|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsou-li již částečně otevřená rodidla, může lékař odloučit prstem plodové obaly a tím se z dělohy vyplaví prostagladiny které pomohou vyvolat kontrakce. Ale to rozhodne lékař podle stavu rodičky.
Není tady
Dnes jsem byla v poradně a doktor provedl celkem bolestivé vyšetření, po kterém jsem špinila a částečně tam byl i hlen. Tak to asi procedl Hamiltnův hmat, že jo? Taky mě od vyšetření pobolívá břicho jako při MS.
Není tady
Reny, tak to je to, jak jsem ti psala v srpnatkách o mé švagrové. Druhý den porodila. Tak se drž, určitě to brzo přijde.
Není tady
Reny mě to taky udělali ráno pak jsem celý den špinila ,kolem šestý večer mi odešla hlenová zátka,před desátou mi praskla voda a pět minut po půlnoci byl malej na světě tak se drž určitě to příjde brzy.
Není tady

Ježišmarja to zase nebudu moct usnout
Reny určitě už zítra budeš maminka, držim moc palce aby vše probíhalo v pohodě a určitě nám dej vědět
Není tady
No uvidím, zítra to asi ještě nebude, ale snad se trochu urychlý sestoupení bříška a více se otevřu.....
Není tady
Mně ho taky dělali, a když jsem šla po něm do sprchy, tak jsem říkala, že mi odtrhli kus játry
. Cosi takového ze mně totiž odešlo. Samotný hmat jsem nevnímala nijak nepříjemně (asi tím, že byl mezi kontrakcemi a s těmi se to nedalo srovnat
) , bylo to takové lupnutí (prasknutí něčeho) ve mně
. Do několika hodin jsem porodila ale nejspíše to nejvíce urychlilo píchnutí vody.
Držíme pěstičky Reny 
Není tady

Mě ho v porodnici udělala Kokrdová snad třikrát a nic..
Aduš se držela co mohla

Ale bylo mi to nepříjemný 
Není tady
Klaris, mi ho dělal Dr. Tichý (takový mladý doktor s brejličkama, ale sympatický). Jela jsem tam, jak jsi říkala až před koncem prac. doby a "stvrdla" tam jen 1,5 hod.
Není tady

Reny napsal(a):
Klaris, mi ho dělal Dr. Tichý (takový mladý doktor s brejličkama, ale sympatický). Jela jsem tam, jak jsi říkala až před koncem prac. doby a "stvrdla" tam jen 1,5 hod.
Jo jo tam je to napalici.. U Tichýho jsem byla taky, sympaťák

PS: Už upaluj rodit -
Není tady