29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dosť nad tým premýšľam.to je prúser tak aj tak. ale aj tak by som to asi nepovedala. alebo možno nejako nepriamo naznačiť ak sa dá, ale v zásade som za to že do druhých sa netreba miešať aj keď je to najlepšia kamarátka.
Není tady
to mě nějak nenapadlo - jasně pokud to všichni okolo vědí, tak je to průšvih
a měla by se to nějakym způsobem dozvědět i kamarádka - nejlépe od svého přítele
Není tady
Selima napsal(a):
Kamaráti nie, to máš pravdu, ale ja si - asi naivne - myslím, že aj jeho partnerka by mala mať právo rozhodnúť sa, čo chce v danej situácii ona. Mňa osobne by dorazilo, keby mi toto robil partner, plus by o tom vedeli všetci okrem mňa, plus by mi to kamaráti nepovedlai: asi by som sa odsťahovala do Ohňovej zeme
Už jsem přece psal, že pokud jsou milenci tak pitomí, že se tím chlubí, tak v takovém případě nějak není, o čem mluvit. Ale připadal bych si, jako udavač, kdybych to měl donášet. Ostatně, vždycky, když slyším někde v okolí podobné řeči, tak mi jdou jedním uchem tam a druhým zase ven. Jak Santala stoprocentně ví, že to je pravda, pokud je nepřistihla in-flagranti? Nechvástá se ten mužský jen tak naoko?? Co když ano? Zbortí, či alespoň vážně naruší vztah, aniž by byla příčina..
Není tady
backy007 napsal(a):
klokan napsal(a):
Selima napsal(a):
Kloki, OK, musia si to vyriešiť sami, ale ako si to vôbec majú riešiť, keď ona nič netuší? Vysvetli mi, prosím, ako sa dá riešiť niečo, o čom neviem... Rada sa priučím
Ten muž se prostě musí rozhodnout sám, on musí vědět, jestli zůstane se současnou partnerkou nebo půjde za jinou. On musí sám vědět, jestli to je jen poblouznění anebo přerostlo v lásku. On musí nést odpovědnost za svoje činy. Ne kamarádi.
Akú zodpovednosť nesú tí, ktorí to povedia? To, že vidia toho druhého psychicky sa zrútiť? Nehovoriac o tom, že čo ak teda ten muž ostane s tou svojou? Povie jej to, alebo nie?
a proč by jí to měl povídat? aby si ulevil a jí ublížil? jenom to ne
Není tady
tina napsal(a):
a co když ti pak vynadá, že jsi to věděla a nechala z ní dělat krávu?
Povedala by si to iba pre to, že nechceš, aby ti vynadala?
Není tady
Jája napsal(a):
backy007 napsal(a):
Akú zodpovednosť nesú tí, ktorí to povedia? To, že vidia toho druhého psychicky sa zrútiť? Nehovoriac o tom, že čo ak teda ten muž ostane s tou svojou? Povie jej to, alebo nie?
a proč by jí to měl povídat? aby si ulevil a jí ublížil? jenom to ne
Priamo jej neublíži, lebo skôr či neskôr sa to musí dozvedieť. Ona si tým neuľaví, čo dokazuje už len to, že rozmýšľa nad tým, či to má povedať...
Není tady
tak povieš že si to nevedela alebo považovala za blbinu, nebudeš im narúšať vzťah. ja by som to nepovedala, oni sa môžu udobriť a potom budem ja tá krava. každý nech sa stará len a len o seba. on má tiež možno v hlave bordel, možno sa práve rozhodol, že chce byť s ňou.
Není tady
Neříct = bude následně vyčteno, že neřekne.
Říct = nebude věřit a bude následně vytčeno, že jim patrně vztah nepřeje.
S jejím přítelem o tom mluvila = z kamarádky se de facto tímto stává spiklenec jejího nevěrného přítele.
Není tady
tina napsal(a):
Prostě jsem nic nevěděl ani vědět nechtěl. Do intimních věcí ostatních lidí mi nic není.
Není tady
klokan napsal(a):
tina napsal(a):
Prostě jsem nic nevěděl ani vědět nechtěl. Do intimních věcí ostatních lidí mi nic není.
Čo by bolo ale klamstvo, keďže by si to vedel, čo ťa samozrejme zaväzuje...
Není tady
když mi píše co chvilka mejlíky, jak ji ten její trápí a neklape to - a vím to? jo, mmch. vím to už přes dva měsíce a neřekla jsem to, takže podezření z teplého bonzu a bezhlavého svěřování taky není na místě
Není tady
sem to pochopila, že jí to má říct její přítel
pokud zůstane přítel s kamarádkou a neví o tom mimo kamarádky každej - tak se to vůbec nemusí dozvědět
a pokud od ní odejde - tak bych nepřiznala, že jsem to věděla
teď mě napadá - asi bych nadhodila jen tak mezi námi děvčaty tohle téma říct či neříct jako teoretické a vysvětlila jí svůj postoj a vyslechla si její postoj...
co když ona o tom ví, jen se tváří že neví a čeká jak se to vyvine?
Není tady
No, kdysi můj teď už expřítel mě taky podvedl. Všichni o tom samozřejmě věděli, kromě mě. Snažili se sice naznačovat (jak jsem později zjistila), ale jedinej kdo přišel a řekl mi to na rovinu byl můj nejlepší kamarád ; . Možná to bylo i tím, že byl do mě v té době zamilovaný, ale já jsem mu za to vděčná dodnes a
Není tady
ak sú také skvelé kamarátky, tak by sa tá dotyčná santale určite zverila, že niečo nie je ok. to je iné, aj keď aj tak by som to nepovedala. ale prísť za ňou, počuj moja, ten tvoj má druhú, tak to je riadna káva
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ak sú také skvelé kamarátky, tak by sa tá dotyčná santale určite zverila, že niečo nie je ok. to je iné, aj keď aj tak by som to nepovedala. ale prísť za ňou, počuj moja, ten tvoj má druhú, tak to je riadna káva
Tak isteže povedať takto na rovinu by bolo možno trochu necitlivé, ale držať to v tajnosti by sa mohlo vyvŕbiť oveľa horšie...
Není tady
nie je to ok, ale viem ako mňa rozčuluje, keď počujem od niekoho reči na podobnú tému. ľudia toho toľko narozprávajú....
Není tady
backy007 napsal(a):
K čemu mne co zavazuje?? Abych se ve chvíli, kdy se mi do ucha donese nějaký drb, sbalil a okamžitě letěl za dotyčným vykvákávat nějaké povídačky?? Připadal bych si jako šašek počmáranej. Kamaráda mám přece podržet v těžké chvíli, pomoci mu, nikoliv mu ubližovat nějakými intimitami s tím, že to ani nemusí být pravda. A trvám na tom, že nic nevím, dokud někoho nepřistihnu in-flagranti, případně tam s nima nejsem ve "trojce" .
Není tady
tina napsal(a):
když mi píše co chvilka mejlíky, jak ji ten její trápí a neklape to - a vím to? jo, mmch. vím to už přes dva měsíce a neřekla jsem to, takže podezření z teplého bonzu a bezhlavého svěřování taky není na místě
Když ji ten její trápí a neklape to: tak tohle je mnohem závažnější problém, než to, že někdo něco ví nebo neví.. Tohle by se mělo řešit, to, že to neklape. Ne vesnické (či pavlačové) povídačky.
Není tady
klokan napsal(a):
Selima napsal(a):
Kamaráti nie, to máš pravdu, ale ja si - asi naivne - myslím, že aj jeho partnerka by mala mať právo rozhodnúť sa, čo chce v danej situácii ona. Mňa osobne by dorazilo, keby mi toto robil partner, plus by o tom vedeli všetci okrem mňa, plus by mi to kamaráti nepovedlai: asi by som sa odsťahovala do Ohňovej zeme
Už jsem přece psal, že pokud jsou milenci tak pitomí, že se tím chlubí, tak v takovém případě nějak není, o čem mluvit. Ale připadal bych si, jako udavač, kdybych to měl donášet. Ostatně, vždycky, když slyším někde v okolí podobné řeči, tak mi jdou jedním uchem tam a druhým zase ven. Jak Santala stoprocentně ví, že to je pravda, pokud je nepřistihla in-flagranti? Nechvástá se ten mužský jen tak naoko?? Co když ano? Zbortí, či alespoň vážně naruší vztah, aniž by byla příčina..
Ak chlap verejne prezetnuje takéto klamstvo, tak aj v prípade, že to je klamstvo, tak tu nejaká príčina JE. Nehnevaj sa, ale v normálne fungujúcom vzťahu asi normálny chlap nemá dôvod rozširovať takéto niečo... Alebo sa mýlim??? Chyba je niekde inde? Takže asi by som aj tak niečo povedala, aby vôbec bolo ČO riešiť. Lebo priebeh jendoducho ukazuje, že ČOSI nie je v poriakdu, tak či onak...
Upravil(a) Selima (25. 7. 2006 10:12)
Není tady
čo nás učili od mallička? žalovať sa nemá!!!! hotovo
Není tady
klokan napsal(a):
tina napsal(a):
Když ji ten její trápí a neklape to: tak tohle je mnohem závažnější problém, než to, že někdo něco ví nebo neví.. Tohle by se mělo řešit, to, že to neklape. Ne vesnické (či pavlačové) povídačky.
co máš s povídačkama - já ho normálka viděla... s jinou, když si ta jeho myslela, že je na fotbale...
Není tady
Selima napsal(a):
Chyba je niekde inde?
Chyba je zejména v tom, že se tu babráme ve věci, do které nám vlastně vůbec nic není.
Není tady
tina napsal(a):
co máš s povídačkama - já ho normálka viděla... s jinou, když si ta jeho myslela, že je na fotbale...
Když jsou tak blbí a chlubí se ...... Ovšem i tak je to jen jejich věc.
Upravil(a) klokan (25. 7. 2006 10:14)
Není tady
klokan napsal(a):
backy007 napsal(a):
K čemu mne co zavazuje?? Abych se ve chvíli, kdy se mi do ucha donese nějaký drb, sbalil a okamžitě letěl za dotyčným vykvákávat nějaké povídačky?? Připadal bych si jako šašek počmáranej. Kamaráda mám přece podržet v těžké chvíli, pomoci mu, nikoliv mu ubližovat nějakými intimitami s tím, že to ani nemusí být pravda. A trvám na tom, že nic nevím, dokud někoho nepřistihnu in-flagranti, případně tam s nima nejsem ve "trojce"
.
Nemusim jim to piskat.Je to tak, vsichni to vedi.Kdyz nemuze "moje" kamoska, jezdi s nama na tahy ta druha !! To neni zadna suskanda ani drby ! To je fakt !
Není tady