Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 28. 7. 2006 20:25

Pájinka
Host

Antiovin

smile já bych dělala podle doktora... už kolikrát jsem "začínala" brát HA a pokaždý to bylo jinak - 1. nebo 5. den - jak říkáš ty. prostě jsem dělala co říkala doktorka a podle letáčku se neřídila ( teda co se dnu týče ). Jsem zdravá, cyklus pravidelný, děti žádné big_smile

#2 4. 8. 2006 22:14

Vendísek
♥♥-----

Re: Antiovin

Anteovin beru uz rok a ridila jsem se podle doktora.
Prvni den menstruace jsem nasadila a menstruace pravidelna presne na cas.
Nechraneny sex jsem mela tyden po prvnim prasku a zadne:dudlik:
Nemuzu si stezovat az na to snizene libido.grater

Upravil(a) Vendísek (4. 8. 2006 22:18)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;116/st/20051206/e/Muj+milacek+Peta/dt/-5/k/876c/event.png

Není tady

#3 8. 8. 2006 14:06

ponožka
♥♥♥----

Ahoj, já jsem zatím v každým letáčku u antikoncepce (Jeanine, Yadine, Chloe) měla v návodu, že jí mám začít brát první den menstruace a nechráněná budu týden po první pilulce.

Není tady

#4 10. 8. 2006 3:33

Buba 1
♥♥♥♥---

hana15 napsal(a):

Vendísek napsal(a):

Anteovin beru uz rok a ridila jsem se podle doktora.
Prvni den menstruace jsem nasadila a menstruace pravidelna presne na cas.
Nechraneny sex jsem mela tyden po prvnim prasku a zadne:dudlik:
Nemuzu si stezovat az na to snizene libido.grater

Ahojik,moc dekuji za odpoved,jen se chci zeptat co tym myslis pod slovem libido?? Moc by me to zajimalo. Takze jinak je Antiovin dobrej ju? Jinak dekuji predem za odpoved,mej se krasne a pa pa

Nechut na sex= snizene libido vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí