|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak jsem sem foukla pro Tebe diskuzi, abys měla kam psát dobrý zprávičky 
Není tady
To je napínák
Není tady
tina napsal(a):
Pinky se už nevrátí, povalí za manžílkem oslavovat, ne?
No tak to by zkusila.....!!!! pěkně tady nakluše a poví co je nového:D
Tak kde je ten malý drzoun ???? Pinkyyyy !!!!! Haloooo ?? Kde se zase flákáš ??? Musíš toho svého malého chlapečka v bříšku šetřit v těch vederech !!!
Můj Mišánek Tě chce pozdravit !!!
tak honem honem matko !!
Není tady
Markétko,říkala,že jde kolem oběda a že až bude mít doktorka skuliínku,tak ji vezme..tak my ji jen zdravím,aby věděla,že nani myslíme 
Není tady
A to sem vleze ještě dneska? To já abych věděla, jsem strašně zvědavá. Doufám, že se jim to konečně povedlo-moc ji to přeju.

Není tady
Já také čekám nedočkavě na zprávičku.
Není tady
PInky, uz nas tolik nenapinej...
Není tady
Teda ta nás ale napíná, koukám nejsem sama - 210 nahlédnutí, no jsme přeci jenom ženské 
Není tady
téda já myslela, že už sem juknu a budou tu nejčerstvější zprávičky, ale ona nás teda mamina napíná
Není tady
no tak Pinky!!! se nemůžu dočkat,až na nás vychrlíš nové DOBRÉ zprávy! tak nás už nenapínej a sem s nima!
Není tady

Holky, tak nic !!!! 
Vím, to co už jsem věděla........ že jsem nejspíš těhotná, ale plod ještě nenalezen !!!!
Dokonce ani gestační váček !!!! Něco, tam prý viděla, ale je to tak na hranici....
Děložní sliznice, prý odpovídá těhotenství...je 20mm, ale potvrdit těhotenství, prý může, až uvidí srdeční akci !!!!
Sice mi gratulovala, ale zároveň naznačila, že se ještě může stát cokoliv !!!
35DC je hrozně brzy na UTZ a ona bohužel odjíždí. A tak mě objednala, hned po dovolené 18.8. !!!!
V tuhle dobu jsem prý medicínsky 7 dnů po vynechání a teprve bych měla udělat těhotenstký test !!!
Teď vážně nevím, proč sem tam musela jet !!!!! 
Není tady
ježíš pinky to je trubka, no uvidíš toho 18. hlavně buť na sebe opatrná držím ti palečky
Není tady
Pinky, neboj se ,buď ráda , že to dopadlo aspoň takhle, i to je přece super, zaplaťpánbu, ufff, ale oddechla jsem si. Gratuluji mamko a nestresuj se!!!
Je ti nařízený kliiiiid a pohoda. 

Není tady
Pinky, konecne si tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 
A nezlob se na ni, bud rada, ze jsi v takove peci...
Urcite je vse o.k. a priste az tam prijdes, tak uz bude nejspise srdciko videt.
Konec koncu, vedely jsme, ze nic neuvidime, nebo ne?
Tak se nemrac a tes se na dalsi kontrolu, dobre, tehulko?
Není tady
Pinky, nevěš hlavu... to, co píšeš, jsou super příznaky těhu... já jsem myslela, že si Tě zavolala, aby Ti dala něco na podporu těhu.... ale neboj, 18.8. už bude srdce jako zvon 
Není tady
Pinky napsal(a):
Holky, tak nic !!!!
Vím, to co už jsem věděla........ že jsem nejspíš těhotná, ale plod ještě nenalezen !!!!
Dokonce ani gestační váček !!!! Něco, tam prý viděla, ale je to tak na hranici....
Děložní sliznice, prý odpovídá těhotenství...je 20mm, ale potvrdit těhotenství, prý může, až uvidí srdeční akci !!!!
Sice mi gratulovala, ale zároveň naznačila, že se ještě může stát cokoliv !!!
35DC je hrozně brzy na UTZ a ona bohužel odjíždí. A tak mě objednala, hned po dovolené 18.8. !!!!
V tuhle dobu jsem prý medicínsky 7 dnů po vynechání a teprve bych měla udělat těhotenstký test !!!
Teď vážně nevím, proč sem tam musela jet !!!!!
Ahoj Pinky, blahopřeju k těhu. Neboj, nic se nestane, hlavně nemyslet na nic špatného. Já jsem byla u Dr. v 5tt, těhotenství potvrdil, ale na 2. kontrolu si mě pozval až na 17.8. Tak musíme obě počkat, už se moc těším, jak uvidím srdíčko:hjarta:. Ahoj Dara
Není tady
Hele Pinky, máš tam ode mě SZ. Klidek, jo?
Máme tady odborníka Sillwan a ta když řekne, že je to tak jak má být, tak to tak snad i je, ne? No a zbytek holek tě také uklidňuje, tak žádné nervíky. Přeju ať je vše ok!!!!!!!!
Mě na začátku bolelo břicho jako před MS, to samé prsa, žádný příznak těhu. Také jsem to na sobě nepoznala, až když mi to potvrdil Dr a stejně jsem tomu nevěřila, vlastně doteď se mi to zdá jak sen 
Není tady

Holky děkuju...no musím vydržet !!!!!
Pokud nezačnu krvácet nebo něco....tak je snad všechno jak má být..... 
Zítra jedeme na dvoudenní výlet směr severní morava...tak se trochu odreaguju !!!!! 
Jste zlatíčka, že mi tak fandíte....jsem za to moc ráda a pomáhá mi to, že na to nejsem sama !!!! 

Není tady
Ahoj zlatíčko...... ta děl. sliznice mluví za vše.. a pokud vím,tak tak dlouhý cyklus...to snad nemíváš,ne
? Já tam byla tenkrtá asi tak 10dní po menses ,co jsem to nedostalal a viděl jen černé kolečko a v něm ?? dočista nic,,takže je jasný,že víc ani vidět nemohla ! a řekl...ted je to na přírodě..takže bobku...lehárko, manžílek hupsky kolem tebe a prostě ..těhulka jak má být
!
Není tady

Petricka80 napsal(a):
Ahoj zlatíčko...... ta děl. sliznice mluví za vše.. a pokud vím,tak tak dlouhý cyklus...to snad nemíváš,ne
? Já tam byla tenkrtá asi tak 10dní po menses ,co jsem to nedostalal a viděl jen černé kolečko a v něm ?? dočista nic,,takže je jasný,že víc ani vidět nemohla ! a řekl...ted je to na přírodě..takže bobku...lehárko, manžílek hupsky kolem tebe a prostě ..těhulka jak má být
!

Není tady