29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě taky potěšila naše Jíta. Přes ty vedra jsme byly schované u babičky. Když jsme se vrátily, vzala si knížku se zvířecíma rodinkama, otevřela jí a povídá hele maminka slepička. Já celá šťastná že si to pamatuje povídám: ty jsi šikulka, správně a jak se jmenuje tatínek ( ukazujíc na kohoutka). Zareagovala okamžitě : táta Honza.
Není tady
Když byly naší starší dceři asi 3 roky, překvapila taťku na záchodě.Za chvíli za mnou přišla, oči navrch hlavy a sdělila mi:"Mami, tatínek čůrá prstíkem".
Není tady
Moje dcera se bavila s kamarádkou o tom co budou dělat po prázdninách a kamarádka povídá,že bude chodit na tenis a naše Alice jí odpověděla:" to já budu chodit na keramiku při tom se tak nespotíš!" (je jí sedm let)
Není tady
Tak nevím,jestli to sem patří,ale napíšu to.Mám synovce 7 let a neteř 5.Mají prozkoumané vše co se jim skovává pod kalhotama.Náš tatínek-jejich děda-má ve sklepě časopisy pro pány a i noviny s touto tématikou.Nevím jak,ale samo,že je objevili.Nic je však nepřekvapilo,jen Vítek prohlásil,že se naučí dělat papírové čepice a zvládl to bez pomoci dospělých.Pozornost si vysloužili až když začali lítat po zahradě a na hlavách se jim skvělo tu obnažené poprsí,tu pánské přirození....Anička jen prohlásila,že zakových pindíků a pižulek ještě uvidí. a byli udivení,když jsme jim čepice vyměnili za jiné.
Není tady
já se tady vždycky tak nasměju.
Mě se nedávno stalo, že můj syn (2 roky) bojuje už delší dobu s nočníkem, respektive já bojuji s ním, malý pořád nějak nechce a nechce No, a jednoho dne se nám opět stala nehoda, kdy já vešla do koupelny a tam jsem na zemi objevila hovínka
U nich Tomášek jak zvesela volal MAMI EEE. Já jsem se na něj výchovně zamračila
a zeptala se ho, no Tomášku kdo to udělal? Načež mi můj malý synek zcela vážně odpověděl "To teta" (chvilku před tím si s tetou totiž hrál)
No řekněte sami, dá se na to něco říct
Není tady
Nové hlášky mojí dcery(3): v autobuse něco smrdělo a ona říká-fuj, tady se asi někdo posral.
Jeli jsme v autě a jí říkám:hele, kravičky. A ona na to:kravička je čurák. Po mém zděšení, mi s klidem řekla:ta kravička přece čurala, tys to neviděla?
Včera lítala po obýváku a řehtala jako kůň a k tomu vykřikovala: jsem zabalený koníček.
Není tady
Káčo tak to je drsný, už se těším až budu mít vlastní jak jako zabalený koníček???
Já když jsem byla malá, a začínal večerníček tak jsem přilítla před TV a jak tam sundavá tu čepici a říká "dobrý večer" tak já se jako uklonila sundala pomyslnou čepici a řekla "butáty" nikdo do dnes neví co to bylo....
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
Káčo tak to je drsný, už se těším až budu mít vlastní
jak jako zabalený koníček???
Já když jsem byla malá, a začínal večerníček tak jsem přilítla před TV a jak tam sundavá tu čepici a říká "dobrý večer" tak já se jako uklonila sundala pomyslnou čepici a řekla "butáty" nikdo do dnes neví co to bylo....
to já jsem se přesně taky takhle ukláněla, akorát jsem neřikala "butáty"
ale dooobýýýýýý večeeeuuuuuu
Není tady
butáty-dobrýýýý!
Dcerka mluví úplně nádherně, ale od mimča dodnes říká balonu-babač. Nikdo neví proč a ona taky asi taky ne...
Není tady
Kači to my měli taky - babač nebo babanč Pak už uměl lříkat balon a stejně to říkal tak. Fakt jsou ty děti v něčem všechny stejný
A s kravičkou čurákem jsi mě fakt dostala
Není tady
Petro24, jestli jsi fakt Petra-tak vše nejlepší k dnešnímu svátku!!!!
Není tady
Nedá mi to, byly jsme na Pandořině škole v přírodě. Bydlely v penzionu a ráno u snídaně seděli u vedlejšího stolu dva mladé páry a synáček jednoho z nich, tak dva roky, byl u taťky v náručí. Tedy koukal tátovi přes rameno, kde jsme seděly my, plné optimismu a sebevědomí. A ten miláček malinkej ukazoval z jedné na druhou a pokaždé prohodil: BÁBA, BÁBA. Nevím, kolik z nás si toho všimlo, mně to přišlo nesmírně vtipný a hlavně rudá barva tatínka svědčila o tom , že si s broučínkem takhle užívá často.
Není tady
Teda, já se báječně pobavila ! těším se, až budu mít vlastního prcka a taky bude takhle perlit
náš prcek má koberec z pěnového puzzle, a ani tak moc ho nebaví jej skládat, jako spíš rozbíjet. Včera jsem mu ho opět sestavila (je to 100 dílů) - on mi pomáhal a pořád říkal, co na něm je - byla to práce tak na hodinu, a když nám pak přišel domů taťka, tak prcek hlásí - Jižiček složil kobelec! a velkej Jirka se ho ptá: a kdo ještě skládal: "tatinek" "tatínek ne, nebyl doma" "jižiček složil" "a neskládala maminka taky?" " maminka neče skádat!"
zastavili jsme na semaforu na červenou a ze sedačky za mnou se ozve: "dopldele"
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
Káčo tak to je drsný, už se těším až budu mít vlastní
jak jako zabalený koníček???
my jsme taky s některými slovíčky zápasili, syn povídáním, já rozuměním, třeba
žirafa-habáfa
motorka-tutyta
popeláři-abibi
to když mu byly dva roky.......a teď je to samý - kuva, vrabeček a další školkový výrazy. A bude hůř.
Není tady
už jsem to psala na rodiče a děti, tak ať tu z toho taky něco máte vy
dneska jsem se před obědem stala obětí cílené buzerace mého potomka, který mi několikrát po sobě důrazně pravil: běž se umýt, čuně
a cestou z nákupu si vymyslel, že mě bude poučovat, co se jak říká, takže to bylo: maminko se žiká, maminko se žiká.... až pak z toho vzniklo: maminkoso, maminkoso a taťka pak doma nechápal, co to má znamenat
ještě pár zkomolenin: místo knoflík škomfík, noviny jsou viny, x je kic a y je špilón nebo špión, slimák je šimák a švestka je šeštka nebo šeška
Není tady
Holt jak se do lesa volá tak se taky ozývá
Není tady
no já mám jednu čerstvou hlášku. jdeme z večeře a proti nám strom kaštan. syn našel tři kaštany a hlásí: já našel tři velký hnědý kaštany a já na to: všechny kaštany jsou hnědý, to nemusíš hlásit (něco jako stěrače stírají....) a on: to neni pravda, nezralý kaštany jsou bílý. No to je fakt na mě moc.
Není tady
Teda, to jsou fakt hlasky!!! Ja jeste mimi nemam, tak vam pridam par hlasek ze sveho detstvi - tatka se me porad snazil naucit rikat nejake blbosti a maminka me to pak pracne odnaucovala
Tak tady jsou ty nej:
1) tatka me navadel, co mam rikat tlustym lidem - no a ja sotva umela mluvit, byla jsem malinka roztomila modrooka holcicka - s maminkou v zelenine. Pred nami ve fronte tlusta pani. Maminka chudak nic netusila, co ze me vypadne. Ta pani se na me otocila a povida - jee, to je krasna holcicka. No a ja na ni - nezer, obezo! S maminkou to malem seklo
2) znate tu pisnicku - Malicka su, husy pasu, tancovala bych ja, uz se trasu.. tak tu jsme meli zpivat v prvni tride. No a muj aktivni tatka me naucil parodii, kterou sam vymyslel. No a pak jsme se museli cela trida postavit a zacit zpivat - vsichni zpivali tu normalni verzi, ja spustila:
Malicka su, pacim kasu, drancovala bych ja, uz se trasu..
Ostatni deti postupne prestavali zpivat a na vyraz ucitelky do smrti nazapomenu
Tatka si v tech blbostech primo liboval a hresil na to, ze mam od mala tak dobrou pamet. Ted se uz tesi, ze to bude jednou ucit moje deti - jenom to ne
Upravil(a) mafy (8. 9. 2006 22:37)
Není tady
Sice ještě nemám žádnýho prcka, ale přiložila bych svou vlastní hlášku. Nevím, kolik mi bylo tenkrát let, ale už jsem uměla číst. No a v našem paneláku bylo na jednom zvonku napsáno Cuhra Pavlová (pod sebou, prostě tam žili pan Cuhra s paní Pavlovou). No a jednou jsme stáli s našima dole u výtahu a ze dveří vyšla paní. A já na mámu: "Mami, to je ta Cuhra?" Myslela jsem, že je to křestní jméno. Tak měli naši ze mě děsnou pr... a doufám, že to paní Pavlová neslyšela. :-)
Není tady
Neteř byla na pětileté prohlídce u doktora a když bylo úplné ticho, nahlas pronesla " můj táta je tááákhle tlustej" a udělala rukou pořádnej oblouk. Všichni strnuli a ona dodala "a moje maminka pije hodně piva" - den předtím měli na zahradě oslavu s grilováním a pivečkem.
Není tady