27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám pro vás magnetické placky babinetu od Juraje.
ahoj majkafo mrzí mě ten srazík nějak jste se domluvily na dalím?
Není tady
Co to první úterý v měsíci? Ale já teď jako na potvoru nemůu - oslava narozenin u kolegyně. Tak první čtvrtek v měsíci? Pite, komu to vyhovuje.
první čtvrtek v měsíci můe být.
Není tady
OK
Těím se -a v kolik?kolem té 16hodiny. take to bude 7.6.???já abych tam nebyla ted ve čtvrtek
Upravil(a) dzifdayly (27. 5. 2007 10:12)
Není tady
Čtvrtek, 7.6. v 16.00 hod. Kdo bude první, a obsadí stůl. Jaké bude poznávací znamení pro ty, co se neznáme? Vymyslíte něco?
Příjdu sice asi o malinko později, díky své pracovní době ,ale příjdu. Moná by bylo dobré sem v ten den ráno sdělit, co má kdo nějak nápadnějího na sobě nebo tak... (třeba kanárkově lutou kabelku nebo růové rukavičky) ...
Ahoj holky, tak já potvrzuji svou účast. Snad mi do toho nic mimořádného nevleze. Znáte děti, kdy se někam chystám, tak jako blesk onemocní.
Budu se na vás těit, jetě jsem se s nikým takto nesetkala.
Ahoj.
Somaia napsal(a):
Příjdu sice asi o malinko později, díky své pracovní době ,ale příjdu. Moná by bylo dobré sem v ten den ráno sdělit, co má kdo nějak nápadnějího na sobě nebo tak... (třeba kanárkově lutou kabelku nebo růové rukavičky) ...
Já si někam na hruď
připnu babinetí placku, co pro vás mám.
majkafa napsal(a):
Somaia napsal(a):
Já si někam na hruď
připnu babinetí placku, co pro vás mám.
Jak je velká a barevná ta palcka ??? Já trochu hůře vidím na dálku.... aaa jeee u to vidím v barvách, stojím jak trubka a mourám ostatním dámám na prsa... tak a Majko někoho takového spatří mávej na něj jako o ivot, OK???
holky která budete chtít písnu vám SZ své číslo telefonu,a se tam nehledáme
Není tady
Placka je malá, bílá, obdélníková, asi tak 5x1 cm, je na ní logo babinetu. Já vám ve čtvrtek napíu, co budu mít na sobě, abychom se naly. Moc se těím.
ahoj majka..snaím sa ti odpísat na sz,ale nejak to nejde..
prídem rada--snad si to zorganizujem, aby som stíhala--iba,ak by to lo, mote mi dat nejake "orientačne body", aby som to nala?
u sa na vas teím..
Není tady
Asi mám plnú schránku, budem maza. Ako príde? Je to cukráreň Barborka v Hrnčířské ulici, kúsok od Mírového náměstí smerom k nádraí.
http://www.mapy.cz/?query=Hrn%C4%8D%C3% … 134989697#
Pokúam sa da odkaz na mapu, mono ti to bude fungova, keď si to prekopíruje do adresy. Alebo si na www.mapy.cz daj Hrnčířská, Ústí nad Labem a pribline tam, kde bude svieti "jednička" , je Barborka. Ja vo tvrtok ráno napíem, čo mám oblečené, aby ste ma poznali. Moc sa teím.
Ja som ikovnáááá, funguje to, dokonca sa to nemusí ani kopírova, stačí klik! Musím sa poriadne pochváli - chval, chval, chval.
si uasna!!!
u to vidim, snad to najdem--polem ti aj čislo mob.,ak by som niekde nahodou bludila, ju?
--moj orientačny zmysel asi vytlačili tie kilá, ktoré zbytočne so sebou nosím...
Není tady
dadko,určitě nezabloudí :-)
Barborka je toti přímo naproti lékarně na rohu Hrnčířské :-)
Majkafo,můu tam být u v 15.30 tak stůl obsadím.
Není tady
Prima. Moc se na vás těím.
Holky, taky jste mě svou pozitivitou navnadily a moc se těím, e vás poznám osobně.Je to zvlátní pocit, protoe za tu dlouhou dobu co sem na babinet píu a chodím, jetě na starý babinet..... mi spousta lidí příjde jako "důvěrná známost " / a při tom jsme se jetě neviděli.........Příjdu něco po 16.00, drte místo
Upravil(a) Somaia (5. 6. 2007 15:00)
Somaia napsal(a):
Holky, taky jste mě svou pozitivitou navnadily a moc se těím, e vás poznám osobně.Je to zvlátní pocit, protoe za tu dlouhou dobu co sem na babinet píu a chodím, jetě na starý babinet..... mi spousta lidí příjde jako "důvěrná známost "
/ a při tom jsme se jetě neviděli.........Příjdu něco po 16.00, drte místo
tak potom cinkni budeme tam
Není tady
Ahoj tak to je fajn,e se konečně uvidíme vechny-jsme holky odváný.U se na vás těím -Alena
Není tady
romina napsal(a):
Somaia napsal(a):
Holky, taky jste mě svou pozitivitou navnadily a moc se těím, e vás poznám osobně.Je to zvlátní pocit, protoe za tu dlouhou dobu co sem na babinet píu a chodím, jetě na starý babinet..... mi spousta lidí příjde jako "důvěrná známost "
/ a při tom jsme se jetě neviděli.........Příjdu něco po 16.00, drte místo
tak potom cinkni budeme tam
Určitě mám tě uloenou...
Holky zítra jsou v Barborce rezevovaný stoly.Od 16.30 na předzahrádce.Ten kdo přijde první,nahlásí obsluze e jde na setkání Babinetu.Měli by mít rezervační lístky
Není tady
Skvělý. Díky, anko.