|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojky holky. Moc vám všem děkuji za gratulace a za velkou podporu!!!!! 

Šli jsme o trochu déle domů, neb Danýsek měl trochu problémy. Byl oživovaný a je dost citlivý, prý vše z toho porodu. Tak snad se to upraví. Také má zezadu na hlavičce kefal hematom, ale už se to lepší. Jinak skoro vůbec nespíme, jen trochu v noci. Pořád hamáme(snad mám dostatek mléčka a snad se tím i zasytí-to asi trápí každou z nás ze začátku, co?!), většinou je to po hodině,po hodině a půl, nesmíme ho prý nechat rozdráždit, takže musíme hned , jak je slyšet běžet a mazlit se sním a věnovat se mu. Měl takové záchvaty, tak proto, ale teď je to takové lepší. Prý ho budou sledovat, aby neměl nějaké následky, ale zatím bych řekla, že je to lepší. Až bude více času, tak bych vám napsala porod, neb jsem to ještě nestihla. Tak jen aspoň píši, jak se zatím máme. Je toho tu hodně nového, nějak vám všem vyrostli miminka a já nestíhám vše sledovat. Moc mě to mrzí a moc se mi po vás stýská, tak se budu muset nějak domluvit s Danýskem, aby už začal více spinkat, aby maminka mohla zase k vám na Babinet. 

Také jsem dostala zprávičku od Masy, tak ji tímto ještě jednou blahopřeji k Nině. Je to teda pořádná ženská, co?! 
Hlavně ať jsou všichni zdraví a v pohodě a ať jim malá dělá samou radost a krásně roste!!

Snad se dozvím další nějaké takovéhle krásné zprávičky.
Mějte se moc hezky, ať zvládnete ty vedra a dusna a doufám, že se brzy k vám zařadím. Snad mě vezmete zpátky!!!! 
Danýsek vás všechny moc pozdravuje a moc se na vás a na všechny Babiňáčky těší!!!!

Pá,pá
Není tady

To víš že vememe 
Už jsem si říkala kde jsi a chtěla se zeptat jak se má Danýsek. Tak to už teď vim, tak držim palečky aby brzy hezky spinkal a maminka nám konečně vypověděla tu slohovku 
Není tady
Ahoj Mišinečku,vítám tě.Danýskovi vyřiď ať se nebojí,že mu tě nebudeme brát na dlouho a přeju vám ať jste v pohodě,hezky rostete,přibíráte a spinkáte. 
Není tady
držíme palečky, ať je už vše v pořádku a moc se na Vás s Danýskem těšíme 
Není tady
Ahoj Mišínečku, já už jsem taky tady
držím palečky ať jste brzy uplně v pohodě a hlavně zdraví
moc se těším na fotečky já taky nějaký nachystám
Pá Blanka a Patriček 
Není tady
Misinecku a uz bude cas na novy metrik, ne? to by z tebe mohla byt slonice:-)))
Není tady