|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky pisu v rychlosti, jsem pripojená na chvilku. Pos*** se mi připojení. Pan technik mi povolil 5 min. Sel se vycurat.

Já mu řekla, že to je otázka života a smrti:-)
Takže věc se má takhle...na 90 % bych měla dorazil. Bud budu mit auto/rok jsem neřídila/, nebo nas tam nekdo foukne /mám zajištěný 3 taxíky/
Ovšem, začala jsem brat antiko a je to asi tak...jeden den migrena, druhej den dobrý. Modlim se at je to ok, jinak proste nefunguju:usch:
Takze dnes uz tady asi nebudu, mám cislo na Jitu,kdyby něco, ale snad nic. Cestou bych taky pochopitelne neco koupila v Hyperce.
Jo a Misho, kdyztak mi zaparkujes vid? 

Blondýnáá grrr:kapitulation:

Není tady
Parkování je brnkačka,jen se trefit do vrat.
A kupovat nic nemusíš jak tak čtu co má Alex,tak budem jen jíst a pít.
Tak holky pááá zítra
A Alex s těma plavkama to nemusí být tak horké.Brácha je zalezlý a maká na baráku a zítra stejně odjíždí za rodinou a jinak je bazén chráněný proti divákům tůjema a kytkama...
Upravil(a) jituš (2. 8. 2006 19:30)
Není tady

Foťák beru určitě, náhradní baterky a pro jistotu i nabíječku, vše zdokumentujem a poreferujem:-)

Není tady