|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kukaj Fe, mám skvělého kamaráda, kterého znám už let. Manželství jim vrže a v létě jsem si myslela, že by z toho mohlo vypadnout něco víc. Po několika skvělých nocích já tonula v citech a romantických představách. A on? Minulý týden mi na rovinu řekl: Přemýšlel jsem o nás. A já na to: A co city? On: Jsem chlap, přemýšlel jsem o tom.
.
Málokterý muž se topí v citech a emocích, to jim není vlastní. Určitě si na tebe vzpomněl, ale racionálně si řekl, žádné problémy, nech to plavat. Tak to nechal plavat. Vím, že tě to mrzí a je ti z toho krapánek smutno, ale čas je dobrý lékař. Zanadávej si na něj, klidně v koutku uroň slzu a vyrovnej se s tím, že z tohohle vztahu žádné přátelství nebude. To se povede málokdy. Pusť to z hlavy, máš přítele, máš nás, máš spoustu krásných věcí kolem sebe. Udělej za ním tlustou čáru a nech ho definitivně ze své mysli odejít. Je to uzavřená minulost. Nedívej se dozadu, ale dopředu. 
Poletucho, tak přeji k narozeninám vše nej nej nej:
Jééé, Lvice, si kočička.
To je hrozně hezký. Kde bereš ty obrázky?
Není tady
Prozradím svůj tajný zdroj
:
http://amicable.blog.cz/0612/laska
Lvice, děkuji,
stále ještě to prohlížím, jsem na větvi, jsou tam nádherné obrázky.
Jdu zas..
Upravil(a) poletucha (27. 12. 2006 15:30)
Není tady

Ahoj, Oxinko,
chlap úžasný tak, že si až čestná žena
- sviatky už pomaly za nami, ešte prežiť to "šmyknutie" do nového roku, a zasa bude 12 mesiacov pokoj...
Poletuška, než sa s tebou budem môcť raz poriadne rozlúčiť
- všetko najlepšie, aby si zvládla zmeniť meniteľné, vyrovnala sa s nemeniteľným, a popri tom sa ešte stihla radovať zo života a ľuďkov, čo máš naokolo
. Nech žijú Kozorohyne, v tom znamení mám kopec kamošiek...
My, zemské,
, asi máme niečo, čo nás spája 
Není tady
Sel, velmi Ti děkuji. Jsi milá.
Taky doufám, že nám příště nic nezabrání se pořádně rozloučit.
Měly bychom se víc setkávat, abychom trénovaly, že? Už se na tebe těším.
Jdu dělat čest všem horským kozám a jdu pracovat.
Fe, vše nej Ti přeji, i když jsi přesně o deset let mladší.
Ále, 
Upravil(a) poletucha (27. 12. 2006 16:50)
Není tady

Aj ty Brutus? Horská koza?
Neopakuje sa to raz za 12 rokov? Potom pre mňa predstavuješ neriešiteľnú matematickú záhadu...
Není tady
Selima napsal(a):
Aj ty Brutus? Horská koza?
Neopakuje sa to raz za 12 rokov? Potom pre mňa predstavuješ neriešiteľnú matematickú záhadu...
Šmarja, Sel, co tím myslíš?
Není tady

Ahá, tak potom sme sa minuli vo význame...
Ja som "horská koza" podľa roku narodenia v čínskom hororskope - a vychádzalo mi, že ty by si teda podľa toho asi Horská koza byť nemala... ale až tak si to nepamätám, tak sa nechcem hádať.
Není tady
Aha, tak co jsem čínsky, to nevím. Ale to neva. Jsem ráda, že jsem.
Vedle někde jsi psala, že ted studuješ knihy o "krízach", přečti si knížku Karmická setkání od Heleny Rerichové.
Není až tak o krizích jako o propojenosti a účelu vztahů. Je výborná. Najednou začneš brát ty vztahy jako opravdová dobrodružství, všechno do sebe zacvakne a začne ti být lehko. 
Jako dyž si naleš další sklenku jako ted já.
Není tady

Ďakujem za tip, mám momentálne veľké svrbenie kupovať si knižky o krízach i vzťahoch - dnes som len tak-tak dokázala prejsť okolo kníhkupectva, skoro ma to vcuclo a skoro som si zasa naslepo niečo kúpila. Takto pôjdem aspoň naisto. A o karme a vzťahoch teraz rozmýšľam, lebo zasa na mňa nečakane vyjukli tieto večné témy... a zaskočili ma nepripravenú.
Není tady
Poletucho děkuji
neboj brzo Tě doženu 
Lvice ... já jsem v klidu - ty kecy o přátelství měl hlevně on. Já to tak nějak předpovídala, že to takhle dopadne (znám chlapy, né
. On mě přesvědčoval, že né, že jsem jeho všechno atd. A je pravdou, že to tak i vypadalo - my spolu vlastně už 10 měsíců nic než přátelství neměli... ale možná si po celou dobu myslel, že třeba
někdy
. No a ono nic.
Kdo ví, co za tím je - možná nezájem, možná uražená ješitnost... ale řeknu ti jedno. Byla to poslední kapka. Pocity mám asi takové, jako bych pozdravila kamarádku a ona mě neodpověděla... rozumíš ? Trochu Tě to zabolí(kór, když jste spolu něco zažili), zamrzí, malinko si řeknu "proč asi" ? Ale pak si řeknu: " nu, pozdravit je slušnost a odpověď je neslušnost
".
Asi má nějakej problém a nebo právě žádnej mít nechtěl... a blá, blá, lálá a život jde dál a každej žijeme, jak umíme 
A já jsi jdu udělat čajík 
Není tady
Fe, moc dobře Ti rozumím. Nakonec ti tímto gestem ve finále pomohl
. Spíš to vidím na druhou variantu, žádnej problém mít nechtěl. Chlapi neradi řeší problémy a už vůbec ne ve vztazích
. Čekají, až se vyřeší samy. No něco na tom bude, protože se leckdy vyřeší, i když jinak než si mysleli
. Jdu taky na čajík 
Vy horské kozy
. Já jsem kovový vepř, chrocht
.

Upravil(a) Feuria (2. 1. 2007 9:01)
Není tady
Jo a taky vím, že to musím nechat za sebou a žít přítomností a zítřkem... těším se, že čas odplaví i ten poslední zbytek "naděje" v to, že třeba jednou atd. ... ne, ne ... už ani jednou 
Né, že bych čekala, až se tu zjeví a klekne přede mnou (jak tu psal Oxi), to vůbec né. Jen mi ten člověk chyběl - jako člověk.
No, ale asi už svou úlohu v mém životě splnil... takže se musíme rozloučit
pápá
Není tady
Fe, znáš ho lépe než já, tak určitě víš, co se v něm odehrává
. A proč s ním hraješ hru KDO Z KOHO? Tahle hra totiž nemá vítěze ani poražených. Já vím, že to není jednoduché, jen čas tohle vyřeší. Řeknu ti jednu jedinou věc, jen si namlouváš, že byste mohli být přátelé. Nemohli, protože jsi ho milovala a stále miluješ. Rozumem sis to sice všechno hezky zdůvodnila, ale srdce ví něco jiného. Uzavři to v sobě jednou definitivně, přestaň definitivně komunikovat, kukaj na sebe, jak to analyzuješ. A proč vlastně? Vezmi koště, vymeť poslední zbytky a zavři za tím dveře. 
Jaképak asi, splnil a tečka.
. Fe, ty jsi chytrá holka, proč by měl čas odplavit zbytek naděje? Máš bystrou kebulku, která ti už řekla, že ŽÁDNÁ NADĚJE NENÍ, realita je taková, že můžete být milenci, můžete mít spolu skvělý sex, ale NIKDY NEBUDETE PARTNEŘI, protože on NEODEJDE OD SVÉHO DÍTĚTE. Žádná zbytková naděje neexistuje, to si jen namlouváš. Je mi líto, že musím být tak tvrdá, ale vlastní zkušenosti...... Posílám rýmovou pusu a hlavu vzhůru, to bude těmi vánocemi
.
Lvíčku - já jí právě nehraju 
Není tady
Naděje byla jen skrz přátelství, ale ta se taky rozplynula jako pára nad hrncem ... a asi máš pravdu. Nemůžeme být přátelé... možná za spoustu dní, možná za spoustu let ... až se mi rozední, budu Ti vyprávět... lálálá
To, co píšeš je pěkná teorie, kterou se já snažím uvést do praxe - někdy více a někdy méně úspěšně.
A analyzovat se mi to už taky nechce
Tvrdé to není - jen nastala realita.
Není tady
A proto jsem ráda, že mi už není 25 ani 26
, protože už dnes dokážu citové otázky a hezké teorie týkající se citových vazeb převést do praxe a stačí mi na to 14 dní
. V tvém věku jsem se v tom topila stejně jako ty. Jé, já miluju svůj věk i všechny ty kopance a chyby, díky kterým jsem tam, kde jsem. Díky živote
. Tenhle rok byl stejně zvláštní.
Možná za spoustu dní se objeví jiná láska, možná za spoustu dní si už ani nevzpomeneš, možná za spoustu dní budeš mít velkou rodinu, možná budeš mít vilu s bazénem, kdo ví
? A to je na tom to nejhezčí. Že nevíme, co přijde
.
Lvice a já si myslím, že když tě "velká láska" potká ve 36 - 46 - 50 tak se v tom budeš plácat stejně jako ve 26.
Ono se dobře teoretizuje ... já jsem si taky myslela, že "láska" na první pohled je blábol 
Teď si dáš bacha - ale počkej, až se najde ON - Tvého srdce šampión.... nasadíš růžovky a bude z Tebe při nejmenším na rok na dva magor 
Upravil(a) Feuria (28. 12. 2006 11:01)
Není tady
Velká láska... Už mám na ni zažádáno
, takže jen čekám. Není nad dobrou přípravu
. Kdo je připraven, není ohrožen.
.
Jak se píše i na www.mojevztahy.cz, požadavky na mého šampiona sepsány a vyslány do vesmírné databanky. Žádné růžové brýle, poctivá a pečlivá příprava se vyplatí
.
Upravil(a) lvice (28. 12. 2006 11:43)
Fe, 26 je krásný věk, ale životní zkušenosti získáváš prostě prožíváním života. Zkus nepodsouvat lidem věci, které cítíš ty, ale ostatní už je tak cítit nemusí. Přijmi prostě fakt, že jsem o 10 let starší než ty a mám o pár let prožitků a životních zkušeností navíc a prostě některé věci už jsem schopna přijmout s větším životním nadhledem.
Upravil(a) lvice (28. 12. 2006 11:44)