|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Feuri, az tak mi zasa ta fantazia nefunguje.... Tak radsej uz konecne drzim dietu.... 
Není tady
Koukam,ze babinetky drzi diety po novem roce v hojnem poctu
. Hold klasika je klasika.
Není tady
Feuria napsal(a):
No, jenže tím, že jsi to nevzala jsi si jen přidělala spoustu dalších iluzí ... ty vlastně nevíš, co ti chtěl. Už ti vrátil ty věci ? Třeba volal kvůli tomu - třeba si myslí, že už je to po té době mezi vámi vyřešené ... a chtěl jen vědět, jak se máš .... třeba, třeba. Pokud s ním nepromluvíš, tak to nezjistíš ... a budeš čekat na něco, co možná ani není.
Ty veci uz mi vratil pred vanoci.... no nic, zase mam o cem premyslet.... jinak by to byla nuda, jak pises jinde.
Není tady
faf napsal(a):
Adri, asi sa obcas divne vyjadrujem, co?
myslela som to na tie domnienky, na ten obrovsky stroj, co sa nam na plne obratky spusti v hlave a vyhodnocuje gesta, slova, pohlady.... ja uz sa na sebe dost casto aj poriadne zasmejem, ked ma to zasa chyti.. Neviem sa tomu uplne vyhnut, akokolvek si stale opakujem, ze nemam analyzovat a prisudzovat situaciam rozne vyznami. :-)
Moje rec... alespon vidim, ze nejsem takovy blazen jen ja. Jeho mejly a sms-ky mam vsechny schovane a kdyz me to popadne, tak to rozebiram a zkousim pochopit, co tim chtel basnik rici.... a proc jsem se zachovala tak a ne jinak. Je uz na vsechno pozde, ale porad to zkoumam.... kdybych se z toho alespon poucila, ale to ne. 
Není tady
Jarunko - určitá forma sado-masochismu.
Tohle jsem taky dělávala, ale je to naprosto zbytečné - coby kdyby - plácání se v ničem ... a myslím, že to takhle faf ani nemyslela 
Psala spíš o představách o situacích, které mají přijít. (zpětně už je to asi zbytečné - nemyslíš ?)
Není tady
To je přesně to, co tě táhne dolů ....
Není tady
Ahoj holky,
mám minutku tak rychle píšu.
Jarunko, mám schovaných všech téměř 8000 mailů (za dva roky) a kolem 2000 sms. Maily mám ve speciální kolonce v outlooku, smsky jsem stahovala přes káblík, patřilo to k mé denní rutině, než jsem je vždy vymazala coby vysoce rizikový materiál.
Čas od času jsem složky otvírala a podrobovala je podobnému zkoumání - snad auditu :-) Libovala jsem si v pročítání jeho zamilovaných mailů a později znovu a znovu prožívala rozladění nad těmi maily, které už zamilované nebyly :-)
Postupem času jsem už jen archivovala, ale nic si znovu nepročítala. Jednoho dne jsem přestala shromažďovat a začala mazat po přečtení. Docela se mi ulevilo, protože jsem přestala řešit ty závěry mých statických analýz (typu "tento den/týden/měsíc napsal jen Xkrát, loni touto dobou XXXkrát") a ulevilo se mi.
Podotýkám, že ženáč denně na prahu svého domu smazal všechny sms a telefonáty se mnou, nic nezálohoval a nic neanalyzoval. Řeč mého těla taky určitě nesledoval a nepřemýšlel co jsem jak myslela. Když něco nepochopil, tak se zeptal.
Od té doby co to dělám stejně, je mi mnohem líp. Neřeším jestli si voláme/smskujeme/píšeme dostatečně často a na úrovni. Zároveň ale musím přiznat, že teď už to pro mě nemá takovou důležitost jako před pár měsíci, takže to zas není takové hrdinství :-)
Upravil(a) Angie (10. 1. 2007 16:44)
Není tady

Asi mám šťastie, že môj ž komunikoval z technicko-jazykových(a možno ešte aj iných) dôvodov zásadne len telefonátmi. Ostali mi po ňom asi 2 fotky(na jednej sa na mňa zboku tlačí jeho j....ý kamarát), niekoľko darov - jeden môj jemu, ktorý si nemohol vziať domov(a bojím sa ho znehodniť, že sa mi vráti v podobe nejakej kliatby
) a spomienky v hlave, kde pomaly prevažujú tie pozitívne. Asi v polovici decembra som definitívne vymazala posledné SMS po jednom bývalom(neženatom, pre úplnosť, niežeby to bolo dôležité pre príbeh) a o dva dni volal spoločný známy, že je ročné výročie, odkedy TO VZDAL(nenašla som odvahu spýtať sa, ako zomrel, dnes to možno rozbabrem). Takže sa mi trochu triasli ruky, keď mi na Vianoce začali chodiť početné SMS a ja som, prakticky z núdze, začala mazať SMS za celý rok od môjho čerstvého ex... Našťastie som s ním už odvtedy bola, nechystá sa do hrobu, má sa zdravotne rozhodne lepšie, psychicky tiež, milostne ťažko povedať - budeme ďalej kamaráti
. Dúfam, že to mazanie SMS sa u mňa nestalo nejakým magickým rituálom s netušenými účinkami...
Ale asi nie.
Není tady
Já to mám podobně jak to píše Angie - Dříve jsem analyzovala, zkoumala, 100 četal ... srovnávala. Celý jeden rok mám dokonce vytisklý (musím to někam uklidit
(on si zase přepisoval všechny mé sms a čtvrt ročně mi je vždy poslal - zejména, když jsem se pokusila o rozchod ! to byla komunikace nejintenzivnější.
Od loňska to mám stále v outloku, asi 400 mailů ale už .........
Je to tak lepší.
Není tady
Je to zvlastni,ale my zenske jsme proste uz takove. Od prvniho ž mam dodnes schovane mejliky a prepsanych asi prvnich 5 mesicu v denicku, nejak se mi ty jeho opravdu krasne zamilovane mejliky nechteji mazat, ale ne, proste to nedokazu vyhodit. Zustalo mi po nem i trikco, satek a dnes opravdu nadherne vzpominky. Zrovna vcera jsem si cetla jeden z jeho poslednich mejliku a kupodivu jsem uz ani neplakala,ani necitila tu znamou bolest u srdicka, ale co vim urcite, nedokazu se s nim sejit,takze to jeste uplne v poradku neni,ale cas snad zahoji i tuto ranu, jestli tedy opet za 4 roky neprijde s tim, jak moc me miluje, nejak se to pro tohoto tvora stalo zvykem a opakujim se ritualem. Od druheho ž jsem prepsala snad prvnich par sms-ek a pak jsem to take ukladala v mobilu a kdyz prisla 100-ka,tak jsem uz nebyla tak mimo,abych sedla a dlouhe hodiny prepisovala,tak jsem to jednim stiskem klavesy smazala a od te doby jsem mazala kazkou,co od nej prisla. Vzhledem k tomu,ze byl uzasne rozdavacny,tak mi po tech 4 mesicich zustal jen pohled k narozeninam a naprosto zadne darky ani nic,co by mi ho pripominalo,takze jedine dobre pro me, mam klid a nemusim nad nicim premyslet a nic kvuli nemu vyhozovat ci schovavat na dno skrine.
Není tady
holký...Fe, Angie, Slničeko...musím Vám říct, že já jsem si sms neschovávala...max jeden den...podotýkám že jsem neměla duvod je mazat - nebyl to pro mě "usvědčující materiál" před případným ohladlením...nebylo před kým se odhalit...ale jak píšete...každou sms jsem četla několikrát...ale vzápětí ji mazala, protože mi už tenkrát!!! před třemi lety bylojasné že čím víc se v tech sms budu hrabat, tím víc z toho bude hrabat mně...ty sms byly samozřejmě jedinečné,plné sladkých zamolovaných slovíček, vyznání lásky...a já si to vše uchovávala v srdci...ten pocit zamilovanosti...sms mě opkaovaným čtením "rušili"...každá byla originál a v té dané chvíli byla jedinečná...
no dnes mám blbej den 
Není tady
procpak Adro blby den?
Není tady
neplac Adriiiiii.....
Není tady
Co se stalo adro
? Dnes jsou zase erubce na slunci ... já mám taky den na nič 
Není tady
No tak babinetky,co se deje? Je pravdou,ze ja se s muzem dnes take nechutne pohadala a opet jen kvuli jeho uzasnym rodicum, maji pocit,ze mame prebytky penez a tudiz je z nas zdimaji a ja nejak nevim,jak se k tomu postavit,protoze mame hypoteku,kdy mesicne platime vic jak 20 tis. a to jeste ze sveho platu usetrim krvepotne,ale jejich syn jako by to nechtel ci nevidel......
Není tady
jdu už pryč s malým na oční...tak zítra...ale řeknu Vám ... život je boj...to není nic nového že :-)))
Není tady
Takze Angie stale jeste ž existuje, Ty mas ale pevne nervy. 
Není tady
Angie v tom umí chodit a hlavně ví co chce 
Upravil(a) Feuria (11. 1. 2007 11:57)
Není tady
adra napsal(a):
jdu už pryč s malým na oční...tak zítra...ale řeknu Vám ... život je boj...to není nic nového že :-)))
Jo, holky... zivot je fakt boj... a jak to tu ctu, vidim, ze se v tom vsechny jeste vice ci mene placame.... a analyzujeme, vzpominame...
Adro, me tenhle rok vubec nezacal hezky, vratila jsem zklamana pred Silvestrem z Cech, Silvestra jsem oslavila sama s knizkou v posteli. A od noveho roku skoro kazdej den brecim, nevim proc, ale mam takovej divnej pocit, jako ze se tenhle rok stane neco vaznyho nebo naopak vubec nic. Je mi z toho vseho dost ouzko.
Uz aby bylo jaro! Snad pak bude lip...
Copak zase.... zenac zlobi???
Není tady
A ostatni to snad nevi Fe?
Ja myslim ze i Angie sem tam nevi kudy kam, ne dlouho,ale ty stavy zname kazda....
Upravil(a) Slniečko (11. 1. 2007 12:25)
Není tady
To neříkám... jen bych řekla, že se v tom méně plácá a babrá ... to je vše.
(já se například stále vracím k tomu, že kdybych věděla na začátku, že je ženatý a plánuje rodinu .... hrozně mě to žere !
To, že jsem nějak nedostala možnost volby a padla do toho plná iluzí a tak. Ale kdo ví ? Třeba bych do toho padla tak i tak, ale .... je tu furt to "ale" a to mě žere.
Myslím, že v tomhle má Angie jasno - ona by se tím nezaobírala !
Není tady
Fe, myslim si,ze pokud milujes,tak neresis a nevidis dopredu, mas proste ruzove bryle a kdyz zmizi,tak pochopis, nekdy to trva tri mesice nekdy dva roky, ale myslim si,ze to neni nic,za co by si clovek mel nadavat ci se tim trapit,proste to tak je a nic s tim nenadelas a nekdo resi vic,nekdo min. Ten kdo resi min je dle meho usudku stastnejsi,protoze ja jsem ta,co resi vsechno a stale a hrozne to unavuje a zaroven se tim clovek stale ocita v bludnem kruhu a bahne....Snazim se to uz omezovat,asi jediny,kdo mi v tom pomaha je muj muz,ktery to moje reseni nenavidi,takze se musim krotit a nezbyvaji nez kamaradky a babinetky,takze se to trosku lepsi,ale stale to neni ono, sice tolik nepovidam,ale uvnitr to stale je a hloda....
Není tady
holky
Angie v tom má hodně jasno, a už to nějakou dobu trvá a neni to tak horký, takže je v pohodě :-)
nicméně když jde o city mozek nestačí ...
Není tady
Presne tohle jsem mela na mysli....
Není tady
faf napsal(a):
Jancas,
to je parada, tak v pripade, ze do toho predsa len spadne, vypytam si adresu tych lazni.![]()
adresu do lázní ti klidně pošlu
Užasná terapie na nervy a polámané srdíčko! 
Není tady