29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V sobotu se manžel vrátil z chaty a první co se objevilo ve dveřích byla jeho ruka a v ní želva. Klasická suchozemská, lezla mu přes cestu tak, že ji málem přejel autem. Takže je nás o jeden kousek víc, že bych byla štěstím bez sebe se říct nedá. Nevíte někdo náhodou co jí dávat? Dali jsme salát. Zkoušela jsem i jabko, to jí jelo. Pochopitelně vodu.
A kdyby někdo měl zájem...daruji
Upravil(a) Bára (24. 7. 2006 18:09)
Není tady
Máme doma 3.. dáváme jim salát, zelí, jablko, jahodu, rajče, pampeliškové listy atd... v chytré knížce píšou že se jim může dát i kousek javíčka debo šunky ale jen málo... přeju hodn zdaru s želvuchou
Není tady
Mě chovatel poradil psí granule, takže jednou týdně nechám rozmočit ve vodě dvě psí granule a želva se olizuje až za ušima.
Není tady
Želvička je super, člověk by nevěřil, jak dokáže být rychlá, když se na ni chvilku nekoukáte a je venku...
Máte někdo zkušenosti s možnými alergickými reakcemi na želvy?
Není tady
Naše Nelinka má již víc než 10 let a krmíme-salát,pampel.listí,dětský piškotky,kiwi.pomeranč,mandarinka,banán,jablko,hruška,postrouhaná mrkva,jahody,maliny,meruńka,broskvička,okurky,rajčata,vařené vajíčko a vařené maso z polívky kuřecí ,vepř. i hovězí,taky někdy vleze psovi do misky a okusuje jeho granule.
a o alergiích na želvičky jsem nikdy neslyšela a ani nevím co by u tohoto neškodného zvířátka mohlo alergie vyvolávat-nemá srst ani peří,nevydává žádné zvuky nesmrdí....
Není tady