Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 7. 2006 18:42

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jaké jsou náklady na klimatizaci??

Uvažuju o zavedení klimatizace do domu ( no kdo dnes ne, že jo), ale jaké jsou náklady na provoz, ví to někdo?
Díky

Mája

Není tady

#2 25. 7. 2006 18:48

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Re: Jaké jsou náklady na klimatizaci??

Jaké jsou náklady nevím, ale já si koupila větrák. Náklady cca 500,- tummenupp

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#3 25. 7. 2006 19:08

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

větráků mám několik, jejich trvání - výdrž zhruba tak 3 dny, při nákladech vyšších. Při reklamaci se notně zchladím v našich klimatizovaných obchodech, to je pravda, ale pak to horko doma................!! Tak jsem začala uvažovat o té klimě.D
Jinak, ventilátor možná stačí v 1+1, ale 6+2 už neutáhnea dokonce když ho postavím do jednoho rohu pokoje, v druhém už pohyb vzduchu není cítit :-(

Mája

Není tady

#4 25. 7. 2006 19:16

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#5 25. 7. 2006 19:18

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Nedávno nám přišel leták a v nabídce byla za 5 nebo 6 tisíc (teď si nejsem jistá). Taky nad tím uvažujem. V přízemi je to v poho (25st), ale do podkroví to určitě uděláme.

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#6 25. 7. 2006 19:28

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Díky, jne čtení názvů firem mně ochladilo o dva stupně .Dbig_smile
Fakt,  - díky, projdu si to.
Jinak vím že to je zhruba do deseti tisíc, ale říkala jsem si , kolik to asi "sežere" měsíčně elekřiny, no, nechám si to na víkend, dnes už sjem se napočítala dosyta big_smilebig_smile

choysia napsal(a):

http://katalog.seznam.cz/Elektro-mobily-a-pocitace/Prodejci-klimatizace/Prodejci-bytove-klimatizace/index.html

Dofám, že to půjde  par

Mája

Není tady

#7 26. 7. 2006 14:15

maya
♥♥♥♥♥--

Májajája napsal(a):

Uvažuju o zavedení klimatizace do domu ( no kdo dnes ne, že jo), ale jaké jsou náklady na provoz, ví to někdo?
Díky

Podle mého názoru - pokud nechceš být i v létě nemocná (nachlazení, rýma, kašel, chrapot), tak si žádnou klimatizaci nekupuj. Ze zdravotního hlediska s tím mám osobně i od známých jenom špatné zkušenosti.

Není tady

#8 26. 7. 2006 14:38

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

maya napsal(a):

Májajája napsal(a):

Díky

Podle mého názoru - pokud nechceš být i v létě nemocná (nachlazení, rýma, kašel, chrapot), tak si žádnou klimatizaci nekupuj. Ze zdravotního hlediska s tím mám osobně i od známých jenom špatné zkušenosti.

to jen slabí jedinci lol
Klimatizaci mám v práci, je zapnutá už někdy od dubna a nijak to tady na nikoho nepůsobí. Teď třeba běží na 23 stupňů a mně se ani nechce z práce. V autě totéž..  Jen by to ještě chtělo doma něco vymyslet.
Je ale fakt, že se v zimě otužujeme atd...

Májo, u každého spotřebiče je uvedené určitě spotřeba... tak násob, děl, sčítej a pak ti něco vyjde.. reta

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#9 26. 7. 2006 16:10

martinaka
♥♥-----

Jo ona ta klima stojí třeba jen 6000, ale záleží kolik toho prostoru vychladí a čím levnější tím menší. A taky si tomusíte  nechat nainstalovat a to prý stojí i 10 000. My jsme si pořídili samoinstalační za 14 000. Až se budeme stěhovat sami si odpojíme a a napojíme a nemusíme platit šílené prachy za instalaci a napuštění. A náklady? Nevím asi moc ne. Loni jsme ji už měli zaplou nějak zvlášť moc jsme to nepocítili.

Není tady

#10 26. 7. 2006 17:05

Delta
♥♥-----

Nemáte někdo zkušenost s mobilní klimatizací? Můžete mi nějakou doporučit? Dík.par

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí