6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty dvojčata jsou fakt úasné - divím se, e pochopili ti plavčíci, e hledáte stejnou, ale vlastně jinou
Není tady
Petra24 napsal(a):
to jsem si taky říkala....
Váně divný,e jo? Vysvětlit někomu, e hledá to samý....
Není tady
Můj brácha slavil čtvrté narozeniny. Mi bylo devět a učila se anglická slovíčka - broskve=[pičis]. Brácha si sednul na oslavě k dědovi a říká mu na celý obývák. Děěědooo séégra mluví sprostě. Ona mluví pííča. A ví co to znamená? Kurrva!!!
Upravil(a) Zuzina (28. 7. 2006 15:03)
Není tady
No já nemám hláku, ale je to trochu k zasmání ..Dneska k ránu tak kolem páté slyím z pokojíčku ba-ba-ba-ba-ba a takový to chechtáníčko..Říkám si, aha Adu chce mlíčko, večer moc nepapala ..Přiřítím se z mlíkem a co nevidím, Adu v ruce pokaděnou plínu (sundala si ji samozřejmě) a mává s ní, pod ní naděláno ..Povídám jí, cos to udělala, ona se začla chechtat a opět její ba-ba-ba.. No tak jsem se taky začla chechtat..Ve jsme převlíkly, přebalily, napapala se a spinkala do osmi ..
U nás u konečně prelo a je nádherný vzduch-konečně Vyspat se po týdnu, to byla nádhera...
Není tady
No přihodim příhodu s mým synovcem Kájou /5 let/
Máme jednu takovou kyprou tetičku /cca 200 kilo/ :-))) Jednou jsem takhle neeho mileho Kaju vedla k babičce, kde zrovna ona "teta" byla se svým psem. Kája normalne nosí brejličky ale zrovna je nejak nemel a na dálku nemohl zaostrit kdoe to vlastne je, tak se mě prostě tak nějak nahlas zeptal "Mío co je to za pána?" Tak mu tie říkám..."To je přece tetka ta a ta" No a ten ná trumpeta jde a jde a zastaví se u ní, obejde jí "ze vech stran" :-) a dost udiveně a skoro bych řekla opovrlivě povídá "Sem v ivotě neviděl takový tělo."
Nooo byla to horká chvilka, kdy jsem čekala, e se nae milá teta rozpřáhne tou svou prackou a jednu mi plácne:dumbom:
Není tady
Petra24 napsal(a):
To by tě asi zabila ne? Tou fackou...
No to rozhodně
Není tady
My tedy jetě nic neříkáme, ale sranda je taky. Pořád dávám pozor, aby se malýmu něco nestalo, aby odněkud nespadl apod. Co mě ale nenapadlo, e se můe stát: Leel na posteli, na druhým konci byl časopis, on docestoval ve spaní na ten časopis, tam si ublinknul a jak to bylo mokrý, obtiskl se mu na tvář jeden článek
No trochu jsem se bála, aby z toho neměl vyráku, ale je to ok. Bude z něj asi čtenář
Není tady
Holky to je krásný téma chechtám se tu celé dopolko
Mám také synovce dvojčátka, 4 roky. Začali hrozně řeit tělo a vůbec u vechno nedávno mi jeden z nich povídá: "my máme s bráchou ale malý pindíky!" a já mu říkám:" taky jste jetě malý kluci ..."
a on na to "no jó, ale táta ho má velkýho a vlasatýho!!!!"
Není tady
Ná mladí syn, začal po druhém roce říkat sprostá slova, prostě kde, co slyel, tak zopakoval
Jednou mu můj otec říká: " Kdy bude mluvit sprostě, tak ti naroste chlupatý jazyk !! "
Malej se zarazil a říká:
" Hmm, můj taka mluví hodně sprostě!! "
" On si ten jazyk musí vdycky v koupelně holit ! Fakt, má tam i iletku "
Není tady
Můj brouček přijel v sobotu z dovolený a první na co se ptá: Maminko, na co mají kluci pytlíka? Já byla nachystaná, v poslední době jsou podobné otázky častěji v kurzu a říkám: Kluci tam mají semínka, aby mohli mít děti, a budou veliký. A syn povídá. A proč mám semínka já, kdy ádný děti nechci? Já bych měl radi velký prsa, ale tam zas mají semínka maminky?
Jo, na takový otázky vybavená fakt nejsem....
Není tady
Předloni za mnou přiel syn a říká....
*Mami, já u vím, co je sex !!!
Já se ptám: Jo a co ??
*No, přece diskotéka
Není tady
No, můj syn taky říká učitelkám ve kolce e je miluje a e se straně rád doma miluje s rodičema. Učitelky jsou z toho děsně vykulený, tak jim musíme vysvětlit, e on myslí, e se s námi rád mazlí a přitom mazlení mu říkáme, e ho moc milujem. Má to brouk jeden pěkně popletený.....
Není tady
Naí holku jsem naučila asi est slovíček anglicky. A kdy jsme leeli vichni tři vedle sebe na chatě tak se na nás koukla a povídá mamko ty jsi cat a taka dog. A já říkám Nikče a co ty jsi, kdy já jsem kočka a taka pes a ona se tak koukla a povídala já jsem baby.
Není tady
Oni jak jsou toti děti bezprostřední tak je to hrozně úasný. Mluví pravdu, ikdy si to kolikrát člověk nepřipustí. Normálně je schopná říct o pánovi na ulici, e je tlustej a e asi hodně papá a e by to tak nemělo bejt.
Není tady
to je fakt, kdysi s neteří jsme jely busem a Dominika s flakou (s dudlíkem ) přicupitala k černochovi a říká mu: Musí se umývat, jsi hrozně pinavej ......... Málem jsem se sesunula k zemi - rozumněl jí moc dobře
Není tady
Misho tak to je fakt super hláka. Asi bych se schovala pod sedadlo. Ale je to prostě o tom, e děti řeknou hned to co si myslí a proto je máme rádi.
Není tady
Kámoky syn kdy mu bylo 3.5 tak jsme potkali na ulici nějaký dělníky ve pinavých monterkách a kdy jsme je míjeli, tak Mía se jí zeptal: "mami kam jdou ty pindíry?" On jetě mluvil takovým roztomilým hláskem...
Misha mi to tím černochem připomněla, musela to být síla, byla bych rudá a na zadku
Není tady