|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
to mi bolo jasné hneď...

Není tady
ale do 18:00 to stihas aj autom 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ale budeš ma čakať na letisku... howk... 
Není tady
OK, budem ... a kde presne? Normalne na priletoch?
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
no, a keď budeš chcieť, aby som hneď odišla, tak aj na odletoch... veď metlu si vezmem so sebou... 
Není tady
OK, mas moje tlf cislo? Keby sme sa nahodou nejako minali na Ruzyni a nevedeli najst 
nemám....
Není tady
mas ... 
už mám...

Není tady
a ja mam tiez 

A nezapomeňte si vzít pasy, kdybyste rovnou chtěli někam spolu odletět
.
Pas nosim skoro stale pri sebe
Aj oPASok 
Tak si dej pozor, ať tě o oPASek Sunny nepřipraví
.
Upravil(a) lvice (27. 12. 2006 12:11)
Noooo, vidím, že Oxi nezahálí 
Není tady

Feuri, šecko naj- naj- k narodkám, k tomu, že si o rok múdrejšia, skúsenejšia a empatickejšia a aby to platilo aj o rok...

Není tady
He, he - Sel díky, díky
... no, já asi dostala rozum, ale hned jsem se z toho zbláznila

Já si léééétám, já se vznáším, nadzvukovou rychlostí
... všichni jste blázni, jen já jsem letadlo

Není tady

Na čom fičíš, Fe???! Ak to tu teda môžeš napísať... 
Není tady
Pasy nám netreba, ja mám metlu, tou sa dostaneme všade... a bez nejakej colnej či pasovej alebo inej kontroly...
ale inak mám pás cudnosti, keby čosi.... 
Není tady

Bože, vy ste tu tuším šeci zhulení 
Není tady
Ujíždím na slivovici 
Není tady
Jeee Selimka ahooooj 
Fe, vazne myslis ze nezahalim? 
slivovica v práci? to je kde dovolené? aj ja tam idem pracovať.... Fe, máte voľné miesta?
Není tady
No přeci tady - u nás
místa je tu dost ... je nás tu zrovna 5,5 (dovolené).
Když mám ty narozky ... tak je to povolené
šak to máme každej jen jednou za rok 
Není tady
Sunny, a má někdo od toho pásu klíč, nebo už je zámek zarezlý ? 
Dejte mi taky napít!
Teda vlastně já už piju, aha.
Taky mám narozky, heč. 
Za dva dny, heč.
Budu starší, heč.
A hezčí, heč 
Není tady