|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mamka mi dala ukol to sem napsat ze se nam v patek rano narodila Viktorie..Ma 48cm a 3000g.
Není tady
Tak Evi já gratuluji k holčičce
Včera mě pustili z porodnice, tak ať jsi taky brzo doma a hlavně hodně zdravíčka malé a tobě brzké zotavení
Blanka s Patričkem 
Není tady
veliké gratulace - teda ty děti se nám tento týden klubou jak houby po dešti 
hodně štěstíčka a samé úsměvy s Viktorkou 
Není tady
Moc gratuluji k Viktorce! Preji hodne zdravicka a tesim se, az nam holcicku predstavis!
Není tady
Jééé to je dětíííí jak smetííí:-))) No veliká gratulace mamince i všem dítkám:-) Přeju moc štěstíčka a zdaru do dalších let:-)
Není tady
gratulujeme, to se nam to tu pekne rozrusta:-)
prejeme zdravicko a jen samou pohodicku
Není tady
Gratulujeme!Taky jsme chtěli Viktorku,to je krásný jméno viď.Tak hodně zdravíčka,štěstíčka a pohody s miminečkem. 
Není tady
Ted je zase nejaky boom. Nestiham sledovat jak se tehulky meni v maminky.
Mooooc gratulujeme k narozeni Viktorky, to je fakt moc pekne jmeno. Rodicum hodne trpelivosti!
Není tady

Evi já taky moc gratuluju k Viktorce a přiznám se že mi nějak uniklo že máš termín... 
Není tady
tak velká gratulace k Viktorce! Hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.....
Není tady
I já si předávám s gratulací.
Hodně štěstíčka a zdravíčka.
Není tady
Gratuluji k narození holčičky
Krásné jméno jste vybrali, Evule2 
Není tady
Evulko,gratuluji k narození holčičky Viktorky,přeju zdravé a šťastné miminko a spokojenost celé rodince.

Není tady
Veliká gratulace a hodně štěstíčka

Není tady
Eví, mooooooc velká gratulace ke dcerušce! Takhodně zdravíčka a lásky celé rodince....mmch vybrali jste krásné jméno!
Není tady
Evule i my moc gratulujeme a přejeme Viktorce do života jen to nejlepší.Mimochodem my jsme taky měli mít Viktorii ale osud chtěl jinak a máme Martina.
Není tady