|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já už mám všechny osmičky venku asi od 18 - 20 ... ale začlala se mě jedna kazit
no a chytlo mě to nervík. Jauvajs ...
Upravil(a) Feuria (9. 1. 2007 11:28)
Není tady
Tak to neni nic prijemneho.....
Není tady
No jo, znám i příjemnější věci 
Není tady
Slniečko napsal(a):
Adro myslim ze ano....
Proc, neco Te pri tom spojeni napadlo?
nechápu souvislosti...byla jsem ted na sexu...ologický....???? jaký spojení??
Není tady
Angie a golf 
Není tady
vubec nic mě nenapdalo se přiznám bez mučení jen jsem si na to vzpomněla....a chci vědet něco víc 
Není tady
Angie nás nažhavila a zase zdrhla
my to teď slintáme a čekáme .... a nic ! Jau to bolíííí 
Upravil(a) Feuria (9. 1. 2007 13:27)
Není tady
tak jak tady čtu i Seli na jiné foru...tak se taky "svěřím"
"muj" ženáč bydlí od léta sám...duvodem jeho odstehování od rodiny jsem nebyla já
... nicméně jsme se nadále scházeli...on vždycky chtěl mít svuj domeček... a nebydlet s rodiči jeho ženy...to se mu ted podařilo....bydlí sám a k tomu opravuje ten vytoužený domeček...bydlí sám takže není "hlídáný" ženou (a dětmi 14 a 13 let...) a hojně toho využívá...a tuhle mi povídá...co budu dělat až se nastěhují všichni do domečku...jak to bude dělat???
bez komentáře...ale řekněte...nemá to dobře vymyšlené...??rodinka pohromadě, doma servis, ženuška mu bude líbat ruve že mjaí barák...a on...milenka za milenkou.....Ne NEMA to dobře vymyšlené...není štastný-možná
(u)spokojený ale ne štatný...to mi řekl...ale je to co....???? Jeho věc...vubec mu to nezávidím...nicméně - prostě si to užívám...a JEHO teda neřeším...
jen jsem chtěla napsat jak to chodí u hrochů...teda vlastně jak to chodí jinde

Není tady
He, he... Adri. My si k tomu už něco napsaly, že
ale řeknu ti... ten můj přemýšlel podobně. Teda, jako, že kdyby SE S NÍM žena rozvedla (on by to samože neudělal), tak by bydlel sám a užíval si. Už by jinou rodinu nechtěl! Tak tahle mu to zatím baští ... proč měnit. Jde mít oboje - svůj život s milenkami i milovanou rodinku. Za 20 let to bude přeci jedno....to už ten sex nebude tolik třeba.
Oni to mají pánové dobře promyšlený. Doma si hrají na vzorňáky - když se na to příjde - hrají o to větší divadlo a jakože se kají a při tom. Si spíše než, že by přišli o milovanou ženu, uvědomí, že by došli o servis děti a částečně o majetek .... 
Né, samozřejmě všichni
jen někteří 
Upravil(a) Feuria (9. 1. 2007 14:26)
Není tady
no...ale chápeš...chápete o čem to je??? ten život...žít s někým kvuli detem...majetku....to je k blití...a neubu se tím teda zabýat to ne...jen mě to ted tak napadlo...když změnu...tak u sebe...a ne hřešit a nadávat na druhé...tím myslím ted sebe...že mužu nadávat, proklínat, rvát si vlasy...ale k čemu...všechno mám jen v sobe...no hlavně že vo tom furt kecám
ale no ten třesk přijde
vid Jájo:-)))))
Není tady
Já o tom taky furt kecám - uvažuji racionálně a mám to v sobě docela srovnaný ... také se mi z toho chce trochu blít.
Ovšem nevím jestli ovlivním, že jednou v něčem podobném třeba skončím ... děti, majetek ... doma pohoda, ale né ve třech, ale ve čtyřech. Nebo i v pěti.... No jo - příležitost dělá zloděje.
A ve dvouch se to lépe táhne, že ... no a tři jsou víc než dva !
Jéééžiš, co to kecám ?
no - už nejpij Fe!
Není tady
já si s vámi chci psááááát, ale nemůůůůůžůůůůů :-((((
Ach jooo
Není tady
jo a četla jsem ale že VE SKUPINE JE SILA - což ale bylo psáno o skupinové sexu... 
Není tady
Hele Angie...tak zítra jo???Nebo.... někdy

Není tady
adra napsal(a):
no...ale chápeš...chápete o čem to je??? ten život...žít s někým kvuli detem...majetku....to je k blití...a neubu se tím teda zabýat to ne...jen mě to ted tak napadlo...když změnu...tak u sebe...a ne hřešit a nadávat na druhé...tím myslím ted sebe...že mužu nadávat, proklínat, rvát si vlasy...ale k čemu...všechno mám jen v sobe...no hlavně že vo tom furt kecám
![]()
ale no ten třesk přijdevid Jájo:-)))))
Protoze jsou to srabi!
Ja uz se rozvedla dvakrat.... je pravda, ze mi zustali deti.... ale nejsem si momentalne tak uplne jista, jestli je to zas az tak velka vyhra.... hlavne kdyz jsou vetsi a nepotrebuji me..... jedine tak na to, abych jim delala "servis"
Po druhem rozvodu mi nezustalo nic, odesla jsem se dvema kufry a zacala uplne znovu.... a nikdy jsem toho nelitovala.... jediny ceho lituju jsou ty zmareny leta

Není tady
Angie napsal(a):
já si s vámi chci psááááát, ale nemůůůůůžůůůůů :-((((
Ach jooo
Jak nemůžu
co nemůžu
když musíš, tak musíš

Není tady
Jarunko...nevím co ti mám napsat...sama se v tom ještě někdy plácám - někdy víc někdy mín - ale víceméně stále a nedovedu si představig být 2xrozvedená a tak :"sama" promin...ovšem mám pocit že si na to možná zadělávám...jem sice dosti racionální člověk...ale někdy fakt blbnu....posílám ti apson objetí a pohlazení...to mi jde...ale taky jen na dálku:-((
Není tady
Jarunko, ale na vztah jsou potřeba dva a za rozpad vztahu jsou odpovědní taky oba ...
Posílám Ti taky pusu ! To bude dobrý ! Vždyť být svobodná je také super né ? Užívej svobody - 2 x sis to zkusila, tak do třetice všeho dobrého 
... jak jsi dopadla se ženáčem ?
Není tady
Jo, to je tezky, kdyz nas nebavi hodni chlapi.... a hledame porad nejaky pozdvizeni. Snad jeste dostanu na stary kolena rozum.... ale nejde mi to, fakt nemuzu s nekym chodit jen proto, abych mela "vztah". A najit nekoho, pri kom to zase bude jiskrit, neni jednoduchy.
Jinak zenac mi minuly tyden volal, nevzala jsem to, ale pekne me to rozhodilo. Uz jsem si zase zacala predstavovat, jak to rozjedem.... ale od ty doby nic.... asi si to zase rozmyslel a bude radsi kazdy vecer sedet sam u pocitace nebo se vybijet v posilovne. 
Není tady
No, spíš to zkusil a teď je řada na Tobě 
Já mám doma takového malého "zmeťoura" a přitom hodného. Takže o jiskření je postaráno
jen právě doufám, že ze mě pak neudělá parohatou manželku - jenže my dva si nemáme moc co vyčítat. Jsme takovej zvláštní páreček.
Asi je pravda, že mě takový chlapi přitahují. Ženáč taky nebyl svatoušek - no jo. Vrána k vráně - co bychom chtěli 
Ale mě zkazili až ti "zmeťouři" já byla 
Upravil(a) Feuria (9. 1. 2007 15:04)
Není tady
Feuria napsal(a):
Jarunko, ale na vztah jsou potřeba dva a za rozpad vztahu jsou odpovědní taky oba ...
Posílám Ti taky pusu ! To bude dobrý ! Vždyť být svobodná je také super né ? Užívej svobody - 2 x sis to zkusila, tak do třetice všeho dobrého
... jak jsi dopadla se ženáčem ?
Jasne ze byt sama ma i svoje vyhody. Zitra si jedu pro my novy auticko, ktery jsem si SAMA koupila.... nikdo mi do toho nekrafe, nezakazuje apod. Clovek si zvykne na vsechno.... 
Není tady
Je to normalni???
Dala jsem si k novemu roku zavazek, ze uz na zenace nebudu myslet.... a docela se darilo, i kdyz priznam, ze jsem si na nej obcas vzpomnela, ale uz to tak nebolelo....a on se jako naschval ozve. A ted v tom zase jedu...
Není tady
No nevím, zda je to normální, ale mě se stalo to stejné
oni na to mají asi zvláštní talent ...
Žádné předsevzetí si nedávej ! Prostě to ber, jak to je... něčemu se věnuj, co tě baví. Chce to moře času ...
Ale věřím, že jednou musíme dojít k tomu, že i když si vzpomeneme, tak to nebude bolet - prostě nic !
Těším se na to, až se nad těmi 2,5 lety jednou pousměju a nebudu cítit ani vztek, ani bolest ani hořkost.
Zůstane jen hezká vzpomínka na hezký časy !
Není tady
adra napsal(a):
![]()
ale no ten třesk přijdevid Jájo:-)))))
Adri, ale to nemusi byt len o tych materialnych veciach.... pre ktore zenaci zostavaju s povodnymi zenami... Ten "moj" ( teda uz nie "moj" ) je so svojou zenou uz tak zohraty team, ze naozaj chapem jeho absolutnu nechut kamsi odchadzat... On napriklad ani na moment nepripustil, ze by sa rozviedli...A to su spolu iba par rokov. jednoducho si myslim, ze su to dvaja ludia, ktori si velmi dobre rozumeju, toleruju sa a klape im to aj v posteli, akurat, ze panecek sa trosicku nudil a tak hladal vzruso v zivote..okrem ineho. No a ona podla rozpravania tiez prave svatice nie je, takze....
Zvlaaastne.
Není tady
Muj zenac (15 let zenaty) si vzdycky vychvaloval to, ze mu manzelka dava volnost, jakou on potrebuje. Jinak by pry s ni uz davno nebyl.
I to tedy muze byt duvod, proc panicek nechce nic menit.
Není tady