29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera vyprávěl tatínek Mikulášovi pohádku před spinkáním. Pak si ještě chvíli povídali. Mikuláš říká: "Tatínku seš blázen??" A táta v rozmaru povídá ano :-) A Mikuláš mu říká: "Neblázni!"
Není tady
Super tema, fakt jsem se zasmala nad nekterymi situacemi..
Taky pridam, trosinku drsnejsi :-))
Kdyz byla mamka prvne vdana, se svou tchyni nevychazela ani malicko. Byla to takova ta ukazkova jedubaba. Vzdycky pred vanoci rikala: Nic mi nekupujte, nic nepotrebuju. Kolik mi bylo si mamka nepamatuje. Byla jsem s mamkou nakoupit. Mami, co to kupujes? Nocni kosili pro babicku. A proc, vzdyt ji nemame nic kupovat? Mama "pod fousy" zavrcela v domneni ze ji neslysim:protoze kdyz ji nic nekoupime, bude koukat jako cuza. Vanoce, tchyne rozbali darek a rika: Vzdyt jsem vam rikala abyste mi nic nekupovali. A ja robe nezvedene, se postavila a rekla: Jo, jenze mamka rikala, ze kdyz ti nic nekoupime, budes koukat jako cuza..Od te doby si mamka hooodne davala majzla co prede mnou rika :-))
Není tady
včera jsem šla s Dominikem a Kubou z procházky, Domča předběhl kočár a povídá mi "už jsem tě předjel ty tlamičko moje" (asi to má od mojí maminy, občas tak řekne Kubíčkovi
)
Není tady
Peťko - tak to je fakt super, teď jsem se fakt zasmála!
U Elišky je slovo p.ča taky velice frekventované - říká tak čepici, prcce i princezně. Právě o princezně říkáme jednu básničku (princeznička na bále, postrácela korále....) a je taky docela sranda, když třeba v obchodě začně vykřikovat - Mámo p.ču!
Není tady
jo,jo s dětičkama je sranda....my jsme sice mladší,ale už taky začíná perlit..teda aspon já se vždycky řežu
Minule jsem ji dávala punčochy a houkla jsem na ní at drží a ona mi říká..maminko nedělej Helenu
a nebo na manžela minule volal "Jarouši nech toho jo " a nebo na mě panímámo kde si.......
Není tady
Aduš se dneska koupala s tátou a pak na mě volá když ji vyndal z vany a říká mi v pokojíčku - mami táta je nasranej
Není tady
Jiřík dneska čekal, až mu taťka namaže k večeři chleba s máslem a marmeládou a pořád prudil: "kdy už to konečně bude? já už mám hroznej hlad... ty mě fakt se*eš!" a my oba "kdo?" koukl, zhodnotil situaci a hlásí: "taťka!"
Není tady
u nás taky po koupání, když malou - tříletou- manžel natíral krémem a ptal se jí - natírá tě mamka nebo na to prdí? A dceruška na to - ne ona na to s.ere no a aby to bylo výchovný, tak se tatínek hned ozval, jako že jak mluví a kde to slovo hnusný, škaredý slyšela. Tak se zamyslela a řekla - no od tebe, no
Není tady
dako to nemá chybu Co na to říkal?
Upravil(a) Petruša (4. 11. 2008 22:22)
Není tady
V autě - já a mladší syn (tehdy něco málo přes 4 roky). Komentuju si pro sebe situaci na silnici a jízdu řidiče přede mnou "to není možný, co dělá?" Malej na to: "Kdo mami? Ten magor?"
Není tady
Je to už rok ale opravdu se to malýmu povedlo,přinesli jsme si Andělku ten den z porodnice a pak manžel šel pro malýho do školky a když přišel šel se samo kouknout na segru,viděl jí prvně...
Přišel k ní nahnul se do postýlky a chytil jí za tvářičky a povídá:"Andělko ty tlamo ,nazdárek"
no opravdu přivítání jak má být...
Není tady
Mikuláš potřeboval čůrat, tak jsme šli na dámský záchod. Bylo obsazeno, tak jsme čekali v umývárce. Mikuláš si nejdřív zpíval, pak ztichnul, přitiskl ucho ke dveřím záchoda a zařval: "Mamimko, já slyším padat bobky, ta paní asi kaká."
Včera na tom stejném záchodě, docela to tam smrdělo, někdo byl asi na velké, zrovínka vycházela ze záchodu navoněná slečna a Mikuláš zařval: "Fůj, maminko, tady někomu smrdí zadek."
Není tady
Tedík si povídal s Niki: "Niči, až budu mít tu novou mašinu, tak ti přejedu vlasy a pak? Pak budu mít radost! "
Seděli jsme všichni v Ikei a jedli. Přišla tam maminka s chlapečkem a ten tam běhal všude okolo. Tedík se na mě podíval a říká "maminko, ten chlapeček se chová ještě hůř než já, že?"
Přijeli jsme na tábor za mamčou a byli tam chlapi-vedoucí. Známe je už dlouho..... Tedík k jednomu přišel a říká :strejdo, máš pinďu? On odpovídá: Ano " a strejdo, máš velkého pinďu? on: asi ano " já mám malého víš, ale až vyrostu, tak bude velký a pak budu mít radost" Je to zvláštní, ale svého pinďu řeší neustále, holt kontrola musí být
Není tady
madli líbí se mi ta věta "a pak budu mít radost" asi Tedíkova oblíbená že?
Není tady
Peti, jo, jo. Tu říká pořád!
Není tady
Mě teď Pátík taky rozesmál ptala jsem se ho co to jako dělá a on voloviny
není zlatej a upřímnej
Není tady