6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu, syn má na plosce nohy kuří oko. Chodíme na vypalování, ale zatím je účinek nulový, syna to bolí a pokud to s tím vypalováním přeženou, tak tam má pochýř a nemůže chodit. Neznáte něco zaručeného?
Není tady
Kuří oko se co já vím nevypaluje,ale bradavice.na kuří oko se dá koupit specialní náplast.
Není tady
Jestli se jedná o bradavici, tak syn ji měl taky na bříšku pod velkým palcem.
Kožní mu napsal vodičku, kterou jsme to potírali a zmizlo to. Bohužel si nepamatuju jak se jmenovala, ale bylo to průhledné se štětečkem- skoro jako průhledný lak na nehty.
Není tady
Tak jsem to našla- Verrumal se jmenuje ta vodička.
Není tady
Na bradavice je dobrý i vlaštovičník....
Není tady
radinka napsal(a):
Prosím o radu, syn má na plosce nohy kuří oko. Chodíme na vypalování, ale zatím je účinek nulový, syna to bolí a pokud to s tím vypalováním přeženou, tak tam má pochýř a nemůže chodit. Neznáte něco zaručeného?
Tak, jak přišlo samo odešlo!!!
Není tady
Kuří oko se vypaluje? To slyším prvně.
Není tady
Jo vypaluje. Aspoň tak to na synovi praktikuje kožařka. Bez valného úspěchu, proto sháním něco mít agresivního, ale zaručeného.
Není tady
Můj syn měl na břiše něco, co vypadalo jako bradavice, přímo pod velkým palcem. Aplikovali jsme lék, který nám lékař předepsal, a znaménko rychle vybledlo. Nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenovalo, ale měl čistý štěteček a byl průsvitný jako čirý lak na nehty.
Upravil(a) AndreaP. (21. 8. 2023 14:20)
Není tady