|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady
ahojky,jak se mate,take tolik prace a jen same prusvihy a problemy? 
Není tady
Copak ? Problémy a průšvihy v práci ?
Já pohoda, jen už bych asi měla začít něco dělat 
Není tady
Fe, Ty to rikas,jako by jsi v praci jen sedela na babinetu:D

Není tady
Ahojky holky, Slniecko hlasi dve carky......cekam miminko....
Není tady
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! ale teba to asi neteší. alebo teší? a teraz blbá otázka? a ským?
Není tady
Adrianka, jsem strastne stastna a tatkou je muj manzel.....jiny muz uz x mesicu neexistuje....
Není tady
tak potom je to uplne fantastické!!!
ja to všetko enstíham , doma je oK?
Není tady

Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
tak potom je to uplne fantastické!!!
ja to všetko enstíham , doma je oK?
Ano, spravilo se to, byla to drina,ale je to ted v pohodicce a muz se moc moc na mimi tesi.....
Není tady
tak k tomu neni čo dať
šup šup do pôrodných asistentiek. ako dlho to vieš? odkedy asi si? a ako sa cítiš ty? myslím psychicky,že niečo v tebe je 
Není tady

Gratulujem, Slniečko...

Není tady
Adrianko, vim to uz asi mesic,ale doktor tam nic nenasel a dostala jsem primo u nej,tak jsem to obrecela,ale i tak mi to bylo divne, zacalo se mi nejak nezvykle oblit jemne brisko a i podprsenka mi zacala byt nejak tesna,tak jsem si rikala,no co, pockam jestli prijde menstruace a mam ji dostat zitra,ale nejak mi uz tyden po ranu byva zle,tak jsem si dnes udelala test a najedou koukam, ty dve vytouzene carky a skoro hned obe,tak se snazim dovolat doktorovi,aby mi to konecne potvrdil.....Jo a v porodnim uz jsem od prosince,kdy to vypadalo, ze jsem opravdu tehulka,jen ty dve carky chybely....
Upravil(a) Slniečko (1. 2. 2007 13:16)
Není tady
Tak co devcata neco noveho v psychologicke?
Není tady
No Tini, ja jsem uplne mimo a nemuzu se dockat, mam hrozny strach...v lednu, kdyz jsem hned po Silvestru naklusala k doktorovi, meskalo mi to 12 dni a dostala jsem to na kresle se mi vysmal do oci,ze tam nic neni a ze ta menstruace mluvi za vse a je pravdou,ze v te dobe jsem mela testiky stale negativni, ani mi nevzal krev,naznal,ze to je zbytecne a buch, za 4 tydny mam pozitivni test a uz mam i zakulacene brisko, vetsi prsa a citim se proste jinak, tak nevim,co mi toho 13-teho rekne....mam spatnou stitnou zlazu,potrebovala jsem to vedet co nejdrive,abych mohla zacit resit i ostatni zdravotni problemy a mimi bylo v poradku,cho jo a to mam doktora na doporuceni.....
Není tady
já na tom byla v létě stejně - prášky na alergii neslučitelné s těhotenstvím - a co teď, když nevíš? nakonec se ukázalo, že jsem je nevysadila zbytečně, a přežila jsem to, takže to dopadlo dobře - a u tebe to bude taky tak 
Není tady

Švagriná riešila alergiu v tehu akupunktúrou, potom ju už ani nepotrebovala - a kojila neterku vyše 2 roky, a celý čas vydržala bez liekov. Kamoška teraz rieši podobný problém homeopatikami - Slniečko, nechceš to skúsiť? Tie sa dajú brať stále a možno by aspoň trochu pomohli...
Není tady
Tini, dekuji za povzbuzeni, muz se snazi,ale dokud to neni jiste od doktora, drzi se zpet a snazi,abych nebyla pak zklamana,kdyby se cokoliv stalo,ale ono se to asi neda, budim se se smichem a usinam s placem, pripadam si jako blazen.....
Není tady
Ja beru hormony a bubu je jist stale,protoze mi polovina stitne zlazy vubec nepracuje jak ma,ale doktorka me upozornovala na jod, ze se v tehu bude muset pridavat a zvysovat davky.....
Není tady

No, verím, že to zvládneš. A gratulujem... Nepochybujem, že je k čomu. Žena to asi vycíti lepšie ako lekári

Není tady
Holky,
to myslíte vážně, že tak analyzujete kazdou SMS??? :-))
Ja jsem myslel, ze to je jen fama, ale kdyz to tak ctu....jsem opravdu prekvapen.
Elektronicka komunikace je mor!!! a zdroj tisicu nedorozumeni.
- SMS ma jen 120 znaku, takze hole vety maji ve vasich hlavach tisice vyznamu, zatimco vetsina muzu ma tak nesikovne prsty, ze casto udelaji preklep, ktery vubec neresi.
- SMS jsou jen hesla, vykriky a nadpisy. Nic vic. Jsou to hole vety (chci te!! Miluji te!! Vcera to bylo nadherny!! Myslim na tebe a chybis mi! apod.) Nemelo by se to zamenovat za osobni vyjadreni tvari v tvar a za opravdovy rozhovor
- a jelikoz zijeme v pritomnosti, jsou stare SMS jen vzpominkou. Historii, ktera se vetsinou uz nezda byt ziva. Slova "Miluji te a chci te" z 23. 7. 2006 uz proste nemusi platit, takze i kdyz jsou krasna, jsou to uz jen napsana slova. Nic vic.
PS: ale musim uznat, ze vetsina zen pise opravdu nadherne SMS a ze jste velmi citlive a nezne bytosti s velkou fantazii :-)
Není tady
Nico ty jeden lichotníku :-))) co lyže?
Není tady
Skvele, poslu ti mozna video :-)
nejsem sice zavodni lyzar, ale moc rad lyzuju.
Napisu ti taky konecne email...
Není tady
Nicolas napsal(a):
Holky,
to myslíte vážně, že tak analyzujete kazdou SMS??? :-))
Ja jsem myslel, ze to je jen fama, ale kdyz to tak ctu....jsem opravdu prekvapen.
Ano. Někdy je to to jediné co z vás dostanem.
A to jediné, co nám po vás zůstane........ (když k tomu nepočítám barák a auto).
Není tady