|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jo jo, Lenulko, máš pravdu, Megg je jasná :-)))
Holky, jsem šťastná!! 
. Jsem těhule, paní doktorce jsem se moc líbila, jsem v 7tt a za 3 týdny se mám objednat na 1. ultrazvuk. Prý teď není potřeba, tak jsem to nelámala přes koleno. Už jsem vyfasovala i těhotenskou průkazku a spoustu příruček o výživě a cvičení v těhotenství, ani to vážení nebylo tak strašný :-))). Domluvily jsme se spolu i na té neschopence, říkala, že jakmile budu chtít, tak ať prostě nejezdím do práce a příjdu k ní, že mi ji vystaví. Holky, je to tentokrát všechno tak v pohodě, že mě to až děsí 

Není tady

Tak to Megg z celého srdíčka gratuluju
. Užívej si pohodové těhu a těš se, za 3 týdny už uvidíš srdíčko!!! Moc ti to přeju 
Není tady
Meg, to je SUPER! MOc gratuluju a uvidíš, všechno bude OK, dej vědět po UTZ, jak to vypadá. Strašně ti to uteče a budeš mít krásný jarní miminko. Držím palce.
Není tady

Meggan gratulujuuuuuuuuu !!!
Ale řekla bych že jsi spíš 7 + něco, ne ???? Takže to už by byl 8tt 
Není tady
Holky mě se do metříku vůbec nechce, stejně to asi nemá moc cenu, já tady v práci za pár dní končím a pak se bohužel ozvu až zařídím doma počítač. Ale potom metřík 100% bude, na to bude času..

Není tady
jupíííííííííííííííííííííííííííííííí no, nejsem já jasnovidec?
Meggan, ještě jednou a oficiálně gratuluju!!! hezky si to užívej - mám strašnoou radost - a ještě Ti pošlu SZ, tak moooc prosím o odpověď 
Není tady
nééé, Meg, udělej si metřík... prosíííím.. my si Tě budeme moct aspoň hlídat i když tu nebudeš....
Není tady
Meggan, taky se moc připojuju ke gratulaci!!! Hlavně ať všechno vychází tak, jak má!!! Ale ten metřík by se hodil 
Není tady

Taky oroduju za metřík !!!
Budeme se dívat jak ti to pěkně utíká !!!!
I když tu nebudeš !!
Přesně tak sleduju Kačátko !!!! 
Není tady
Dobře, holky, překecaly jste mě. Nejsem teda moc technický typ, takže budete muset vydržet. Někde je návod, já vím. Jo a ten termín porodu mi vyšel opravdu na moje narozeniny, 17.3.2007. Jupííííí
Není tady
Megg, to je krásné datum - to jsou narozeniny i mého manžílka 
Není tady
Meggan... blahopřeji ,pěkná zpáva ..teda ..to budou narozky
!!!
tak se hezky opatrujte a chovat jako těhule
!!! čaukiiii
Není tady
Meggan, to je krásná zprávička..přeju Ti hodně štěstíčka a ať krásně rostete. Opatruj se. Páááá
Není tady
Megg, to je krásný datum, to mám termín taky
A budoucí děda a praděda mají svátek 
Není tady
Megg, přidávám se jěště jednou ke gratulacímmm a zakazuji a to rázně černé a špatné myšlenky. Užívej si pohodové teho 
Není tady
Meggan moc a moc a moc gratuluji!!!! Užívej si tento vytoužený stav!! 

A informuj nás o novinkách.....
Není tady
Meggan
. Gratuluju.
Není tady
Meggan strašně moc gratuluji, přeji pohodové těhu!
A na konci překrásného zdravého mimíska
.

Není tady
Taky moc gratulujuuuuu Meggan
Já jdu na první UTZ ke svému doktoru zítra v 16:00 hod.
Není tady
to TEREZA82- Tery, a v kolikátým jsi týdnu?? Já jsem teďka koukala do průkazky a mám tam napsán 1 kontrola v 6tt, jako včera, tak to snad blbě spočítala, ne??
Není tady