|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,
situace se ženáčem je tu znovu a znovu,ale mě by zajímalo, postavit tento problém do jiné roviny. Když vezmu v úvahu, že žena zůstane sama a přitom se bezhlavě zamiluje do muže ženatého,který má dítě, není v manželství šťastný,ale má v sobě to, že dítě nechce opustit,protože je mu vším, což bychom mohli polemizovat, je-li to odpovědnost nebo jen alibismus či dokonce něco jiného a žena se vzdá ostatních vztahů a obětuje se tomuto muži jako milenka v domění, že uvěří slibům,že až dítě povyroste, tak ženu opustí.....Momentálně jsem postavená před tuto situaci ne násilím,ale dobrovolně a předci jen už nejsem šestnáctiletá slečna, která věří v pohádky, chtěla bych se touto cestou zeptat na názor ostatních žen či mužů, jak se na to dívají oni, propřípadě ráda vyslechnu názor někoho, kdo v takovém prapodivné situaci už je a žije v takovém vztahu nevztahu....
Není tady
Slniečko napsal(a):
Ahojky,
situace se ženáčem je tu znovu a znovu,ale mě by zajímalo, postavit tento problém do jiné roviny. Když vezmu v úvahu, že žena zůstane sama a přitom se bezhlavě zamiluje do muže ženatého,který má dítě, není v manželství šťastný,ale má v sobě to, že dítě nechce opustit,protože je mu vším, což bychom mohli polemizovat, je-li to odpovědnost nebo jen alibismus či dokonce něco jiného a žena se vzdá ostatních vztahů a obětuje se tomuto muži jako milenka v domění, že uvěří slibům,že až dítě povyroste, tak ženu opustí.....Momentálně jsem postavená před tuto situaci ne násilím,ale dobrovolně a předci jen už nejsem šestnáctiletá slečna, která věří v pohádky, chtěla bych se touto cestou zeptat na názor ostatních žen či mužů, jak se na to dívají oni, propřípadě ráda vyslechnu názor někoho, kdo v takovém prapodivné situaci už je a žije v takovém vztahu nevztahu....
Budem zlý, môžem?
Ak s tým mužom vydržíš, kým to dieťa bude mať osemnásť, tak by si mala dostať metál za trpezlivosť. A nezabúdaj na to, že až dieťa "vyrastie", tak ty budeš tá, čo mu rozbila rodinu. Pochybujem, že to pochopí, decká sú v tomto dosť po*né, ak boli na otca naviazané. A to nebude vplývať len na teba, ale aj na "ocka". Dokonca aj preventívne, takže neviem, či výjde to, čo by ste plánovali, keďže by mohlo vyjsť aj to, že by sa hnev mohol vyliať i na "ocka". To sa týka dieťaťa. Čo sa manželky týka, tak ak sa od nej potom nedočkáš stretnutia, či výhražných telefonátov, tak môžeš byť šťastná. Ani manželka to pravdepodobne nezoberie dobre, ak si muž vezme svoju milenku, jedine že by ani ona nebola v šťastnom manželstve. Ale to je už trochu o inom. A nakoniec je tu manžel: čo ak ťa iba klame a chce si užiť? Možno sa zamiloval, ale či ho to udrží a či ťa medzi "vyrastením" neopustí, to je dosť otázne.
Myslím, že ak sem príde Pan, obviní ma z teoretizovania a bude mať pravdu, vážne som do podobnej situácie nebol "pohodený" zo žiadnej strany. Ale bojím sa, že toto dobre nedopadne...
Není tady
Slniečko napsal(a):
Ahojky,
Ahoj Slniečko,
zeptej se sama sebe, jestli nestojíš za víc, než pročekat svůj život s velmi nejistým výsledkem.
Píšeš, že ses zamilovala "bezhlavě". Já být tebou, tak si to chvíli užiju, než ti ta hlava (i se zdravým selským rozumem) znovu dosedne na krk 
Není tady

Upravil(a) Fatima (8. 1. 2008 14:46)
Není tady
v prvom rade, muž ktorý neodíde teraz, neodíde nikdy. keď bude mať dieťa 18? to určite! 
Není tady
Slniečko napsal(a):
Ahojky,
....všichni ženatí nevěrníci milence říkají,že jsou doma nespokojeni...a doma ženě tvrdí jak jí milují a že mají krásné manželství
Není tady
Slniečko napsal(a):
Ahojky,
Slniečko, plně souhlasím s tím co napsala Fatima a ostatní. A když tě tak čtu, přemýšlým jestli nejsi "naše" milenka. Ta taky vydržela čekat 5 let a ono pak nic. A naší malé je teď 12................
Není tady

Ivik napsal(a):
Slniečko napsal(a):
Ahojky,
situace se ženáčem je tu znovu a znovu,ale mě by zajímalo, postavit tento problém do jiné roviny. Když vezmu v úvahu, že žena zůstane sama a přitom se bezhlavě zamiluje do muže ženatého,který má dítě, není v manželství šťastný,ale má v sobě to, že dítě nechce opustit,protože je mu vším, což bychom mohli polemizovat, je-li to odpovědnost nebo jen alibismus či dokonce něco jiného a žena se vzdá ostatních vztahů a obětuje se tomuto muži jako milenka v domění, že uvěří slibům,že až dítě povyroste, tak ženu opustí.....Momentálně jsem postavená před tuto situaci ne násilím,ale dobrovolně a předci jen už nejsem šestnáctiletá slečna, která věří v pohádky, chtěla bych se touto cestou zeptat na názor ostatních žen či mužů, jak se na to dívají oni, propřípadě ráda vyslechnu názor někoho, kdo v takovém prapodivné situaci už je a žije v takovém vztahu nevztahu........všichni ženatí nevěrníci milence říkají,že jsou doma nespokojeni...a doma ženě tvrdí jak jí milují a že mají krásné manželství
ten můj mi doma nic takového neříkal
, ale báchorky milence určitě vyprávěl..
Není tady
ak je to veeeeeeeeeeeeľkáááááááááá láska, alebo je to doma tak zlé, tak sa zdvihne a odíde, dieťa- nedieťa. to je proste fakt
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ak je to veeeeeeeeeeeeľkáááááááááá láska, alebo je to doma tak zlé, tak sa zdvihne a odíde, dieťa- nedieťa. to je proste fakt
Vážne? Niektorí rodičia majú svoje deti tak radi, že sú pre nich schopní obetovať aj vlastné zničenie života. Aj keď láska k "partnerke" býva obvykle väčšia než láska k deťom...
Není tady
Nemám osobní zkušenosti, ale mám kamarádku, která docela dlouho ( pár let ) chodila se ženatým chlapem, měl jedno malé dítě. A ten jí napovídal takové věci - podle toho, co říkal byla jeho žena největší kreatura na světě, naprosto příšerná semetrika, neschopná se postarat o dítě, prostě zrůda ( tady se nabízí logická otázka, proč si nekoho takového bral ? ) pak vyprávěl cosi o tom, že se s ní nemůže rozvést, protože by mu nepůjčovala dceru, pak se s ní tedy rozvede, ale až za rok, protože teď by to psychicky neunesla...bla bla bla...nakonec se kamarádka probrala a rozešla s ním. Nevím jak to s ním dopadlo, ale tipla bych si, že se nerozvedl dodnes.
Mě z toho plyne, že oni se většinou rozvést ani nechtějí, servis u manželky jim vyhovuje, vídají svoje děti a milenka je takové pěkné zpestření, třešnička na dortu. A nebo se rozvedou, uplyne pár let a najde se jiná, lepší třešnička. Pro něco takového se obětovat imho nemá cenu.
Není tady
backy007 napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
Vážne? Niektorí rodičia majú svoje deti tak radi, že sú pre nich schopní obetovať aj vlastné zničenie života. Aj keď láska k "partnerke" býva obvykle väčšia než láska k deťom...
sama si to napísala, majú deti tak radi, že..... jednoducho si to potvrdila. o tom ma nikto nepresvedčí. keď chce, tak odíde, urobilo to ix ľudí, ix mužov....keď im to za to stojí.... keď je pre nich tá partnerka viac než to, že deti uvidia cez víkend, viac než pohodlie doma, materiálno ktoré do toho investoval....čo je málokedy. milenka som nikdy nebola, ale bola som na druhej strane, takže viem ako zmýšľajú.viem, že ak neodídu teraz-čo môže byť obdobie pár mesiacov, možno rok, tak neodídu nikdy.
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
sama si to napísala, majú deti tak radi, že..... jednoducho si to potvrdila. o tom ma nikto nepresvedčí. keď chce, tak odíde, urobilo to ix ľudí, ix mužov....keď im to za to stojí.... keď je pre nich tá partnerka viac než to, že deti uvidia cez víkend, viac než pohodlie doma, materiálno ktoré do toho investoval....čo je málokedy. milenka som nikdy nebola, ale bola som na druhej strane, takže viem ako zmýšľajú.viem, že ak neodídu teraz-čo môže byť obdobie pár mesiacov, možno rok, tak neodídu nikdy.
V tom, že neodídu, v praxi súhlasím.
Ale neverím tomu, že by deti boli len výhovorkou. Možno v niektorých prípadoch áno, ale aj tak...
Není tady
veď deti nie sú výhovorka. deti sú proste viac . zväčša. keď tá milenka je vždy sama. rodina to je rodina oboch strán manželov, väzby, ich spoločný majetok, prežité roky, čo na to ľudia. milenka je len milenka. má to ťažšie, no.
Není tady
Sluníčko, v první řadě se malinko uklidni a podívej se na to trochu pragmaticky.
Už jenom název fóra vypovídá o tom, že bys případné "čekání" brala jako oběť. Takový přístup už ze startu zavání poněkud skeptickým průběhem a dohrou.
Řekni nám něco málo o tom vztahu, ať nemusíme listovat archívem..prosím..pár fakt hodně napoví..
1. jak dlouho se znáte?
2. kolik vám oběma je?
3. jak dlouho je ženatý a jak staré má dítě?
4. bylas někdy vdaná? Máš vlastní děti?
5. a teď důležitá otázka, proč není v manželství šťastný? Určitě jste se o tom bavili...
Není tady
Nejak tomu nerozumim....
Pokud to vnimas jako OBET, tak nad cim spekulujes??? Obet perce nema nic spolecneho s tim, co ja chci, ta se prinasi nezsistne a bez ocekavani...Nekomu jinemu, ne? Obet musi byt vzdy nezistna, jinak je naprosto bezcenna.
Pokud to takto nevnimas, tak si ujasni pojmy a dojmy a udelej to, co ti radi Av. Pockej az te bezhlava zamilovanost prejde a pak popremyslej o tom, zda chces skutecne svuj zivot stravit v cekarne. Teprve az kdyz i potom budes presvedcena, ze ten muz ti za to stoji, tak proste zij! Kdyz to zvladnes, prozijes mozna daleko bohatsi zivot, nez lecktera pocestne vdana pani. Kdyz to nezvladnes, budes se trapit.... Hodne. Hodne a hlavne zbytecne.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nejak tomu nerozumim....
Pokud to vnimas jako OBET, tak nad cim spekulujes??? Obet perce nema nic spolecneho s tim, co ja chci, ta se prinasi nezsistne a bez ocekavani...Nekomu jinemu, ne? Obet musi byt vzdy nezistna, jinak je naprosto bezcenna.
Pokud to takto nevnimas, tak si ujasni pojmy a dojmy a udelej to, co ti radi Av. Pockej az te bezhlava zamilovanost prejde a pak popremyslej o tom, zda chces skutecne svuj zivot stravit v cekarne. Teprve az kdyz i potom budes presvedcena, ze ten muz ti za to stoji, tak proste zij! Kdyz to zvladnes, prozijes mozna daleko bohatsi zivot, nez lecktera pocestne vdana pani. Kdyz to nezvladnes, budes se trapit.... Hodne. Hodne a hlavne zbytecne.
Přesně tak..!
Není tady

Ivik napsal(a):
....všichni ženatí nevěrníci milence říkají,že jsou doma nespokojeni...a doma ženě tvrdí jak jí milují a že mají krásné manželství
Všichni nikoliv 

Není tady
Ivik napsal(a):
Pravděpodobně ji skutečně milují a mají krásné manželství. Dost možná ho mají i proto, že ještě milují přítelkyni, se kterou mají krásné přátelství.
Není tady
Strávit život v čekárně by mě nebavilo. A co když po té dlouhé době čekání zjistíš, že přece jen není ten pravý. Obětovat svůj život jinému není asi taky chytré. Důležitý je čas, který tady jsme a jak ho prožijeme. A snad 90% ženáčů tvrdí, že jsou v manželství nešťastni, protože s narozením dítěte je to jiný. I on se musí předvést, jak umí pomáhat. Takže těmto řečičkám bych tolik nevěřila. Většinou se nudí a chtějí nějaký adrealin, nebo náhle vzplanou, ale nevěřím, že jim to vydrží ta léta, které ty chceš strávit čekáním. A teď teprve čtu, co napsal Klokan....no, a vidíš,a je to chlap. Takže to snad nemyslíš vážně, že obětuješ svůj život.
Není tady
1. jak dlouho se znáte?
2. kolik vám oběma je?
3. jak dlouho je ženatý a jak staré má dítě?
4. bylas někdy vdaná? Máš vlastní děti?
5. a teď důležitá otázka, proč není v manželství šťastný? Určitě jste se o tom bavili...
Pokusim se tedy odpovedet na Tvoje otazky a zaroven si odpovedet na celou situaci.
Zname se neco pres dva mesice. Me bude letos 30 a jemu 34 let. Co jsem pochytila z povidani, tak je zenaty 6 let a malenu mel pred mesicem 3 roky. Ja jsem vdana 2 roky a nase manzelstvi je zatim bez miminka.
A nyni to nejdulezitejsi, proc je v manzelstvi nestastny. Puvodni duvod byl ten,ze jsou kazdy naprosto rozdilni, coz dokazu pochopit vzhledem k tomu,ze ja a muj muz jsme take naprosto jini a nemame si co rict. Nasledne mu udajne vzdy zena v urcitych momentech pripomina,ze s nim je pouze kvuli diteti,z cehoz on dedukuje,ze uz ho nemiluje a on to tak udajne citi uplne stejne. No a v neposledni rade je tu postel. Pry po porodu se to nejak zvrtlo a pak se po case se s nim zena miluje tak 1x za mesic. Udajne to i on sam omezuje,protoze pochopil,ze tim,ze ji nutil mu dnes jen "drzi". Toto bylo na pocatku,ale vcera jsem z nej vytahla uplnou pravdku, kterou jsem cekala. V manzelstvi je relativne stastny, zenu ma rad,protoze co jsem se s nim bavila, ma zena nejake problemy a on se snazi ji pomoct a hleda reseni i priciny,tudiz mu na ni musi zalezet (antidepresiva). Jemu chybi to, co kazdemu v relativne fungujicim stereotypnim vztahu a tim je VASEN. Mela jsem tu cest poznat tohoto muze v posteli a dnes uz jeho zenu naprosto chapu, v pripade,ze mu rika,ze at si na sex najde milenku. Pro nej je milovani "maraton" na celou noc a ukazte mi zenu, po sesti letech s malym ditetem,ktera mu 2x az 3x do tydne bude plna energie v posteli na skoro celou noc. Jenze ted vyvstava otazka, mam byt jednou za tyden matraci,aby byl on nadmiru stastny? Neni to silene a ponizujici? Ja vim, sla jsem do toho dobrovolne a nemohla jsem cekat nic jineho,pokud mi tvrdi,ze dokud ho maly potrebuje,ze neodejde....On neodejde nikdy,takze si vsechny zamilovane do zenacu rychle protrete oci a neverte sladkym slovickum a slibum......
Upravil(a) Slniečko (18. 8. 2006 13:43)
Není tady
Hm... nikde nevidím že bys psala co bys chtěla TY... co bys od toho čekala... jestli bys ho chtěla mít doma, kdyby to šlo... absolvovat s ním ty jeho noční maratony.... :-)
Není tady
Víš, pokud by to mělo být tak, že jednou týdně matrace a adieu, tak to je dost neuspokojivé, aspoň pokud ti nejde jen o sex.
Pokud ti jde i o nějaké naplnění emocionálních potřeb, adrenalin, změnu, atd., tak to je fajn...
Není tady
Kdyz tak nad tim premyslim,tak jsem si myslela,jak je uzasny a a ze neco takoveho by se mi doma libilo,ale kdyz jsem zjistila,co je to za "otroka sveho libida" uz to tak zdaleka nevim. Je mi s nim hrozne dobre, mame si o cem popovidat,ale po tom vsem uz od nej nic ani nechci ani necekam. Ohledne milovani s mym muzem je to silene, muz proste sex nepotrebuje a ja jsem se probudila a bohuzel ne a ne jej presvedcit,ze to k manzelstvi patri a tudiz to trosku i provozovat, nejen jednou za 2 - 3 tydny.Kdysi to tak nebylo,proste to jen pomalicku ustavalo, vim,ze milenku nema,ale me to proste nestaci. Ale nejak si rikam,ze je brzy se smirit s tim,ze mam doma hodnyho chlapa a zit jeste paralelne nekde jinde s nekym jinym....
Není tady
Slniečko napsal(a):
Kdyz tak nad tim premyslim,tak jsem si myslela,jak je uzasny a a ze neco takoveho by se mi doma libilo,ale kdyz jsem zjistila,co je to za "otroka sveho libida" uz to tak zdaleka nevim. Je mi s nim hrozne dobre, mame si o cem popovidat,ale po tom vsem uz od nej nic ani nechci ani necekam. Ohledne milovani s mym muzem je to silene, muz proste sex nepotrebuje a ja jsem se probudila a bohuzel ne a ne jej presvedcit,ze to k manzelstvi patri a tudiz to trosku i provozovat, nejen jednou za 2 - 3 tydny.Kdysi to tak nebylo,proste to jen pomalicku ustavalo, vim,ze milenku nema,ale me to proste nestaci. Ale nejak si rikam,ze je brzy se smirit s tim,ze mam doma hodnyho chlapa a zit jeste paralelne nekde jinde s nekym jinym....
Co budeš dělat? V jiných věcech si s manželem rozumíte?
Jo a vítej v klubu...
Není tady