29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
madlička napsal(a):
Přijeli jsme na tábor za mamčou a byli tam chlapi-vedoucí. Známe je už dlouho..... Tedík k jednomu přišel a říká :strejdo, máš pinďu? On odpovídá: Ano " a strejdo, máš velkého pinďu? on: asi ano " já mám malého víš, ale až vyrostu, tak bude velký a pak budu mít radost" Je to zvláštní, ale svého pinďu řeší neustále, holt kontrola musí být
Madli, náš Pátík ho taky furt řeší holt ta kontrola je důležitá
a tudle mu říkal, pojď jdem kouknout na maminku
a šel
Není tady
Tak já taky přihodím něco do placu...
Mám 2 bratránky - 10 a 5 let - a jejich tatínek je poslal pro dříví na topení. A když byli za rohem, tak se ten menší podíval na toho staršího a povídá: "Pro to dřevo si dojdi sám" A starší na to:"Táta říkal, ať jdeme spolu" a malej: "No vždyť si jdi klidně stěžovat, jestli chceš mít problémy..."
Není tady
keny napsal(a):
Je to už rok ale opravdu se to malýmu povedlo,přinesli jsme si Andělku ten den z porodnice a pak manžel šel pro malýho do školky a když přišel šel se samo kouknout na segru,viděl jí prvně...
Přišel k ní nahnul se do postýlky a chytil jí za tvářičky a povídá:"Andělko ty tlamo ,nazdárek"
no opravdu přivítání jak má být...
Už dlouho sem nebrečela smíchy děkuju
Není tady
Já taky přihodím do placu :
Mladší synovec má 10 let. První den školy mu ségra nachystala snídani, svačinku a šla ho vzbudit se slovy: Miláčku vstávej, na stole máš snídani, svačinku do školy, tak hupky dupky z pelíšku. Synoveček se posadil na posteli, zamžoural a prohlásil: Ty ráda prudíš malý děti, co....?
To nám vykládala kamoška na sraze, co dělá sestřičku.. že přišel na návštěvu na poporodní tatínek s chlapečkem za maminkou a narozenou sestřičkou.. Při přebalování ten chlapeček říká... "sestřička je hezká, ale je naprasklá" ....
Není tady