3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Petru,to je dobrýýýý,ty nae zlata jsou chytrý,někdy a moc.Taky něco přidám:máme sice myčku na nádobí,ale měla jsem toho moc,myčka u byla plná a něco my zbylo,tak jsem začala mýt ručně.Nechtělo se mi to utírat,tak jsem řekla starímu synovi,a jde utírat.No to bylo pozdviení...není na to zvyklej,protoe nádobí opravdu skoro nemyjeme,kdy je ta myčka.Ale el a pěkně brblal.Postavil se ke dřezu,jako e jde mýt a křičel,e to neumí,e to pokazí.Tak jsem ho poslala pro utěrku,e já budu mýt a on utírat.A jak tak prskal,tak mě rozčílil a ptala jsem se ho,jak to jednou budou dělat se enou,kdy jí ani nebude umět pomoct s nádobím,jak to budou asi dělat,kdy nebudou mít myčku.A víte co my na to ten drzej pacholek řekl?Prej mamko,my si nějak se enou poradíme.No co by jste mu na to řekli......
Není tady
ná malej dneska batil ve městě párek v rohlíku - a pořád koukal na holuby, co tam lítali kolem - a pak najednou začal pekulovat, co e ti holubi vlstně papají - a vyřeil to rychle - prý "drobinky z rohliku a slupky z párku"
Není tady
Ivule, chytrej kluk ty děti jsou vyčůraný u od malička...
tino Jiřík má pravdu, přece by jim nedal celej rohlik a párek
Není tady
Můj brácha kdy byl malej-tak kolem tří let- tak se mu jetě pořád nechtělo moc mluvit a hrozně se vztekal kdy mu nikdo nerozuměl. Jednoho krásneho dne jsme s ním byli n a písku a nějaký děcka mu vzali bábovku,tak se ná malý bivoj natval přistoupil k nim a procedil skrz zuby: "Bob...bobek!!!" Maminky vyvalili oči,my se válelí smíchy a chudák brácha se třepal vzteky
Není tady
Jiřík měl dneska geniální hláku:
A bude teplo, budu mít miminko, Karolínka bude mít miminko a ve skleníku budou okurky, a budeme mít s Karolínkou miminka.
(Karolínka je moje neteř a její maminka - moje sestra - má termín asi tři týdny po mně )
Není tady
Klučina známých - necelé 3 roky: u oběda se rodina bavila o tom, e brzy přiletí vlatovky a proč e to vlastně odletají do teplých krajin a pak se zase vracení sem? (vrací se jim do kotelny, kde si staví hnízda, připevnili jim tam prkýnko, aby hnízda líp drela). A tak to tak rozebírali a se ozval malej: no mami plotoe tam pcece nemaji plkýnko!!
Není tady
U mých rodičů za barákem má holubice hnízdo a seděla na vajíčkách. Mamka Dominičkovi vysvětlovala proč a na čem sedí. To bylo asi před 2týdny a teď o víkendu Domča večeřel a odeel mi od stolu. Já na něj volala a jde zpět ke stolu jísto a on mi říká: "Já nemůu, sedím na vajíčkách, mam tam malý Dominičky"
Není tady
O víkendu jsme s přítelem vzali jeho synovce a neteř na výlet na hrad. Oboum bude za pár dní 5. Něco pořád brebentili, no a já tak jedním uchem tam druhým ven, vak to znáte, take se nejednou stalo, e jsem se zeptala: Co?
A kdy jsem ze zeptala u po několikátý, tak najednou slýím synovce jak neteřince říká: "Tyý, ta teta je ňáká nahluchlá!"
Nebo se jim ptám, jak se jim výlet líbil, a e móóc. Tak říkám: "To jsem rádi, e se vám to líbilo" a synovec: "A my jsem rádi, e vás máme". Tak to potěilo
On je takový éro, take po cestě zpět zněj vypadlo, kdy dostal ízeň: já jsem vysuenej jak vestka.
Upravil(a) madelain (17. 4. 2007 15:00)
Není tady
Twinho, teda tys mě při pátku odpoledne fákt rozesmála, to s tatínkovým hovnem, no to nemělo chybu . Mankote, kam se hrabou vechny zábavné pořady. Prosím pi dalí hláky
.
Přidám do placu příhodu s mým 8letým synovečekem: Loni v listopadu jsem byla se ségrou a jejími 2 kluky (7 3/4 a 9 1/2) na dovče v Egyptě. Navečer jsme je pindíry zahnali do vany a protoe Hurghada je v pouti a je tam nedostatek vody, hlídali jsme je, aby se dlouho ve vaně necachtali. Starí vylezl a mladí nic...... Tak se jdu na něj kouknout a on stojí ve vaně a masturbuje. Vytřetila jsem oči, nadechla se a povídám: Lukáku, co to dělá? Nevinně se na mě koukl a prohlásil: Dělám si dobře.........
Upravil(a) lvice (20. 4. 2007 14:30)
A jetě jeden: jedeme takhle loni z lyí a po cestě si krátíme dlouhou chvíli hrou: Myslím si, uhádni na co. Můj tenkrát 7letý synoveček si myslel....... Vichni jsme mu kladli záludné otázky, já u celá opocená a netuila jsem na co myslí. Na závěr jsem se dala poddat - a z něj vypadlo - no to havé, co je uvnitř naí zeměkoule- mysli zemské jádro. Já jen zalapala po dechu a moje ségra dostala záchvat smíchu. No to zas byla lekce .....
Asi jsem to tu u i někde psala, ale nejví mě okovalo toto: jeli jsme s Mikulákem nedávno metrem něco zařizovat, metro narvané a on najednou zařval: "Maminko, půjdem se orat!" Lidi na mě koukali pohoreně, já jsem totálně zrudla, jsme rodinka abstinentů a takto se u nás nikdy nemluví. Ale ten můj prďola to asi chytil v jeslích :-)
Včera v tramvaji zničeho nic povídal tatínkovi - Tatínku má pusu černou jako vix, musí se umýt a vyčistit si zuby :-)) Tak nevím, jestli tatínkovi jel kotel nebo co :-))
Není tady
Nae téměř tříletá dcera mi poté, co jsem přila od doktora domů a hlídal tatínek, odpověděla na otázku: jak jste se měli?
"Byli jsme na zahradě" a co jste tam dělali? " No kouřili jsme..." ... Ač my zapřísáhlí nekuřáci....
Poté, co tatínek vybral trochu prudčeji autem zatáčku, dcera konstatovala "To je blb" .
Mezi řečí mi dcera hlási při pohledu na zadní část tepláků: "Má tam dírku" Tak se jí ptám, kde, na teplácích? " Ne v zadečku, abys mohla kakat, ne?" (to je novina )
Není tady
Dneska si můj starí syn říhnul, já na něj koukla a on "já vim, jsem prase". Rozvinula se debata na téma prase, čuně, čuník - prostě různý názvy toho samýho. A on mi povídá "jetě dobytek" tak jsem se na něj zatvářila tak jak vdycky kdy nechci aby nějaký slovo říkal a on mi povídá "já vim, to je hnusný slovo. Jetě víc ne pr... nebo vole. Ale nikomu to neříkej, to je tajemství"
Není tady
Byli jsme o víkendu u naich na chatě ...k chatě se přijede pod kopec a chata je na kopci..vyloili jsme se z auta a já mu povídám tak pojď půjdem nahoru...a malej:"Na jakou?"
Včera v lese nael klacík a povídá "hele to je jako jako stojánek od houby"
Není tady
Hláka od nemluvněte:
Asi v 15 měsících mi Krytůfek z obýváku do kuchyně nosil nějaké vázičky a serepetičky, tak mu povídám, aby mi pořád nenosil ty ptákoviny. On se na mě něně podíval a pravil: "píí píí píí píí".
Není tady
Já vám musím napsat historku pána, co nám doma něco opravoval, protoe to je fakt hustý, má 3 letou dceru a prý e se spolu koupou a mají panenku do vany které říkají čůránek. No a jednou měli prý nějakou návtěvu a dcerka se měla jít koupat a tak si přila pro tatínka do obýváku kde on seděl s tou návtěvou a povídá mu: tati pojd se koupat, ukáe mi zase č-ů-r-á-k-a (neumí jetě pořádně mluvit).... návtěva prý jen strnule koukala....
Není tady
ty vado.....síla!!!! chudák tatínek se mohl asipropadat hanbou před návtěvou
Není tady
teď jsem si úplnou náhodou vzpomněla na jednu hláku Dominika v necelých dvou letech:
Kdy jsem se jednou zbytečně snaila odnaučit Domču na plínu, tak běhal doma bez ní a jen v triku a kdy mu stál pindik, tak jsem mu říkala "chce čůrat?" a on e ne. Tak mu říkám "nekecej, stojí ti pindik" a on mi pak jednou povídá "mami chci čůrat, stojí pindik"
Není tady
Holky, to byl geniální nápad, dát tohle téma nahoru, já se od včerejka válím smíchy, jen si vzpomenu. Obzvlá ta hláka s tím ho..., to nemá chybu. Málem jsem smíchy porodila Nae dcerka měla asi rok a půl a jetě moc nemluvila, ale znala zvířátka a hlavně jejich zvuky. Jednou jsme se někam chystaly a já jsem se před ní narychlo převlíkala a jak jsem se jen ve spodním prádle předklonila, tak se mi rozhoupalo poprsí a ona na to tak fascinovaně hleděla, e mi to nedalo a ani nevím proč (asi v nějakém bláhovém domnění, e tak malé dítě z toho stejně nebude mít rozum), jsem jí řekla: kozy, viď. A dcerunka se rozzářila a pravila astně: mééé!
Není tady
Tak s těmi zvířátky přihodím historku s dcerou, byl jí tak rok, já vyla nahá ze sprchy a nebyla jsem zrovna oholená a ona mi ukázala do klína a volá "čičí!!!" No, la jsem se oholit
Není tady
koda, zrovna si nevzpomenu na hláky, ale e jich bylo. A ty vae jsou fakt
se tady tlemím
Není tady
to je prča holky, nae malá teda donedávna říkala jen táta a jednou v restauraci se upřeně zadívala na jednoho pána a přez celou hospodu "táta" já byla rudá a na pr... a on chudák hned vysvětloval přítelkyni e teda fakt ne.
Není tady