|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj maminky jsem týden po porodu a mám pocit jakoby se mi rozjel jeden steh po šítí. Máte s tím některá zkušenosti a co s tím dělají? Nerada bych ležela v nemocnici. Děkuji za rady
Není tady

Ahoj, kamarádka taky měla ten samý pocit (před měsícem), jela radši k doktorovi a ten jí zkoukl a říkal že je to normální. Jestli fakt máš takový pocit, tak to ukaž gynekologovi, nic za to nedáš
Není tady
Ja jsem se hned treti den po porodu prohlizela zrcatkem a zjistila jsem, ze stehy jsou taky jakoby "rozjete" (byla jsem sita na trech mistech - epiziotomie a dve natrzeni). Bala jsem se, aby mi to blbe nesrostlo, tak jsem zavolala doktorce, ta mi rekla at tedy prijedu.
Prohledla me a rekla, ze je to normalni. Jen mi potrvdila, co jsem si sama myslela: Po porodu, kdyz te siji je vsechno napuchle a jak ten otok casem zmizi, tak ty stehy vypadaji volne. Ale ujistila me, ze se vsechno hoji zevnitr a ze se to proste stahne. A je to tak, ted uz tam nemam skoro nic.
Není tady