27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
kdy to bude? teď u si to auto doma vydupu
Není tady
ahojte severanky...aka Barborka???trocha tu upresnite-a rada dojdem...
Není tady
dadka06 napsal(a):
ahojte severanky...aka Barborka???trocha tu upresnite-a rada dojdem...
Barborka je cukráreň na "hlavnej triede" hneď vedža námestia, aby to vetci dobre nali. Akurát sa dzifdayly a anka nejako neozývajú, tak neviem. Moeme vyhlási nejaký deň a hodinu v Barborke a kdo príde, ten príde. Dúfam, e tam nebudem sama. Ja nemoem nikdy v pondelok a v stredu. Ináč je mi to jedno, moem i v sobotu alebo v nedežu.
Ahojky májínko taky přijdu a ráda kdy tak mi poli sms mají jo?papapa
Není tady
Co říkáte na úterý 15.5.2007 v 16.00 v ÚL v Barborce?
Upravil(a) majkafa (9. 5. 2007 15:38)
Ahoj tak jestli mi to uterý nikdo nepokazí tak jsem tam.dávám do upomínek pro jistotu.
Není tady
Ahojky tak přijde někdo?
Není tady
BUDU TAM AKORÁT NEVÍM JAK VÁS POZNÁM-HOLKY NAPOVĚZTE
Není tady
romina napsal(a):
Ahoj nikdo se neozývá tak nevím -chodí na netu do sekce Dáma?zkus tam nakouknout najdi si kamarádky -cácorky a určitě se nebude nudit je tam i dívčina z Děčína v sobotu jsme měli sraz v Praze a byli jsme tam ze vech stran i z Moravy,jiních Čech a tady se nejde setkat z jednoho města. tak uvidím co v pondělí...
Není tady
dzifdayly, prima, aspoň tam nebudu sama. :-)
romina, přijde taky? Já mám hnědě vlasy troku s melírem, 170 cm , no, to nevím, jestli bude vechny dámy v cukrárně měřit
, nosím brýle. Co budu mít oblečené,budu vědět a v úterý.
dzifdayly napsal(a):
romina napsal(a):
Ahoj nikdo se neozývá tak nevím -chodí na netu do sekce Dáma?zkus tam nakouknout najdi si kamarádky -cácorky a určitě se nebude nudit je tam i dívčina z Děčína v sobotu jsme měli sraz v Praze a byli jsme tam ze vech stran i z Moravy,jiních Čech a tady se nejde setkat z jednoho města.
tak uvidím co v pondělí...
??????????? to jsou holky hubnoucí?
Není tady
Já hledám někoho kdo se mnou bude chodit cvičit,kamarádek lenoek mám dost
Není tady
ahoj majkafa přijdu také,mám hnědé vlasy,červený melír a jsem boubelka 170cm rovně
Není tady
Damy a ja to nezachytil driv, vase setkani, abych vam poslal magnetky na lednici Babinet, vsem co se setkaji... neni nektera jeste dnes v Praze, ze bych vam to dorucil neob si pro ne prisl? Jinak je mohu poslat nektere z vas, kdyz mi poslete adresu, a pak si to rozdate nejak v Usti uz.... Pekne setkaji preji, v kazdem pripade... juraj
Není tady
Juraj napsal(a):
Damy a ja to nezachytil driv, vase setkani, abych vam poslal magnetky na lednici Babinet, vsem co se setkaji... neni nektera jeste dnes v Praze, ze bych vam to dorucil neob si pro ne prisl? Jinak je mohu poslat nektere z vas, kdyz mi poslete adresu, a pak si to rozdate nejak v Usti uz.... Pekne setkaji preji, v kazdem pripade... juraj
Ahoj, Juraj. Budu v Praze ve čtvrtek. Můu si pro ně někam dojít?
muzes majkafa... Hybernska 20 u Masarykova nadrazi... kolik vas ccA BUDE? ale dej vedet radeji predem kdy cca, mohu litat po meste, ze bych je pripadne nosil uz sebou... mobil 608 767 786.
Není tady
Prima. Budu tam kolem deváté hodiny. Dík za mobil. No, tak moná 5? Hláené jsme tři ale třeba přijde jetě anka a někdo dalí. Jestli mi jich dá více, předám při dalích setkáních v ÚL. Jestli tam nebude, zavolám ti na mobil, kde se sejdeme. Měj se hezky.
Upravil(a) majkafa (14. 5. 2007 20:26)
plati Majkafa... Minimalne pet Ti dam... Jeste se Ti zitra ozvu zde, kde budu v tech devet, dnes nejsem v kancelari u diare...
Není tady
TaK JO, Majkafa, muj diar mi rekl, ze tady v devet ve ctvrtek budu... Kdyby ne ryze nahodou, prozvon me prosim, kde jsme se zasekl... juraj
Není tady
Juraj, príma, prezvoním a.
Ahoj, krajanky. Mám návrh. Co byste řekly tomu, kdybychom se scházely kadé první úterý v měsíci v Barborce v 16.00? Nebo napite svůj návrh, a to dáme nějak dohromady. Přeji hezký den.
To by bylo asi nejlepí řeení.Je to pevný termín,lehce zapamatovatelný
Tak první pondělí v červnu?
Není tady
majkafa napsal(a):
Juraj, príma, prezvoním a.
Vyborne, poddarilo sa, Majkafa... :-) Tak pekne stretnutie vsetkym zucastnenym...
Není tady
anka napsal(a):
To by bylo asi nejlepí řeení.Je to pevný termín,lehce zapamatovatelný
Tak první pondělí v červnu?
anko, já v pondělí nemůu. Kadé pondělí mám odpoledne skupinovou terapii. Proto navrhuju to úterý.