|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Poznate nejaky dobry? Pretoze ja som zatial narazila len na take co mali blizsie k lepidlu ako gelu 
Není tady
Femigel s tee trea se dá použít i jako lubrikační gel

...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:29)
Není tady
Asi to chce vyzkoušet, aby partner neměl nějakou reakci. Tee trea může někdo vnímat jako nepříjemný, trošku pálivý, takže zkoušet a zkoušet 
Moje kamarádka používá s přítelem klasický dětský olejíček. Jejich dítě na něj bylo alergické, tak to zkusili, protože byl celkem drahý ( Od Johnsona) a moc se jim to líbilo. Lubrikační gel zahodili.
A myslím, že díky tomu, že je to dětské, tak je i nezávadný, neparfemovaný a přesto příjemný. Taky se chystám to zkusit, až zase za 2 měsíce bude doma nějaký sex. 
Není tady
macicek napsal(a):
Poznate nejaky dobry? Pretoze ja som zatial narazila len na take co mali blizsie k lepidlu ako gelu
DOER (cca 120.-) nelepí a nezasychá, je úplně super - pouze v lékárně! Zkus budeš spokojená
Ten dětský olej bych nepoužívala na vnitřní užití, není k tomu určený...
Ten Doer vydrží dlouho, stačí nanést malou trošku.
Upravil(a) Bety (29. 7. 2006 17:27)
Není tady
Dostala jsem vzorek tohodle a byl úžasnej http://www.doer.cz/
Ale nevím, jaké jsou ostatní nemám z čím porovnat. Tohle bylo čiřý, vůbec to nelepilo, nezaschlo - super.....
Není tady
Mám taky zkušenost s Doer medical silk a je úúúúúúúplně úúúúúúúúúúúžasnýýýýýýýýýýý 
Není tady
My zase GLIDE 4 YOU 100ml stojí kolem 200,-Kč.Je super,čirý,nelepí,nezasychá a je příííííííííjemně hebký.
Není tady
Romča napsal(a):
My zase GLIDE 4 YOU 100ml stojí kolem 200,-Kč.Je super,čirý,nelepí,nezasychá a je příííííííííjemně hebký.
Souhlasím je fakt dobrej
zapoměla jsi ještě bez vůně...
Není tady
janica napsal(a):
Mám taky zkušenost s Doer medical silk a je úúúúúúúplně úúúúúúúúúúúžasnýýýýýýýýýýý
A kolikpak stojííííííííííííííííííííííííííííííí ??? 

Není tady
cca 120.- jak kde...
Není tady
Bety napsal(a):
cca 120.- jak kde...
díky za informaci 

Není tady
markéta napsal(a):
My používáme DUREX PLAY...a dobrý
Ved prave, my sme kupili uz treti lubrikant-tento krat durex ale katastrofa. Museli sme ho pouzit vela a dlho nevydrzal....mozno je tych durex lubrikantov viac, ktovie 
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
janica napsal(a):
A kolikpak stojííííííííííííííííííííííííííííííí ???
mrkni sem: http://www.lekarna.cz/shop.php?action=s … arch=doer+
Není tady
a to se prodává jen v balení po 30 ml????? 

Není tady
ESKYMKA napsal(a):
a to se prodává jen v balení po 30 ml?????
to stačí, stačí nepatrná kapka, ne metrák! Je fakt hebký a klouzavý, to balení vydrží na hodně použití.
Není tady
Připojím se k diskuzi, ale trochu z jiné stránky. Vy tu všichni naprosto otevřeně zmiňujete užívání gelu. Já jsem tuto možnost nadnesla svému příteli / 47 let / a on to hodnotí tak, že nejsem schopná se sama vzrušit a potřebuju tuto pomůcku. Mě je to ale moc příjemné.
Není tady
Není to jen o tom si ten lublikant namazat jen na přirození.Používáme ho na zpestření.Je fajn si ho dát na ruce a "hrát si".Tak mu nic neříkej a překvap ho.
Upravil(a) Romča (3. 8. 2006 19:32)
Není tady

Ja som na klasiku lubrikant v živote nepoužila... ale mám ho a mám dobrú skúsenosť s Tea-tree oilovým, ale nie Femigel, ale nejaký špeciálny lubrikáč s tea-tree oilom. Femigel trochu štípe 
Není tady

Párkrát jsem to zkusil s partnerkou s lubrigačním gel i když vůbec nebyl potřeba a můžu říct, že to je supr věc. Nevím jak, ale nějak byl ten sex intenzivnější (oproti očekávání). Mohu jen doporučit 
Není tady
brela2004 napsal(a):
Připojím se k diskuzi, ale trochu z jiné stránky. Vy tu všichni naprosto otevřeně zmiňujete užívání gelu. Já jsem tuto možnost nadnesla svému příteli / 47 let / a on to hodnotí tak, že nejsem schopná se sama vzrušit a potřebuju tuto pomůcku. Mě je to ale moc příjemné.
No, to je syslík. Já tedy lubrikant nepotřebuji, vystačím si sama, když porovnám styk bez a s, je to stejné, ale při jistých praktikách je takřka nevyhnutelný.
Používáme Durex Play , takový modrý malý, ale přijde mi docela kvalitní a příjemný. Taky je docela drahý 
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som na klasiku lubrikant v živote nepoužila... ale mám ho a mám dobrú skúsenosť s Tea-tree oilovým, ale nie Femigel, ale nejaký špeciálny lubrikáč s tea-tree oilom. Femigel trochu štípe
No tipujem ze nvsetci zu za klasiku ale ked to nejde tak to nejde 
Není tady
Kdybych já nebyla blbá a pamatovala si ten název
- hlavně, že ho používám tak často! 
Brela2004 - gel rozhodně ano - někteří chlapi to možná můžou brát jako svou neschopnost tě vzrušit, ale to neřeš, já jsem to tomu svýmu taky vysvětlila - kolikrát máš chuť na rychlovku a zatímco jim to trčí hned, tobě tak málo nestačí. No tak vymáčkneš z tuby kapičku a už to frčí 
A on to stejně nemusí vědět - když si koupíš neparfemovaný a mázneš si ho tam v koupelně, nepozná nic a ještě bude spokojenej, jak tě rajcuje 
Není tady