|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Pinky,
nevím, jestli si vzpomínáš - měla jsem tady diskusi o tom, že čekám třetí dítě a byla jsem z toho dost v depresi. Tys mně pomohla ze všech nejvíc, teď bych chtěla podpořit tebe. Budu na tebe moc myslet. Už vím, že čekám třetí holčičku - už o sobě dává pěkně vědět - ale za případnýho tvýho třetího kluka nevyměním
- už jsem si zvykla, říkáme jí "Maruško".
Měj se moc fajn.
Není tady

Rhea napsal(a):
Ahoj Pinky,
nevím, jestli si vzpomínáš - měla jsem tady diskusi o tom, že čekám třetí dítě a byla jsem z toho dost v depresi. Tys mně pomohla ze všech nejvíc, teď bych chtěla podpořit tebe. Budu na tebe moc myslet. Už vím, že čekám třetí holčičku - už o sobě dává pěkně vědět - ale za případnýho tvýho třetího kluka nevyměním- už jsem si zvykla, říkáme jí "Maruško".
Měj se moc fajn.
Rheo, to víš, že si vzpomínám !!!! Pořád sleduju, co kde napíšeš a jak se máš !!! 
To víš, těhulek, co čekají třetí mimčo, moc není, tak jsem ráda, že nejsem zas až taková vyjímka !!! Jsem šťastná, že se nám to podařilo a naše rodinka se rozroste !!! Úplně vidím ty vánoce a oslavy

Tak budeš mít třetí holčičku ???
Jé..co já bych za ni dala, ale kluka samozřejmě taky nevyměním
jsem už zvyklá zacházet s pindíkama 
Děkuju za podporu !!!
A ať ti všechno klapne !!!!! 
PS: Jen tak pro zajímavost, vyšly ti všechny tvoje holčičky i podle čínského kalendáře ???? 
Není tady
Pinky, podle čínského kalendáře měla být ta prostřední kluk, ale teď mně to vyšlo. Já na to stejně moc nevěřím.
Já bych s těma pindíka zase neuměla zacházet. Ale když teď holky bělahy na dvorku nahulatý. Tak si tak manžel postestkl, že se mu o těch půlených bude snad i zdát. 
Není tady

Rhea napsal(a):
Pinky, podle čínského kalendáře měla být ta prostřední kluk, ale teď mně to vyšlo. Já na to stejně moc nevěřím.
Já bych s těma pindíka zase neuměla zacházet. Ale když teď holky bělahy na dvorku nahulatý. Tak si tak manžel postestkl, že se mu o těch půlených bude snad i zdát.
Rheo...já tomu věřila, ale teď jseme zjistila, že u toho druhého kalendáře měl být druhý kluk holka !!!
Takže tomu nechám volný průběh !!!
Vidíš, ten tvůj by chtěl konečně kluka a ten můj zase šílí po holčičce !!
Mně osobně je to jedno, já budu ráda, že všechno dobře dopadne, ale manželovi bych tu holčičku přála !!! 

Není tady

markéta napsal(a):
Ahojík Pinky, tak jak je naší těhulce?? Už se ti to krátí...Za chvíli bude na monitoru srdce jako zvon:-)))
No Marki, už aby to bylo !!! Ta nejistota je divná !!! Nijak nepanikařím, ale pořád se nějak ve skrytu duše bojím, co když tam není všechno, jak má být !!
Není tady
Ahoj Pinky. Bát se budeš asi až do konce těhotenství a pak na novo. Už sis to prožila. Všechny se budeme bát, je to normální.
A co jinak nevolnosti, únava....... ?
Není tady

Pavka napsal(a):
Ahoj Pinky. Bát se budeš asi až do konce těhotenství a pak na novo. Už sis to prožila. Všechny se budeme bát, je to normální.
A co jinak nevolnosti, únava....... ?
Pavko..zatím to jde !!!
Na únavu není čas, protože jsem pořád doma u PC nebo u plotny nebo s dětma u karet a dostihů..takže si vegetím !! 
Žaludek mám občas na vodě, ale k úplnému blití ještě nedošlo - naštěstí 
Prsa - jsou můj největší příznak a problém !!! Teď už mám i den, dva pokoj, ale někdy mě to chytne a je to k zešílení !! Vůbec mě nepálí bradavky, jak holky píšou, ale bolí mě prsa celá !!! A hodně !!
Břicho už mě nebolí, jen sem tam píchne..... a čůrat taky nechodím nijak často !!! Snad jen když vycucnu v noci celou minerálku 
Není tady
Pinky napsal(a):
Rhea napsal(a):
Já bych s těma pindíka zase neuměla zacházet. Ale když teď holky bělahy na dvorku nahulatý. Tak si tak manžel postestkl, že se mu o těch půlených bude snad i zdát.Rheo...já tomu věřila, ale teď jseme zjistila, že u toho druhého kalendáře měl být druhý kluk holka !!!
Takže tomu nechám volný průběh !!!
Vidíš, ten tvůj by chtěl konečně kluka a ten můj zase šílí po holčičce !!
Mně osobně je to jedno, já budu ráda, že všechno dobře dopadne, ale manželovi bych tu holčičku přála !!!
Manžel už se smířil a moc se těší. Holt si bude muset počkat na vnoučata. I když možná mu tahle holka kluka vynahradí - je to pěknej divoch. Už teď mě sekýruje, jak si nelehnu podle jejich představ - hned jich pár dostanu, nejlépe do žeber a ještě lepší do slabin - tam to teda bolí. Ona snad nespí a nebo se vrtí i ve spánku. 
Není tady