29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sklonit hlavu ke klávesnici....nechat se ramena třást a slzy téct....při náhlé kontrole přerývaně pravit......"došel mi meil....zamítli mi hypotéku"....
Není tady
světýlko napsal(a):
bublinka napsal(a):
Stalo se mi kdysi, že jsem v noci procházela dosti ošklivým ochromujícím stavem, nevěděla jsem, co to je, bylo to hodně nepříjemné. Zkoušela jsem různé vizualizace světla a takové věci, ale nic nepomáhalo. Pak mě spontánně napadlo vyslovit Otčenáš a ono to bylo ve vteřině pryč. Dodnes nevím, proč zrovna Otčenáš zabral.
Bubli, "Otčenáš" je modlitba k Bohu Otci, - je to osobní Bůh, který k Tobě má vztah - a je to teď Tvoje zkušenost, ve které můžeš vidět, že Tě slyší, když Ho voláš - a jedná.
Kdykoliv Ho oslovíš "Otče", můžeš to zažít znova. A můžeš Mu říct cokoliv. Modlitba končívá slovem "Amen" - tzn. opravdu,staň se.
Teda kdo to tady vytahuje takova stara temata
Jen koukam, co jsem psala
Svetylko, me ten Otcenas takhle zabral jen jednou, pak uz to nikdy nefungovala. A radeji se "modlim" nejakymi vlastnimi slovy. Teda v posledni dobe to moc nedelam, jen kdyz se rano probudim, tak podekuju, ze jsem cela, vidim ne vobe oci, muzu chodit, mam co jist a nastartuje mi auto. A to je taky modlitba,ne?
Není tady
bublinka napsal(a):
Teda kdo to tady vytahuje takova stara temata
![]()
Jen koukam, co jsem psala
No já sice nevytáhla tohle téma, ale vytahuju jiná. Ber to tak, že ohlédnutí dozadu ti taky může pomoci na cestě v před
Není tady
Jasně, Bubli - děkování je taky modlitba a vlastními slovy z upřímného srdce je jakákoliv ta opravdová...
Není tady
Tedy Lupi, ta poznámka o hypotéce mě dostala. Ještěže se tomu směju doma. Být v práci tak si řeknou že mě hráblo.
Fatimo, je to opravdu moc pěkné.
Není tady
světýlko napsal(a):
bublinka napsal(a):
Stalo se mi kdysi, že jsem v noci procházela dosti ošklivým ochromujícím stavem, nevěděla jsem, co to je, bylo to hodně nepříjemné. Zkoušela jsem různé vizualizace světla a takové věci, ale nic nepomáhalo. Pak mě spontánně napadlo vyslovit Otčenáš a ono to bylo ve vteřině pryč. Dodnes nevím, proč zrovna Otčenáš zabral.
Bubli, "Otčenáš" je modlitba k Bohu Otci, - je to osobní Bůh, který k Tobě má vztah - a je to teď Tvoje zkušenost, ve které můžeš vidět, že Tě slyší, když Ho voláš - a jedná.
Kdykoliv Ho oslovíš "Otče", můžeš to zažít znova. A můžeš Mu říct cokoliv. Modlitba končívá slovem "Amen" - tzn. opravdu,staň se.
Vis uz Bublinko, proc ti ta modlitba fungovala? Protoze byla k zivemu Bohu, ktery je schopny a ochotny pomoc tem, kteri k nemu volaji ve vire. Proto ti to fungovalo. A vzdycky bude kdyz se budes k Bohu obracet s virou, at uz budes rikat otcenas, nebo svoje vlastni slova.
Není tady
Výjimečně s tebou souhlasím, Mici.....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Výjimečně s tebou souhlasím, Mici.....
Ale teda!
Není tady
Já pocítila hodně reálnou odpověď na modlitbu asi dvakrát. Podruhé, když mi hrozilo, že spadnu do hluboké deprese. No a přišla jsem na to, že ta odpověď přichází, když člověk volá z hloubky svého srdce.
Teď, když jsem prožila krizový víkend, tak po dnešním probuzení jsem přišla na to, že ty odpovědi nemusí být až tak znatelné, že vlastně stačí si uvědomit tu jemnou podporu, kterou teď zrovna cítím kolem sebe a čerpat z ní.
Není tady
Eileen, jsi upřímná, otevřená holka
Upravil(a) světýlko (11. 6. 2007 10:42)
Není tady
Co si myslíte o islámu? Čtu Korán, do konce mi chybí pár posledních súr, přečetla jsem několik set hadithů a myslím, že je to opravdu velmi rozumné náboženství. Natolik, že to musí pocházet od Boha. Něco takového prostě nemohli vymyslet lidé v 7. století.
Není tady
Aischa napsal(a):
Co si myslíte o islámu? Čtu Korán, do konce mi chybí pár posledních súr, přečetla jsem několik set hadithů a myslím, že je to opravdu velmi rozumné náboženství. Natolik, že to musí pocházet od Boha. Něco takového prostě nemohli vymyslet lidé v 7. století.
Aischo, jestli chceš popovídat o islámu, písni mi
Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 15:33)
Není tady