|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Megg,
hezky si užívej "dovču" a jakýpak loučení, když za dva měsíce budeš zpátky
)) Hlavně hodně štěstí a zdraví a do budoucna kvalitní připojení

Upravil(a) Tynas (28. 7. 2006 9:01)
Není tady
Meg, já jsem to zkoušela a můžu ho měnit jen tak - bz starého 
Není tady
No tak mmě to nejde
. No nic, tak se přihlásím jako Meggan1 a všichni stejně poznají, že jsem to já. A máme to vyřešeno

Není tady
Megg, to je škoda.
Ale abych pravdu řekla, taky bych šla radši marodit.
No, ale užij si to a určitě se pak přihlaš!!!!!!!! A úklidem to nepřeháněj. A šetři se.
Budeme se na tebe těšit. Ahojky 
Není tady
Megg, přeju ti hodně štěstí a moc moc se opatrujte, jakmile pujdeš kolem nějaké net kavárny, tak za náma rychle zaskoč, ať víme co je nového:-)))už teď se na Tebe zase těšíme...Papapa
Není tady
Meggan přeju Ti zdraví, štěstí, klid a pohodu. Těším se, až někdy na chvilku zaskočíš.
Není tady
Díky vám všem moc, holky moje zlatý, mně je už teď tak strašně smutno, až se mi tají dech
. Hodně jsem si na vás všechny zvykla a každý den se těšila do práce jen díky tomu, že budu s vámi a že mi určitě poradíte s mými problémy a že třeba i já budu moci někomu poradit. Nedovedu si bez vás představit ani jediný den, natož pak týdny...ach jo

Není tady
Meggan, tak i já se přidávám, moc ti přeji pohodové těhulenství, ať ti ráno není špatně, ať krásně přibíráte, a hlavně se nám brzo ozvy, bude se nám po tobě stýskat
. Tak to s tím netem moc neprodlužuj. Pa. 

Není tady
camelia napsal(a):
Meggan, tak i já se přidávám, moc ti přeji pohodové těhulenství, ať ti ráno není špatně, ať krásně přibíráte, a hlavně se nám brzo ozvy, bude se nám po tobě stýskat
. Tak to s tím netem moc neprodlužuj. Pa.
ahoj camiii 
Není tady
Ahojky Andrejko
Pomalu se prokousávám všema příspěvkama, za chvilku se dostanu i do snažilek, ty si vždycky nechávám až na konec a tam pak zůstanu, už jsem za půlkou. Já jsem totiž děsně zvědavá, tak musím všechno vědět, takže čtu komplet celý porodní asistentky, tak mi to vždycky chvilku zabere,
Už jsem skoro tam.... 

Není tady

camelia napsal(a):
Ahojky Andrejko
Pomalu se prokousávám všema příspěvkama, za chvilku se dostanu i do snažilek, ty si vždycky nechávám až na konec a tam pak zůstanu, už jsem za půlkou. Já jsem totiž děsně zvědavá, tak musím všechno vědět, takže čtu komplet celý porodní asistentky, tak mi to vždycky chvilku zabere,
Už jsem skoro tam....
Cami, tak to já dělám přesně stejně
. Nejdříve si přečtu všechno a pak hup do snažilek (škoda že ne do těhulek) 
Není tady
camelia napsal(a):
Ahojky Andrejko
Už jsem skoro tam....

tak to já bych nezvládla ani náhodou přečíst všechno
vždycky jen tak odhaduju o čem se holky asi baví a tak..to by mě asi šéf umlátil kdybych četla celej babinet, protože bych v práci neudělala vůbec nic (teda i ted skoro nic neudělám, ale aspon tu ranní poštu do konce pracovní doby nějak udělám
)
Není tady
No to je jasný, že když jsi v práci, ale já si ještě užívám poslední měsíc volna a od září utrum, to budu ráda, když se sem dostanu tak 2krát týdně odpoledne, a to fakt nebudu zvládat číst všechno, zaměřim se jen na snažilky a možná nějaký to nový téma. Ach jo, už teď se mi stýská 

Není tady
Megg, měj se moc krásně a hlavně se s mimískem opatrujte !!! Těšíme se,až zavítáš zpět! Je dobře.že budete hezky odpočívat--Ahoj

Není tady

Meggan papa,a užívej těhu a kdyžtak mi písni semtam SMSku ať můžu holky informovat co novýho a jak mimčo hezky roste 
Kdybys číslo už neměla, napiš to sem a já tě pak prozvonim (až bych to zjistila, pravděpodobně večer)
Není tady
Jé Petru, to jsi hodná, že jsi napsala, já jsem opravdu číslo asi vymazala, nebo co
, měla jsem mít to nový, ale zatím nemám, tak mě prosím prozvoň a já určo budu psát. Aspoň do té doby, než budu mít doma NET, vás budu informovat touhle cestou.
Jéééé, já mám radost

Není tady
Meggan, měj se krásně a hlavně se opatruj. Hned jak budeš moct tak se nám ozvi! Držím palečky
Není tady
Megg, kdyžtak pošli poštovního holuba, ať víme 
V práci se Ti to krátí, to už si to jen užíváš, viď 
Není tady
Jo jo, zjistila, díky moc, jsi hodná, teď už jsem v klidu, že budu aspoň trošku s Vámi

Není tady
... jo jo, lump jeden, zatím o něm vůbec nevím (no, taky není divu, vždyť jsem na úúúplným začátku), ale jestli bude všechno v poho a až se mimísek narodí... a bude po komkoliv, tak to si teda užiju
, Ale Petru, mezi námi, tomu Tvýmu prckovi ta lotračina z těch kukadel taky jenom kouká

Není tady
Ahoj Meggan, tak vidíš!!!Přeji pohodové těhotenství, atˇ je jste i s mrňouskem v pořádku a opatrujte se.Budeme se tu zase těšit až se nám ozveš. Měj se nádherně.......
Není tady