29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty dvojčata jsou fakt úžasné - divím se, že pochopili ti plavčíci, že hledáte stejnou, ale vlastně jinou
Není tady
Petra24 napsal(a):
to jsem si taky říkala....
Vážně divný,že jo? Vysvětlit někomu, že hledáš to samý....
Není tady
Můj brácha slavil čtvrté narozeniny. Mi bylo devět a učila se anglická slovíčka - broskve=[pičis]. Brácha si sednul na oslavě k dědovi a říká mu na celý obývák. Děěědooo séégra mluví sprostě. Ona mluví pííča. A víš co to znamená? Kurrva!!!
Upravil(a) Zuzina (28. 7. 2006 15:03)
Není tady
No já nemám hlášku, ale je to trochu k zasmání ..Dneska k ránu tak kolem páté slyším z pokojíčku ba-ba-ba-ba-ba a takový to chechtáníčko..Říkám si, aha Aduš chce mlíčko, večer moc nepapala
..Přiřítím se z mlíkem a co nevidím, Aduš v ruce pokaděnou plínu (sundala si ji samozřejmě) a mává s ní, pod ní naděláno
..Povídám jí, cos to udělala, ona se začla chechtat a opět její ba-ba-ba.. No tak jsem se taky začla chechtat..Vše jsme převlíkly, přebalily, napapala se a spinkala do osmi
..
U nás už konečně pršelo a je nádherný vzduch-konečně
Vyspat se po týdnu, to byla nádhera...
Není tady
No přihodim příhodu s mým synovcem Kájou /5 let/
Máme jednu takovou kyprou tetičku /cca 200 kilo/ :-))) Jednou jsem takhle nešeho mileho Kaju vedla k babičce, kde zrovna ona "teta" byla se svým psem. Kája normalne nosí brejličky ale zrovna je nejak nemel a na dálku nemohl zaostrit kdože to vlastne je, tak se mě prostě tak nějak nahlas zeptal "Míšo co je to za pána?" Tak mu tiše říkám..."To je přece tetka ta a ta" No a ten náš trumpeta jde a jde a zastaví se u ní, obejde jí "ze všech stran" :-) a dost udiveně a skoro bych řekla opovržlivě povídá "Sem v životě neviděl takový tělo."
Nooo byla to horká chvilka, kdy jsem čekala, že se naše milá teta rozpřáhne tou svou prackou a jednu mi plácne:dumbom:
Není tady
Petra24 napsal(a):
To by tě asi zabila ne? Tou fackou...
No to rozhodně
Není tady
My tedy ještě nic neříkáme, ale sranda je taky. Pořád dávám pozor, aby se malýmu něco nestalo, aby odněkud nespadl apod. Co mě ale nenapadlo, že se může stát: Ležel na posteli, na druhým konci byl časopis, on docestoval ve spaní na ten časopis, tam si ublinknul a jak to bylo mokrý, obtiskl se mu na tvář jeden článek
No trochu jsem se bála, aby z toho neměl vyrážku, ale je to ok. Bude z něj asi čtenář
Není tady
Holky to je krásný téma
chechtám se tu celé dopolko
Mám také synovce dvojčátka, 4 roky. Začali hrozně řešit tělo a vůbec už všechno nedávno mi jeden z nich povídá: "my máme s bráchou ale malý pindíky!" a já mu říkám:" taky jste ještě malý kluci ..."
a on na to "no jó, ale táta ho má velkýho a vlasatýho!!!!"
Není tady
Náš mladší syn, začal po druhém roce říkat sprostá slova, prostě kde, co slyšel, tak zopakoval
Jednou mu můj otec říká: " Když budeš mluvit sprostě, tak ti naroste chlupatý jazyk !! "
Malej se zarazil a říká:
" Hmm, můj taťka mluví hodně sprostě!! "
" On si ten jazyk musí vždycky v koupelně holit ! Fakt, má tam i žiletku "
Není tady
Můj brouček přijel v sobotu z dovolený a první na co se ptá: Maminko, na co mají kluci pytlíka? Já byla nachystaná, v poslední době jsou podobné otázky častěji v kurzu a říkám: Kluci tam mají semínka, aby mohli mít děti, až budou veliký. A syn povídá. A proč mám semínka já, když žádný děti nechci? Já bych měl radši velký prsa, ale tam zas mají semínka maminky?
Jo, na takový otázky vybavená fakt nejsem....
Není tady
Předloni za mnou přišel syn a říká....
*Mami, já už vím, co je sex !!!
Já se ptám: Jo a co ??
*No, přece diskotéka
Není tady
No, můj syn taky říká učitelkám ve školce že je miluje a že se strašně rád doma miluje s rodičema. Učitelky jsou z toho děsně vykulený, tak jim musíme vysvětlit, že on myslí, že se s námi rád mazlí a přitom mazlení mu říkáme, že ho moc milujem. Má to brouk jeden pěkně popletený.....
Není tady
Naší holku jsem naučila asi šest slovíček anglicky. A když jsme leželi všichni tři vedle sebe na chatě tak se na nás koukla a povídá mamko ty jsi cat a taťka dog. A já říkám Nikče a co ty jsi, když já jsem kočka a taťka pes a ona se tak koukla a povídala já jsem baby.
Není tady
Oni jak jsou totiž děti bezprostřední tak je to hrozně úžasný. Mluví pravdu, ikdyž si to kolikrát člověk nepřipustí. Normálně je schopná říct o pánovi na ulici, že je tlustej a že asi hodně papá a že by to tak nemělo bejt.
Není tady
to je fakt, kdysi s neteří jsme jely busem a Dominika s flaškou (s dudlíkem ) přicupitala k černochovi a říká mu: Musíš se umývat, jsi hrozně špinavej ......... Málem jsem se sesunula k zemi - rozumněl jí moc dobře
Není tady
Misho tak to je fakt super hláška. Asi bych se schovala pod sedadlo. Ale je to prostě o tom, že děti řeknou hned to co si myslí a proto je máme rádi.
Není tady
Kámošky syn když mu bylo 3.5 tak jsme potkali na ulici nějaký dělníky ve špinavých monterkách a když jsme je míjeli, tak Míša se jí zeptal: "mami kam jdou ty špindíry?" On ještě mluvil takovým roztomilým hláskem...
Misha mi to tím černochem připomněla, musela to být síla, byla bych rudá až na zadku
Není tady