Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1626 28. 12. 2006 12:06

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Může se žena obětovat aneb jina forma "soužití" s ženáčem

Však já ti to neberu - sama jsem to stejné nedávno psala jednomu 20 letému hochovi, tady na netu. Já jen říkám, " nikdy neříkej nikdy " wink. Já už bych taky nechtěla mít znovu 15 big_smile zkušenosti nenahradíš.
A zapřemýšlej, jestli to o tom podsouvání někomu něco, není spíše tvou stinnou stránkou wink.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#1627 28. 12. 2006 12:10

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice a pozor na útok ze zadu... Nejsi ve střehu až moc yikes ?
Ono to na Tebe hupne, ani nevíš ze které strany big_smile he, he...
Nepíšu, že se ti to stane, ale, že se to stát může - komukoli (ať mu je 20,30,40,50) ... být připraven je důležité, ale to neznamená, že nemůžeš být i tak zaskočen. Jen si to myslím - nemusí tomu tak být.

Není tady

#1628 28. 12. 2006 12:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Díky prožitkům a zážitkům k tomu jen máme nižší předpoklady big_smile asi tak.

Není tady

#1629 28. 12. 2006 12:25

Nick3594
Host

Fe, já neříkám, že se nezamiluji, já neříkám, že mě to nebude bolet, až toho člověka ztratím, já říkám, že již nevlastním růžové brýle. Na tobě se mi líbí to, že když ti něco řeknu, hned mi to vrátíš, že je to vlastně můj problém (viz podsouvání). No budiž, beru na vědomí, že to s tebou nemá smysl big_smile.
Já na to hupnutí čekám big_smile. Kdo je připraven, není zaskočen Fe. Beru věci a lidi, tak jak přicházejí a odcházejí. Pro mě neexistují žádné útoky zezadu, jen výzvy a překážky, které musím překonat. Nebojím se překážek, jsou tu pro mne a mé dobro.

#1630 28. 12. 2006 12:38

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice - to jsi mě naučila ty ! Že to, co vidím na druhém, je můj vlastní problém wink
Vracím ti pouze to, co jsi mi dala smile ....
Člověk si nabíjí hubu tolikrát, kolikrát je třeba... já se teda překážek bojím, ale budu je řešit až příjdou. Protože má zkušenost je doteď taková, že teorii můžu znát a přeci je praxe účinější - a praxe bez teorie je jen těžší a teorie bez praxe zůstává jen teorií wink
A taky, když si skálo pevně přesvědčená - tak o to snadněji bejváš zaskočená smile a to je zase moje motto smile

Není tady

#1631 28. 12. 2006 12:41

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Hele - každej jsme jinej smile A musíme se brát takový, jací jsme - individua big_smile proto si myslím, že to ražení cesty - já, já, já jen já - mě štěstí nepřinese smile

Není tady

#1632 28. 12. 2006 13:01

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a k těm růžovkám - ty momentálně nevlastníš ani ty ani já (mno, mě zůstal růžovej zákal na vzpomínkách) ... ovšem ty jsou atomaticky přidány do balíčku s vlastnostmi člověka, kterého miluješ. Víš, jako bonus smile na chvilku si je nasazuje každej wink úúú je to s nima všechno hezčí smile Jen pak ten pohled po jejich odložení ... big_smile

Není tady

#1633 28. 12. 2006 13:15

Nick3594
Host

Fe otázka je, zda tomu, co jsem řekla věříš a považuješ to za své, nebo zda je to pro tebe vhodná fráze, kterou využiješ, když se ti to hodí. Možná je to náš vzájemný problém a ne jediný, tj. že si vzájemně podsouváme něco, co ta druhá nepovažuje za vlastní.
Ne růžovky se nepřibalují jako bonus, pokud od začátku respektuješ a bereš člověka takový jaký je a sama z něj neděláš něco co není nebo ho stavíš někam, kde bys ho chtěla mít. Ne Fe, každý si je nenasazuje, nasazují si je jen lidé, kteří chtějí mít všechno hezčí a odmítají přijmout realitu takovou, jaká je. Kdo je poctivý sám k sobě, může si dopřát luxus být poctivý i k těm ostatním a vidět je takové, jací ve skutečnosti jsou. Pak je pohled na dotyčného stále stejný.

#1634 28. 12. 2006 14:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Lvice, každej toho svého milého přeci na začátku vidíme v lepším světle, protože se do něj v začátcích i každej staví (skoro každej). Asi tak.
A k tomu, zda tomu věřím ? Někdy to tak je - např. zrovna v tomto případě! Nikomu nic nepodsouvám - píšu sama za sebe. A to, že ty jsi to tak cítila, to byla tvá věc... já jen razím heslo - never say never - a za tím si stojím. To je vše :-) Nikomu ho ovšem nepodsouvám wink jen konstatuju big_smile

Není tady

#1635 28. 12. 2006 14:03

Nick3594
Host

Ne každý ne. Někdy tomu věřím - zvláštní víra, jen někdy...... Buď věřím, nebo nevěřím. Ale věřit jen někdy????? yikes. To je jako jen někdy věřit že zítra bude zase noc a den, jen někdy věřit, že vyjde slunce..... rock

Upravil(a) lvice (28. 12. 2006 14:09)

#1636 28. 12. 2006 14:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

rodna

Není tady

#1637 28. 12. 2006 14:23

Nick3594
Host

Feurie, osvětli mi, jak funguje víra někdy ano a někdy ne? Já měla za to, že buď něčemu věřím nebo ne. Nebo je to tak, že něčemu věřím, jen když se mi to hodí do krámu? smile

#1638 28. 12. 2006 14:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ale houbelec - jaká víra ? Tohle přeci není o víře. Né nevěřím, že všechno, co nás irituje u ostatních je odrazem nás samotných. Nevěřím, že všechno... ale něco ano. Jen z toho nedělám pravidlo... To, co jsi napsala o mě...si myslím já o Tobě, takže tady to asi zafungovalo. To je vše. Zdálo se mi to být zajímavé a tak to zkoumám ... a třeba se jednou přesvědčím natolik, že to tak je na 100 %, a pak můžu říct, že tomu věřím....To není o tom, že tomu věřím jen, když se mě to hodí, ale, když mě to přesvědčí a když tomu prostě a zkrátka uvěřím - pak to přiznám ! A řeknu - no, jo, ta lvice měla pravdu !

Já to vidím tak, že někdy tě štve odlišnost (pro níž si s druhým nerozumíš) a někdy je to právě pro podobnost povahy, kde zase na sebe naráží dvě "ega" ... na povrchní pohled si budeme spolu rozumnět, ale na druhý už né, protože tam se naše názory rozcházejí ... nebo se pěkně doplní.
Chapíš smile ale to není ani špatné ani zlé, prostě to tak je. Každá máme své !
Neboj se, znám i své špatné vlastnosti. Kdybych věřila jen tomu, co se mě zrovna hodí, to bych si asi stála za tím, že je to kravovina... a ani bych nad tím neuvažovala.

Upravil(a) Feuria (2. 1. 2007 9:11)

Není tady

#1639 28. 12. 2006 14:45

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Káždá si to hájíme - zde je kámen úrazu.

Není tady

#1640 28. 12. 2006 14:52

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

sova

Upravil(a) Feuria (2. 1. 2007 9:11)

Není tady

#1641 28. 12. 2006 14:54

Nick3594
Host

Díky za vysvětlení.

#1642 28. 12. 2006 14:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

S ružovými okuliarmi je to podľa mňa trošku zložitejšie. Ja som zažila jednu ohromnú lásčisko(so ženatým, akože inak wink ), kde mi ON povedal, že z neho vyťahujem to najlepšie, čo v ňom je, a že si pri mne pripadá ako hodnotná ľudská bytosť(v tom období si tak veľmi nepripadal). No a potom sme sa - po 2 vzťahoch(chodila som s ním dvakrát s trojročnou pauzou medzi 1. a 2. razom) - dostali do štádia, keď on vo mne ešte stále dokázal vzbudiť skôr tie lepšie veci, ale ja už som z neho "neťahala to najlepšie", ale skôr také diabolské veci alebo prípadne sadistickú ľahostajnosť. Nedovolím si tvrdiť, že na začiatku to boli len ružové okuliare ilúzií alebo že sme obaja trpeli vzájomným sebaklamom. Skôr sme dokázali svojím nadšením a tým, čo sme v ňom videli, naozaj v tom druhom vykresať to lepšie, čo v ňom väzí - ale nadšenie vyprchalo spolu s tým lepším a život sa vrátil do zabehnutých koľají. C´est la vie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1643 28. 12. 2006 15:09

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

no a vo tom to je smile

Není tady

#1644 28. 12. 2006 17:47

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

lvice napsal(a):

Velká láska... Už mám na ni zažádáno wink, takže jen čekám. Není nad dobrou přípravu wink. Kdo je připraven, není ohrožen. big_smile.
Jak se píše i na www.mojevztahy.cz, požadavky na mého šampiona sepsány a vyslány do vesmírné databanky. Žádné růžové brýle, poctivá a pečlivá příprava se vyplatí smile.

popořadě děvče smile já si žádal dřív lollol ale starší maj přednost retaretatummenupp

Upravil(a) vašek (28. 12. 2006 17:48)

Není tady

#1645 29. 12. 2006 7:40

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Vašku ty chceš chlapa ? yikes Ty si mi ale sporťák big_smile

Není tady

#1646 29. 12. 2006 17:32

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ty jsi teda :-))) ti dám na pr... a né kafe :-))

Není tady

#1647 29. 12. 2006 17:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nesľubuj, čo nemáš gule splniť wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1648 2. 1. 2007 12:59

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

A opet jsem tu chvilku nebyla a nestacim se divit....smile Krasny novy rok plny pohody a klidu Vam vsem,co tu brouzdate na babinetu!!!

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#1649 2. 1. 2007 13:00

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Jake byly vanoce? A co darecky? Se musim vypovidat,prominte,ale uz to vypadalo, ze bychom mohli dostat s muzem pod stromecek ten nejkrasnejsi darecek a dnes mi gynekolog rekl,ze to bylo jen skoro 11denni spozdneni,asi nervy nebo nachlazeni, tak jsem zase smutna a zklamana, tolik po mimi touzime....grater

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#1650 2. 1. 2007 13:16

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Slniečko - to mě je líto. Ale nezoufej - to příjde a třeba se to povede a dáreček bude pod příštím vánočním stromečkem (takovej dáreček jsem byla taky wink.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí