29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě že má obrovskou podporu v manželovi. Včera ji přikázal postel, aby mohla odpočívat. On za ní všechno udělá, když je potřeba-opravdu všechno, uvaří, umyje nádobí, uklidí......
Není tady
Tak vám jdu holky napsat, jak to dopadlo s tou mojí kamarádkou. Normálně by měla výsledky z plodové vody až příští týden (to by bylo 3 týdny po odběru), ale jelikož už nervozitou skoro nejedla a v noci pořád brečela, šla její maminka za jejím gynekologem (ona pracuje ve stejné budově) a donutila ho, aby někam zavolal. On zavolal a řekli mu, že miminko je v pořádku, že jsou ale dovolené a nemá ji to kdo zatím napsat, ale že je to v pořádku. To je bordel co? Oni člověka nechají 3 týdny dusit a přitom výsledky už dávno mají. To je to naše zdravotnictví. Jsem šťastná, že to takle dopadlo-ani nevíte, s jakou radostí mě to zavolala. Teď ji budou akorát kontrolovat nějakou průchodnost (asi té zbývající tepny), ale snad by to mělo být v pořádku.
Není tady
to jsou super zprávy - kamarádce moc gratuluju... naše zdravotnictví je pěkně naprd v některých věcech.... někde Ti ty výsledky řeknou téměř hned a jinde Tě dusí a dusí....
Není tady
Tak to jsem ráda, že to takhle dopadlo..... achojo, už ať se nám ta miminka všem narodí a víme, že jsou OK.... nebo se z toho
Není tady
No přesně tak, ať už se s nima můžeme ňunínkovat V neděli jdeme na druhý pokus na 3D ultrazvuk, tak doufám, že zas bude mít dušička na pár dní pokoj
Není tady
Ahoj Hani,
no to je úžasná zprávička!!! Je to hrůza, že ji nechali tak trápit !!!!Hlavně, že to má vše v pořádku a mimi roste jak má. Moc jí držím pěstičky, atˇ jí vše dobře dopadne.
Není tady
Aho Hani,
to je skvele, ze vsechno dobre dopadlo. Chudak tvoje kamaradka se musela tak dlouho trapit. Preji ji aby od ted uz mela jen krasne chvilky a tehotenstvi si vychutnavala.
Není tady
Holky-moc vám děkuji. Vše ji vyřídím. Vytrpěla si fakt hodně. Ona to na sobě nedávala tolik znát, ale její manžel mě říkal, že pořád brečí. Asi si to nedovedeme představit-tady to bylo opravdu hodně rizikový-myslím 50 na 50
Není tady
Dobrá zpráva, je škoda, že kamarádka tak dlouho trpěla nejistotou a úplně zbytečně. Mě řekli výsledky skoro hned, čekala jsem od pátku do pondělí, pak jsem si měla sama zavolat, byla jsem v Praze v Gennetu.
Není tady