18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
madlička napsal(a):
Přijeli jsme na tábor za mamčou a byli tam chlapi-vedoucí. Známe je u dlouho..... Tedík k jednomu přiel a říká :strejdo, má pinďu? On odpovídá: Ano " a strejdo, má velkého pinďu? on: asi ano " já mám malého ví, ale a vyrostu, tak bude velký a pak budu mít radost" Je to zvlátní, ale svého pinďu řeí neustále, holt kontrola musí být
Madli, ná Pátík ho taky furt řeí holt ta kontrola je důleitá a tudle mu říkal, pojď jdem kouknout na maminku a el
Není tady
Tak já taky přihodím něco do placu...
Mám 2 bratránky - 10 a 5 let - a jejich tatínek je poslal pro dříví na topení. A kdy byli za rohem, tak se ten mení podíval na toho starího a povídá: "Pro to dřevo si dojdi sám" A starí na to:"Táta říkal, a jdeme spolu" a malej: "No vdy si jdi klidně stěovat, jestli chce mít problémy..."
Není tady
keny napsal(a):
Je to u rok ale opravdu se to malýmu povedlo,přinesli jsme si Andělku ten den z porodnice a pak manel el pro malýho do kolky a kdy přiel el se samo kouknout na segru,viděl jí prvně...
Přiel k ní nahnul se do postýlky a chytil jí za tvářičky a povídá:"Andělko ty tlamo ,nazdárek"
no opravdu přivítání jak má být...
U dlouho sem nebrečela smíchy děkuju
Není tady
Já taky přihodím do placu :
Mladí synovec má 10 let. První den koly mu ségra nachystala snídani, svačinku a la ho vzbudit se slovy: Miláčku vstávej, na stole má snídani, svačinku do koly, tak hupky dupky z pelíku. Synoveček se posadil na posteli, zamoural a prohlásil: Ty ráda prudí malý děti, co....?
To nám vykládala kamoka na sraze, co dělá sestřičku.. e přiel na návtěvu na poporodní tatínek s chlapečkem za maminkou a narozenou sestřičkou.. Při přebalování ten chlapeček říká... "sestřička je hezká, ale je naprasklá" ....
Není tady