29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj. Mě to také moc mrzí, ale dnes nemůžu. Lítám jak hadr a stejně nestíhám. Mějte se krásně a někdy příště určitě dorazím. PAPA J.
Děkuji za hezké odpoledne. Pavka, už jsem si tě vyšpízovala a trošku přečetla. To víš, baba zvědavá.
Holky, příští setkání jsme domluvily na čtvrtek 2.8.2007. Zřejmě změna místa, dám vědět. Přeji hezký měsíc, než se zase uvidíme.
Taky dík,byl to super odpočinek
Není tady
Chtěla bych vám poděkovat za příjemné odpoledne. Jsem ráda, že jsem vás poznala. Odcházela jsem s úsměvem na rtech. Těším se na příště.
Majko, jasný, taky si vás možná budu trochu sondovat
Není tady
Ahoj! Sejdeme se ve čtvrtek 2.8.? Přiznám se, že se mi úplně vypařilo z hlavy, že jsem slíbila najít jiné místo. Takže pro tento čtvrtek Barborka, jestli nemát jiný - lepší nápad.
Tentokrát mi to asi zase nevyjde,uvidím,zítra dopoledne budu moudřejší.
Není tady
Zatím to vypadá, že dorazím jako obvykle. Nech to na Barborku, další zkušenosti s hospodami v Ústí proberem na místě.
Takže - já, Somaia, Petra72 - psala na dakotině depu. Dzifdaily, romino, Dadko, Pavko?
Pavko, dzifdaily, dadka - máte plné schránky.
Upravil(a) majkafa (1. 8. 2007 18:23)
Ano v 16. Prima, Pavka.
Asi příjdu zase trochu později (díky své pracovní době...) ale stoprocentní účast zatím potvrdit nedokážu, protože se ohlásilo se svým nečekaným příjezdem dnes domů ( po měsíci) moje starší dítko. Snad to výjde na chvilku....
Stůl na terase jsem zamluvila.
Děkuji za příjemné , uvolněné odpoledne. Jste všechny moc fajn holky
Ahooj, blíží se první čtvrtekv měsíci. Já tentokrát asi nestíhám, nevím jistě - naléhavé pracovní záležitosti - celodení jednání. Přijdete někdo? Pokusím se stavit, ale nevím, v kolik skončíme.
Tak já zítra bohužel nemůžu, máme nějaký zařizování. Pěkně se bavte.
Není tady
Ahoj, holčičky!
Blíží se první týden října. Já jdu 2. října do divadla na Zdeňka Trošku a 4. října jdu darovat krev.
Možná bych 4.října přijela, když se budu cítit OK. Zorganizujete to některá?
Přeji vám krásné podzimní dny.
Ahooj, listopad na dohled, co říkáte 6. nebo 8. listopadu? Dlouho jsem vás neviděla.
Majkafo - můžu jen 8..... Ráda všechny uvidím a popovídám si.... PAPA
8. nemůžu, nečekaná pracovní akce - školení 2 dny mimo ÚL. Ozvu se.
ahoj hviezdičky,
tak som to opat nejak zamotala.nejak som to doma už nezvladla /resp. sme to nezvládli spolu/ a dala som vale severným Čecham.A to i napriek tomu, že som na to stretko do Usti nedošla ani raz.
Mrzi ma to, snad mi date vediet a dorazím za Vami až z Poděbrad..
teším sa
Není tady
AHOJTE -jak tak koukám tak BABINET v ÚSTÍ přestal fungovat -no počasí nic moc, tak snad se to zlepší a my zase vyrazíme i jinam než jen do BARBORKY.Tak dámy nelenošte a ozvěte se!!
Není tady