|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
mamííí můžu Ti dát hádanku? (dcerka 5 let)
pase se to na louce , má to rádo travičku, a v tom slově je Z i B, co to je?
Přemýšlím, že by zubr, zebra??? No nechám se podat...
Mamíííí, no přece zííííbě? :-) - (pozn,redakcí Hříbě)
Není tady
a to já znám holčičku, kterou když strašili klekánicí, tak se bezelstně zeptala jestli bude mít v kapse malýho klokánka ......... zkrátka si myslela že když malé děti v noci zlobí tak si je odnese klokánice (samice od klokana)
Není tady
Mám ještě jednu historku:
Mamíííí, budeme se dívat na " Hledá semeno?" ( Hledá se Nemo)
Není tady

Nevím jestli se to sem hodí, ale nás to hodně rozesmálo..
Když jsme byly už na zámku a pán oddávající měl řeč a mluvil o lásce, porozumění a děteh tak naše Aduška křičela NE NE NE NE, no všichni jsme se tomu zasmáli...Nevím jak to myslela, třeba mi to někdy vysvětlí

Není tady
tak to my jsme se sli projit s kocarem a proti nam si to masiruje chlapek s dvema kozama, no a muj: Agatko, co to je?? a Agata - MAMA MAMA:-))
Není tady
tina napsal(a):
náš Jiřík běhal u babičky po obýváku a do rytmu si skandoval: ty vole, ty vole....
a tříletá neteř Karolínka mu na to řekla: Jižiku, nech toho, já papám, jestli ti to nevadí.

Není tady
Tak jsem si tady zavzpomínala, když byly Natálce asi 2 roky, pobíhala po kuchyni a prozpěvovala: "Tenis, penis, tenis, penis!" Vzhledem k tomu, že netušila co je penis, jsem zadržela smích a zpěv nechala bez komentáře. Po chvíli změnila text písně na :" Burák, burák!" To už jsem dost zpozorněla a velmi se mi ulevilo, když žádný rým nenásledoval. 

Není tady
Super téma, taky jsem si vzpomněla, dcerka měla něco okolo 3let a jelikož byla živější tak jí děda na zahradě říká, Michalko ty jsi pohroma......ona: dědo ja nejsem pohroma,ja jsem velky kluk:dudlik:
Není tady
tak já přidám jednu sourozeneckou :-) Byli jsme na chatě v Jizerkách a byla s náma teta, noo a u nás když někdo za sebou nezavřel dveře tak se říkalo že má černocha...Noo a teta vlezla do kuchyně a nedovřela dveře a moje tříletá sestřička na ní z vaničky zahulákala "ty máš černoši teto?"
Není tady
Potencionální tchán mluvil sprostě a můj přítel ho napomenul. Můj chlapeček měl tehdy 14 měs., zahrozil dědovi prstem se slovy: "Ty, ty, ty."
Když se pokaká ohlásí slovy: Ble, ble tady (a ukazuje si na zadek).
Není tady
Syn každého, koho pozdravím, pozdraví také a pokud mu někdo neodpoví, nahlas konstatuje: "Paní je asi hluchá" 
Není tady

Ozývám se sem po delší době,ale čtu pravidelně a dobře se bavím.
Náš Domča si dneska házel pingpongovým balonkem a on mu vletěl na skříň (hází schválně do vejšky aby se dotkl lustru). Hlásil babičce že je míček na skříni a po pauze z ničeho nic dodal: "a je v pr......"
Není tady
Naše mladá začala chodit před 3 týdny do školky. Je dost slušná, žádné sprosté slovo ji nikdy z pusy nevylezlo. Asi po 3 dnech chození do školky, jsem jí takhle ráno vezla v autě, před námi stálo auto a zdržovalo a najednou se zezadu ozvalo zcela chladně : Jéééď .... voléééé !!! No jako starej chlap!
Začíná to hezky...
Není tady
No to já znám zase kámošky dcerku (3), to je poděs. Když měla narozeniny, tak jí mamina připravila na celý den akce - napřed návštěvu pouti, pak na zmrzku, v obchodě jí koupila novou hračku a když přišli domů, poslala dcerku do pokoje aby zatím připavila na stůl dort a dárky. Když oslava skončila tak se jí ptala, jestli jí udělala radost a dcerka jí na to odpověděla "už tě mám plný zuby mámo".
Upravil(a) Nikkitka (12. 10. 2006 9:41)
Není tady
Denně makám jak šroub (ostatně při třech dětech to ani jinak nejde).
Včera mi nejmenší (takřka 5-iletá) dcera říkala o pití, ale bez "kouzelného slovíčka". Taktně jsem jí opravila - "a jak se to správně říká, když něco chceš ?" Ticho .. Tak já znovu - nápověda: "ale no tak, vždyť to umíš .. maminko, prosím .." Chvíli ticho a pak jasná reakce: "ty nejsi maminka, ty jsi uklízečka" ..
Hmm, fakt tohle na sebevědomí ukoptěné ženské příliš nepřidá ..
Asi si vezmu dovolenou, ale určitě né mateřskou .. 
Není tady
Honzík je poslední dobou fascinován mým břichem a prsama. Pořád je srovnává se svýma a já mu řekla, že mám velká prsa proto, že až se nám narodí miminko, tak bude z prsa pít mlíčko.
Dneska jsem s Honzou byla v bazaru a on si tam sedl ke stolku a hrál si s hračkama. Byly tam i 2 nahé barbíny, tak je pořád dával na sebe ležet a říkal, že se paní mazlej. Radši jsem s ním už chtěla odejít, když dal pusu jedný barbíny na prso druhé a nahlas zahlásil "paní kouše prso". 
Není tady
Kamarádka čekala druhý miminko a tak jsem se ptala 3 letýho Honzíka: Chtěl by jsi radši brášku, nebo sestřičku?
On se na chvíli zamyslel a pak na mě vybafnul, že by chtěl nejradši křečky. (vím, že miluje zvířátka, ale v tu chvíli mě to odzbrojilo:-)))
Není tady
Když byly dceři asi 3 roky, dědeček vylezl po sprchování z koupelny neoblečený. Překvapeně se na něj podívala a řekla: "Dědo, co ti to vyrostlo na buchtě?"
Není tady
Kamarádčin 4-letý syn, zatím jedináček, začal své rodiče urgovat, že nutně potřebuje sestřičku a tak všude říká, že tatínek musí dát semínko do maminky, aby mu vyrostla sestřička.
a nejen, že to říká každému koho potká (ve školce, u příbuzných, v obchodě, v restauraci atd), teď je navíc začal posílat do ložnice, aby na sestřičce zapracovali, protože on furt čeká, čeká a čeká a furt nic

Není tady
Nasla jsem uzasnou hlasku deti.
Když byly dceři asi 3 roky, dědeček vylezl po sprchování z koupelny neoblečený. Překvapeně se na něj podívala a řekla: "Dědo, co ti to vyrostlo na buchtě?"
Není tady