|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Matoušek je z nich úplně u vytržení.Já se nedurdím,jen mi je líto,že je Máťa vlastně ochuzenej o lásku jedněch prarodičů a to jen kvůli takové hlouposti jako je 200km.A já kdybych měla auto,tak jsem u vás jako na koni.Vlastně autem.
Tak se těším až budeme česat u vás třešně,meruňky nebo jablíčka nebo maso z grilu.... 
Není tady
Jíto bud v klidu, my nemusime mit babicky tak daleko a stejne je vlastne nemame
Jedna za 18 a druhá....

Není tady
Jituš, no tááák. Nech nás holky závistivý. Jen když si představím tu baštu, tak jsem komplet pokrytá slinama.
Romčo, tak počkáme. A pak bych fakt něco spáchala. Pořád tady obrážím ulice sama, tak by to pro mě byla absolutně skvělá změna.
Miškoo, a mě bys vidět nechtěla, ženská jedna? Tak to teda já tebe jo a fest. Chtěla bych konečně live poznat toho člobrdu co slovo to perla. 
Není tady
Jaji, a kterou cast Brna brazdis s kocarem, treba jsme nekde blizko sebe ani o tom nevime, ja su z Bystrca.
Nechval tu Misku tak oc nebo nam zpichne :-))
Není tady
Není tady
Není tady
No Jájouš ty jsi pochopitelně na první příčce VIP žebříčku:-))))
Romanko já nezpychnu
neboooj 
Jíťo v nejhoršim chytnu stopa...se nějak udělá 

Není tady
Romčo ani nevíš,jak bych vás všechny svezla k nám a udělaly by jsme pořádný živý babinet.
To by byla paráda.Ale na bus nemám řidičák.
Tak se budeme muset potkávat po částech.
Není tady
Tak holky už se pomaličku domluvíme na čase kdy vyrazíme jo?Miškaa tam trefí,kachnička jí povede
Co říkáš Misho tak kolem 9? A jak se domluvíme s Alex?Pojedeme jako kolona?
Není tady
no na devítku souhlas 
alex ať se rozhodne, kde se srazíme (nemyslím doslovně
) protože ona má manžela s orientačním nesmyslem - zažila jsem skoro na vl. kůži, takže Alex ho musí fakt navádět s mapou v ruce a baseballovou pálkou 
Není tady
Není tady
jako tou pálkou?
Romčo my se nenápadně vetřem Mishe do auta až k vám pojede bydlet.
My jsme taky vtěrky a chceme být všude
Není tady
holky, taky vam zavidim:-(((
no slet carodejnic co jsme planovaly se letos nejak nevydaril, tak treba to nekdy vyjde at se vidime vsechny, co?:-)
Není tady

No čafte, konečně jsme doma, záleží, v kolik pojedete, Marťásek musí ještě přehodit nějakou schůzku, aby mě tam mohl hodit, ale myslím, že s mapou v MÉ ruce tam trefíme bez problémů, neboť já mám vcelku smysl pro orientaci vyvinut! Takže hlava organizátor udělá seznam věcí, které budou nutné dovézt a každá ať se přihlásí, co doveze. Časy a adresy upřesnit na maila.

Není tady
Nevíte kde je Miškaa?Doufám,že holky pojedete aby Matoušek nezůstal na ocet.
Jinak Alex ty minerálky jsou fajn a sůša ke kafi se vždycky hodí.
Není tady
no nějak se nám holka neozývá - my nepojedeme do takové přesily!!!! Ještě se tam na Verču klučíci vrhnou a co pak? Kam utéci?
dnes jsme nakoupily nějaké ovoce a zeleninku dětem do ručiček, Sangrii a colu a šlehačku do kafíčka. Jinak mě toho moc nenapadlo, protože tam bude ta večerka a nemohu toho moc tahat, aby se mi do auta vešla Aileen (nebo pak Jitka nebo Matoušek) pak bych se musela rozhodovat na koho to slovo padne a to se mi nechce 
Není tady
Nic netahej,vše se dá dokoupit,nebo se bez toho obejdem.A jestli Mišky nedojedou,tak si vezmem sousedovic holky a budete v přesile.Tak neboj.
Není tady

Ahoj Jituš a Misho, já jdu dnes koupit špekáčky (do masny ne do velkoobchodu) tak snad budou aspoň dobrý, taky přibalím pár vod na pití, mám nějaký kafíčka, mlíko do kafe, přibalím něco sladkýho na zub, jo Sangrii mám tady někde doma taky, my to nepijem a kámoška ji dovezla jako dárek ze Španělska, můžu ji vzít, třeba se bude hodit, jinak mě toho moc nenapadá, jo leda ještě toaletní papír :-))

Není tady
Rozhodla jsem se,že dám kuřátka do grilu tady a tím si zítra ušetřím čas.Tak snad vám to nebude vadit,je tam mikrovlnka,tak je ohřejem a Alex už nic nevymýšlej,je to určitě všechno.Já už se tak těším a jsem zvědavá jestli dorazej Michalky.Tak pa zítra. 
Není tady

NO já se taky moc těším, doufám, že se po cestě neztratíme:-)))

Není tady

Už mám špekáčky, nějaký sladkosti, nějaký vody, půlku chleba, hořčici, kafe, mlíko do kafe akorát s plavkama mám trochu trable:-)) Zítra taky vyjedem kolem deváté, telefony mám, mapu taky, to bude šrumec holky

Není tady