|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Makči, zrovna se tu dohadujeme, že je celkem velká pravděpodobnost víkendové návštěvy Vašeho kraje. Ještě to není jisté, ale kdyby náhodou - jak jsi na tom v sobotu či v neděli??? Nafotím Agátku s Verunkou a zase pojedu 
Není tady
Mishi a nechcete to nechat za 14 dni? ja jsem ted v holesove a budu ve studni od 10.8., to by me mrzelo, kdybych vas nechytla:-(
ted totiz slavim narozky a uz tu mam domluvene akce:-((((
Není tady
aha, my tam právě jedeme na padesátiny, takže pochybuju, že to ukecáme, aby tu oslavu o sto lidech kvůli nám přesunuli

tak nic, nejedu tam naposledy 
Není tady

Apropo Misho, co takhle náš srazík hned zítra?? Dojedeš? Nebo mám dojet já? Neboj to smetiště tu zítra nebude, haha. Právě mí dva chlapi vypadli na pánskou procházku, takže já bych měla jít uklízet:-))

Není tady
zítřek beru - ráno jedu pro pas a pak dorazím hned k vám - na bordel se vyprdni, stejně ti ho tam uděláme
to je zaručené 
Není tady
no prave, Miska slibovala Moravu, Misha se rozhoupe par dni pred vikendem, no to se musi hlasit dopredu at to muzem zmanagovat!!!
kamci, tak si predstav ze ty drinky jsou fuc, muj chlap se do nich pustil, nakonec jsem jeden urvala pro sebe a schovala ze ho okostuju az dokojim. no nevim jestli jsou to energy drinky nebo eroto drinky, protoze jsem nestihala utikat, malem mela agata i brachu:-)))
Není tady
No Miskaaa rikala uz v cervenci ze se chysta na Moravu, nekam do Kuncic, a pak z toho seslo:-(((
Není tady
makca napsal(a):
no prave, Miska slibovala Moravu, Misha se rozhoupe par dni pred vikendem, no to se musi hlasit dopredu at to muzem zmanagovat!!!
kamci, tak si predstav ze ty drinky jsou fuc, muj chlap se do nich pustil, nakonec jsem jeden urvala pro sebe a schovala ze ho okostuju az dokojim. no nevim jestli jsou to energy drinky nebo eroto drinky, protoze jsem nestihala utikat, malem mela agata i brachu:-)))
jééééééééééé makči, já ti to neřekla!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kí to zakázala chlapovi pít, leda mu do toho zamíchám brom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je tam buvolí tráva, semeno konopí atd. Takže takový energy eroto drink
. Až budeme mít zase zcuka, to už snad kojíš nebudeš (při té naší slavné domluvě
) tak tti dám zase, ale musíš to sluponout i po cestě, ať si taky chlap užije s tebou
. No pro jistotu dáme i Agátce ne??
Není tady
Není tady
juuu, no to mě mohlo napadnout že to nebude jen tak:-))))))))
Agate radeji nic nedam, co kdyby byl nekde pobliz Mikulasek nebo Matousek a pak by byla havarka babinetu:-))))
Není tady
Romana napsal(a):
Misho, a zpatky to vemte pres Brno. Barbule by se taky chtela vyfotit s Vercou :-))))
Objizdis s fotakem Babinetatka?
já to brno naplánuju, ale až do nového baráčku - pak už se tam rovnou s Verunkou nastěhujeme 
jmenujeme se vtěrky a budeme u Vás bydlet 
každopádně počítám, že já budu mít svůj pokoj i Verunka - takže to vyřiď manželovi, ať kdyžtak přistaví 
Není tady
No a my se s Matouškem vetřeme s Mishou,jinak to nevidím
A pokoj nám stačí společný.Už se těším na ty meruňkový knedlíky.
Není tady
romi, pocitejte i s nama, jo? uz jsme se ti tam vtiraly jednou, priste uz nas neodbydes:-))))
Není tady
jituš napsal(a):
Holky co to máte? Já chci taky.
![]()
KAMIKAZE - Jituš ty už nekojíš?? Aby se to nepřeneslo na klučíka ten pak nebyl na chatě za kance 
Není tady
a napište nám o tom drinku ať jsme v obraze - co to tady domlouváte - já bych potřebovala pro tátu nějaký sexobudič - jinak se rozvedu (i bez vdavek) 
Není tady
Plechovka, koupíš ji v každém suermarketu (krom Kaufu
) . Stříbrná, s nápisem KAMIKAZE. Mohu doporučit, dobře chutná, říkám tomu šťáva z višňového kompotu
. Povzbuzuje nejen chuť k řízení automobilu 
Není tady

JO jo holky, jedem si to vyříkat, my už máme natrénováno kousků na tu chatu a taky jsme byli v TV, tak jedem Matouškovi tu Verunku rozumně rozmluvit:-) Snad mu bude stačit kočka Miška

Není tady
Kamčitka napsal(a):
jituš napsal(a):
Holky co to máte? Já chci taky.
![]()
KAMIKAZE - Jituš ty už nekojíš?? Aby se to nepřeneslo na klučíka ten pak nebyl na chatě za kance
Kojím,ale Mikulášek je starší a šikovnější,tak musím našeho drobečka podpořit.Ještě že jede Michalka,aby se Matoušek necítil tak sám.
a on tam má v záloze ještě Kamilku od sousedů.
Upravil(a) jituš (1. 8. 2006 7:42)
Není tady
aby se nakonec do sebe nazakoukaly Miška s Verčou - to by byla čára přes rozpočet!!!! 
Není tady