29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte někdo čirý výtok z bradavky ? ja to mam pravidelně každý den od toho 20tt .
Není tady
je to úplně normální - myslím, že se to jmenuje kolostrum. A nemá se to vymačkávat. Já to mám jenom když vylezu z vany a zmáčknu
Není tady
no ja kdyz spim bez podprsenky tak mam rano flek na triku tak jsem se chtěla zeptat jestli je to normální a jestli to nemá negativní vliv na pozdější kojení.
Není tady
kamarádka nosila ty prsní vložky - měla to taky a teď normálně kojí - takže až půjdeš ke gyndr tak mu to řekni, ale určitě to je normální
Není tady
Allko...měla jsem to v obou těhu už od 15tt a čím dál víc !!!
Mlíka jsem měla potom tolik, že jsem zásobovala odstříkáváním půl porodnice
Není tady
a vypadá to, že to přijde zase!!!! Gratuluju k milionu pozitivních testů!!!
jsem ráda, že ti to vyšlo!!!! (mimochodem já jich taky vyplácala několik, pořád jsem tomu nemohla uvěřit!!!)
Není tady
děkuju to jste mě uklidnili, ja jsem pořád takovej plašan už aby to všechno uteklo a miminko bylo na světě.
Není tady
dezy napsal(a):
a vypadá to, že to přijde zase!!!! Gratuluju k milionu pozitivních testů!!!
![]()
![]()
jsem ráda, že ti to vyšlo!!!! (mimochodem já jich taky vyplácala několik, pořád jsem tomu nemohla uvěřit!!!)
Dezy děkuju...ještě ani nemám těhu potvrzené a už manželovi nadávám, že mi zase udělal skoro pětikilovýho kluka a že tohle znova rodit rozhodně nejdu
Není tady
jo jen ať si to taky užijou - já už mám 15 kg nahoře a v těhle vedrech bych mu to taky přála, ale má mě rád a taky nabírá - abych v tom nebyla sama Já chci ale malý roztomilý tříkilový miminko - ještě jsem chtěla holčičku, ale už víme, že to bude chlapeček, tak už kupujeme všechno modrý
Není tady
Allko, to je jedině dobře, budeš mít mlíko už od narození miminka, nebude muset ani den hladovět a uvidíš, jak ti bude přibývat. Já jsem to měla taky tak a odcházeli jsme z porodnice s vyšší než porodní váhou.
Není tady