se odradit
Není tady
Ahoj. Souhlasím s tím, že to asi není nejlepší nápad. Jen s tím budeš mít starosti za hodně peněz. Pořád natírat a rychle se to rozvrže. Zkus ale třeba umělý ratan, pokud se ti ten nábytek hodně líbí. Ten vypadá stejně v podstatě jen s neničí a ani nevrže.
Není tady
Ratanove zidle jsou hezke ale i drazsi coz je pro nekoho problem, ja mam dve to mi staci a jsem s nimi spokojeny.
Není tady