|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jarunko..."muj"ženáč mi na Silvestra řekl, že mi přeje hodně štětí...a že silvestrovský ani žádný jiný večer už spolu nestrávíme...nedokázal překousnout že mám "kamaráda" se kterým jdu na kafe...a že se poohlížím po normání vztahu...nicméně na Nový rok mi popřál co se běžně přeje a za týden se opět ozval a pozval mě na bazén....a co myslíš já...? jela jsem...
no ale jak bych tak řekla mám asi pokřivený charakter nebo ajk to vystihnout...tak moc toužím po "normálním"klidném vztahu bez bolesti - takové té nesnesitelné...a když vím přesně co dělat a jak toho dosáhnout...stačí málo...tak to neudělám...a pořád zas a znovu se k sobě vracíme...miluju to stejně tak jak to bolí...prostě: sado maso 
Není tady
Jarunka napsal(a):
Muj zenac (15 let zenaty) si vzdycky vychvaloval to, ze mu manzelka dava volnost, jakou on potrebuje. Jinak by pry s ni uz davno nebyl.
I to tedy muze byt duvod, proc panicek nechce nic menit.

Není tady
adra napsal(a):
no ale jak bych tak řekla mám asi pokřivený charakter nebo ajk to vystihnout...tak moc toužím po "normálním"klidném vztahu bez bolesti - takové té nesnesitelné...a když vím přesně co dělat a jak toho dosáhnout...stačí málo...tak to neudělám...a pořád zas a znovu se k sobě vracíme...miluju to stejně tak jak to bolí...prostě: sado maso
Taky jsem divna, vzdycky me pritahovali takovi ti frajirci nebo chlapi nejakym zpusobem nedosazitelni. Ja bych zenace zpatky chtela, porad mi neco rika, ze tohle jeste neni uplny konec a ted kdyz zavolal, zase mi dal nadeji. Jenze ja blbec to nevzala, priserne jsem se rozklepala... urcite by to na mem hlasu slysel. Ted mam tedy o cem premyslet.... co mi vlastne chtel? Bylo to poprve po peti mesicich, co se snazil sam o nejaky kontakt. No, mozna je ted panicek urazenej? Nebo si to mezitim rozmyslel....
Snad nebudu muset cekat dalsich pet mesicu? 
Jinak ja taky vim, co mam delat atd., ale to je pouha teorie.... do praxe to uvest neumim nebo nechci.... bylo by to proti me prirozenosti. Nebyla bych to ja.
Není tady
No, jenže tím, že jsi to nevzala jsi si jen přidělala spoustu dalších iluzí ... ty vlastně nevíš, co ti chtěl. Už ti vrátil ty věci ? Třeba volal kvůli tomu - třeba si myslí, že už je to po té době mezi vámi vyřešené ... a chtěl jen vědět, jak se máš .... třeba, třeba. Pokud s ním nepromluvíš, tak to nezjistíš ... a budeš čekat na něco, co možná ani není.
Upravil(a) Feuria (10. 1. 2007 10:03)
Není tady
iluze - nebo-li domněky....jak ošemetné....
Není tady
No, toto je haluz, ze Adri..Nevytvaaarajte si ziadne domnienky, nic si neberte osobne....
Kurnik, mne to velmi nejdeeee 
Není tady
Angie, japato ze nemuzes? Co to vypoustis za slova ze sve klavesnice? Tady se vsichni tesime na par radku od Tebe a pak tohle,to jsme si opravdu nezaslouzily 
Není tady
Kdyz Vas tady tak ctu,tak jsem rada,ze jsem z toho vseho uz venku. Tu posledni tecku jsem si na zenacovi vychutnala do dna a s hlavu vzhuru jsem odesla. Neplakal, neprosil o navrat,ale ja si zachovala svoji cest a hrdost a to je snad poprve v mem zivote. Adro a Jarunko, presne vim o cem mluvite, take vim, co delat a chovam se presne obracene,asi to opravdu bude urcity druh sado-masochismu....
Není tady
No mě ani tak nejde o to zachovat si hrdost před ním...ale před sebou...ale tak jsi to asi taky myslela Slniečko
vid??
faf, jak jsi to myslela že to je haluz...?? domněky jsou mršky....
Není tady
Adri, asi sa obcas divne vyjadrujem, co? 
myslela som to na tie domnienky, na ten obrovsky stroj, co sa nam na plne obratky spusti v hlave a vyhodnocuje gesta, slova, pohlady.... ja uz sa na sebe dost casto aj poriadne zasmejem, ked ma to zasa chyti.. Neviem sa tomu uplne vyhnut, akokolvek si stale opakujem, ze nemam analyzovat a prisudzovat situaciam rozne vyznami. :-)
Není tady
No, ale holky - bez "fantazie" by to zase byla nuda ! Ne ?
Slniečko ... na to, jak jsi na začátku psala - je to až zázrak. Ale myslím, že k tomu dopomohl fakt, že ten tvůj ženáč se projevil dost brzy a to jako hajzlík všech hajzlíků... tedy spíše mr*íků .... 
Není tady
Feuri, len keby si videla ten "film", co sa mi v tychto dnoch odohrava v hlave obcas v suvislosti s "metalistom"...... 
fantaziu mam ja vraj poriadne bujnu....
Není tady
No, moje filmy radšej nechcite vidieť.... sexistické horory s príznakom sado-maso a nežnej submisívnej Lolitky...

Není tady
to by som si "kukla".... 
Není tady
Já taky ... mám v hlavě stejnej žánr 
Není tady
vy si aspon tie Lolitky mozete dovolit, ale co ja? v tomto pripade ani nahodou, kedze sa obavam, ze vazim aj viac ako dotycny....
Lolitka - Xena... ale ja som nezna dusa, pomooooc.... 
Není tady
No faf od čeho máš fantaziu ? Já zrovna jako lolitka taky nevypadám (spíš ta Xena - princezna útočnice
) tu roli si může na živo střihnout leda sunny 
Není tady
Adri ano, hrdost ale sama pred sebou, na nej kaslu.....Fe, hajzlik je opravdu velmi nezny vyraz pro tohoto ..........zenace....
Není tady
Feuria napsal(a):
No, ale holky - bez "fantazie" by to zase byla nuda ! Ne ?
Slniečko ... na to, jak jsi na začátku psala - je to až zázrak. Ale myslím, že k tomu dopomohl fakt, že ten tvůj ženáč se projevil dost brzy a to jako hajzlík všech hajzlíků... tedy spíše mr*íků ....
mršíků?
*****íků...??

Upravil(a) adra (10. 1. 2007 13:02)
Není tady
týýýýý jóóóóóóóóó!!!! já tam ty hvězdičky nepsala...to samóóóóó

no, pravda bylo to sprostý... 
Není tady
ja myslim,ze meho zenace nelze nazvat nijak, je to proste stvura a zruda.... ani nevim,jak jsem s nim neco mohla mit, ted je mi z nej tak zle,ze se s nim ani nedokazu sejit,asi bych musela:usch:
zvracet sama ze sebe,proste jsem hrozne stastna,ze je to cele za mnou, ted uz si jen 
vzdy jsem rikala,ze mam stesti na slusne a normalni kluky,tak to proste jednou prijit muselo,ze jsem potkala takoveho haj..a,ale nebyl jediny,uz jsem jednou ale opravdu nevinne jednomu jeste vetsimu naletela a to jsem ho nikdy nevidela a nic s nim nemela,ale to byl tedy hodne kruty zazitek....
Upravil(a) Slniečko (10. 1. 2007 13:09)
Není tady

Feuria napsal(a):
No faf od čeho máš fantaziu ? Já zrovna jako lolitka taky nevypadám (spíš ta Xena - princezna útočnice
) tu roli si může na živo střihnout leda sunny
Dámy, to ja som popri vás Rúžičková, ja by som musela byť odsúdená výlučne na orálne uspokojovnaie pánov - alebo by som si ich musela pred TÝM odvážiť a podľa toho zvoliť modus operandi... Teda, ešte že existujú tie fantázie...
Není tady
No a děkuj tomu, že se tak projevil .... já na toho mého sice nadávám, ale vím, že je to dobrý člověk. Chyby dělá každý a důležité je, jak se jim pak postaví ... těm chybám 
V tomto případě jsem byla já - ta chyba ! No, co už
a vlastně jsem ráda, že se to staĺo. Moc mě toho naučil 
Není tady
No to veru, ja a Lolitka... ale po*no, ktoré by som nakrútila by mohlo ísť na odbyt pre pedofilov...

Není tady
sunny2 napsal(a):
No to veru, ja a Lolitka... ale po*no, ktoré by som nakrútila by mohlo ísť na odbyt pre pedofilov...
![]()
No to zasa nieeee....:-)
Není tady