|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Meggan napsal(a):
to TEREZA82- Tery, a v kolikátým jsi týdnu?? Já jsem teďka koukala do průkazky a mám tam napsán 1 kontrola v 6tt, jako včera, tak to snad blbě spočítala, ne??
Meggan, já tam měla taky napsanou KO v 8tt, a přitom jsem byla 8+3 t.z. 9tt. Oni DR asi píšou ukončený týden.
Není tady
Megg, já jsem si teda ten TP spočítala sama (den poslední menstruace + 40 týdnů), ale doktor to taky tak viděl. Takže jsem v 7tt. Tak to asi špatně spočítala...
? Já jdu na kontrolu 21. 8., to mi prý vystaví průkazku.
Není tady
HOlky, já zkouším ten metřík, jsem už na konci, mám to zkopírováno, jen tady v nastavení nemůžu najít ten podpis.... sakrajs....
Není tady
Meggan je to na identifikaci! V nastavení..

Není tady
no, ten je ale kjásňunký 
Není tady
Megg, jsi šikula
Trošku mi připomíná ten můj

Není tady
Meggan
, Kačík má taky takový, třeba jí to díky tobě přinese štěstí!! 

Není tady
Jé, já jsem ho hledala a nikde nenašla, to jsem ráda, to bude mít Kačík určitě štěstí

Terezko82, máme to ale krásně stejný,jůůůůůů
Není tady

Meggan moc moc gratuluju a věřim že teď už je a bude všechno v pořádku. Kdybys náhle skončila na neschopence, určitě mi piš SMSky co se děje, jak vidíš srdíčko
a tak a já to tady budu hlásit
Není tady
Meggan,mooooooc ti gratuluji!!!! Je to supr!
Není tady
Ahoj Meggan! To je super!!!!
Není tady
Meggan, i já gratuluju, jsem moc ráda, že ti to vyšlo!!!!!!!!!!
Není tady