Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 7. 2006 22:40

Bea
♥♥♥♥---

Ratanové židle

Jaké máte zkušenosti s tímto nábytkem?Ve Scontu mají krásné židle z přírodního ratanu.Jaká je údržba?Sháním židle 2 do kuchyně.

Není tady

#2 1. 8. 2006 17:04

upřímná
♥♥♥----

Re: Ratanové židle

Miluju ratan, ale není to moc vděčný materiál. Mám křesílko v obýváku. Je moc krásné, ale není až tak pohodlné a trochu vrže. Na každodenní používání v kuchyni asi moc není ratan vhodný. Udržuji ho občasným omytím vodou s octem. Ale možná má někdo lepší zkušenost.

Není tady

#3 30. 9. 2006 19:59

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

A co si myslíte o ratanovém křesle Papasan? Máte ho někdo?
Je krásné, moc se mi líbí, teď bývá často v akcích, tak uvažuji, že si ho koupím.
Mívám ale problémy se zády, myslíte si, že je toto křeslo vhodné? Jednou jsem v něm sedla, ale spíše mě to svádělo k tomu se stočit do klubíčka a hrbit se, tak nevím...

Není tady

#4 22. 10. 2006 21:38

Taimy
♥♥-----

Zdravím,
po Papasanu jsem dost dlouho toužila, je skutečně moc krásný, mám ho 3 roky, ale záda  (tedy alespoň mě) z něj bolí, stačí mi na to shlédnutí jednoho filmu:-(  Chtěla bych zkusit  ten Fatboy - www.fatboy-czech.net
Každý je ale jiný, co jednomu vadí, může druhému vyhovovat.
Krásný den
Taimy

Upravil(a) Taimy (22. 10. 2006 21:38)

Není tady

#5 6. 11. 2006 9:07

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Taky se mi ratanový nábytek moooc líbil. Naši si jej koupili do verandy, vždycky v teplých dnech jsme se tam scházeli. Od té doby co tam mají ratanový nábytek tak tam nikdo nechodí lol Kolik lidí, tolik chutí - nenech se odradit

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 30. 6. 2016 5:28

marieggg
♥♥-----

Ahoj. Souhlasím s tím, že to asi není nejlepší nápad. Jen s tím budeš mít starosti za hodně peněz. Pořád natírat a rychle se to rozvrže. Zkus ale třeba umělý ratan, pokud se ti ten nábytek hodně líbí. Ten vypadá stejně v podstatě jen s neničí a ani nevrže.

Není tady

#7 2. 10. 2016 21:18

AlesBer
♥♥-----

Ratanove zidle jsou hezke ale i drazsi coz je pro nekoho problem, ja mam dve to mi staci a jsem s nimi spokojeny.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí