Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#551 28. 7. 2006 14:21

faf
♥♥♥♥♥♥-

Re: Říct x neříct

Av, ano, to mas pravdu. Ja som mala na mysli trebars aj neveru, ktora je nasledkom nejakych problemov, neriesenych , prehliadanych a tak.... Ono to tak je, nevera nebyva nasledkom problemov netusenych, skor problemov neriesenych, takto nejako.

No a to co pises dalej, hm.... Ja to beriem tak, kym o partnerovej nevere neviem a nedotkne sa ma ani nijako vedlajsie ( ako pisem Klokanovi vyssie - cas, city, event. peniaze, sex, pohlavna choroba )nema mi preco vadit, nie?
Ale inak by mi bolo v zasade jedno, ake by mal na neveru dovody, je to pre mna signal, ze dotycny nie je ten "pravy", pretoze ja potrebujem, aby mi "moj" chlap bol verny. Nech si kazdy hovori co chce, neustala by som vedomie, ze si v tejto sfere vypomaha este nejakou inou. Ale to sa tyka vlastne akejkolvek sfery zivota. Neznesiem jeho kamaratku, ktora bude mna ohrozovat aj keby telesne o nic neslo ( ak by to bola prilis doverna kamaratka, "kavove" obcasne sa nerataju, tych nech si ma kolko chce:) ), jednoducho musim byt v jeho zivote najdolezitejsia zena ja a to, ze by bol neverny, mi tak nejako ( mozno hlupo ) signalizuje, ze nie som taka dolezita, aka tuzim a potrebujem byt pre neho byt.

Ocakavam, ze sa tu na mna zasa vrhnete, za tieto vyjadrenia, ale nemyslim si, ze by boli az take scestne moje pocity, nie som jedina, pre ktoru nevera znamena zradu a koniec koncov, kazdej z nas by na partnerovi vadilo nieco ine, ze? Niekto znesie tolko, ze tu len oci otvaram ( nehovorim o nevere teraz ) a moje priania a styl zivota potom musia byt pre dotycne nepochopitelne a absolutne nerealne.

Priatel to vie, vzdy to kazdemu poviem otvorene, ze zistena nevera pre mna znamena velmi pravdepodobne  koniec, alebo aspon nesmiernu komplikaciu, tak nech sa podla toho zariadi. Ak uz ma podvedie a chce so mnou aj tak byt, nech to zariadi tak, aby som sa nikdy nedozvedela, ze to urobil. o com neviem, ma nemoze mrziet. tongue

Neodsudzujem nikoho, kto neveru za problem nepoklada, kazdy zijeme tak, ako nam to vyhovuje. ja sa o nikoho delit nechcem, urcite sa najde dost takych, ktorym budem vo vsetkych ohladoch stacit iba ja. :-)

tak ma nekamenuj teraz, oki? Je mi hnusne teplo a ledva rozmyslam, asi pojdem papat. :-)

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#552 28. 7. 2006 14:28

faf
♥♥♥♥♥♥-

A mna sa asi dotyka kazdy sex aj vnutorne, nevedela by som spat s niekym, ku komu nic necitim, tak to asi cele vnimam podla seba, no....sjuk

A sestru chranit je normalne, co uz....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#553 28. 7. 2006 14:35

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Faf,

zjištěná nevěra by strašně bolela každou jednu z nás, co sem chodíme. V tom s tebou naprosto souhlasím. I s tím, že bychom jí považovaly za neodpustitelnou zradu a šílely bychom vztekem. To je přeci jasný!

Ale v tu chvíli by měl přijít na řadu zdravý rozum (sama říkáš, že se podle něj řídíš a ne jenom city) - tj. abych zvážila, zda se nechám unést uraženou ješitností a raněným egem a nebo zda s vychladnutou hlavou popřemýšlím o tom, co se doopravdy stalo. A jaký podíl mám na tom já sama. TO je podle mého nenechat se unášet city.

Protože zavrhnout podvádějícího jen pro to, že je jeho nevěra pro mne znakem "nejsem pro něj nejdůležitější žena" je trochu pošetilé. Nevěra může být znakem něčeho naprosto jiného - mnohdy i toho, co s tebou nesouvisí.

Ale jinak tvému postoji rozumím a chápu ho. Kamenovat tě rozhodně nebudu, sama bych měla se sebou co dělat, kdybych na nevěru přišla - to ti řeknu! smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#554 28. 7. 2006 14:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

faf napsal(a):

No a to co pises dalej, hm.... Ja to beriem tak, kym o partnerovej nevere neviem a nedotkne sa ma ani nijako vedlajsie ( ako pisem Klokanovi vyssie - cas, city, event. peniaze, sex, pohlavna choroba )nema mi preco vadit, nie?
Ale inak by mi bolo v zasade jedno, ake by mal na neveru dovody, je to pre mna signal, ze dotycny nie je ten "pravy", pretoze ja potrebujem, aby mi "moj" chlap bol verny. Nech si kazdy hovori co chce, neustala by som vedomie, ze si v tejto sfere vypomaha este nejakou inou. Ale to sa tyka vlastne akejkolvek sfery zivota. Neznesiem jeho kamaratku, ktora bude mna ohrozovat aj keby telesne o nic neslo ( ak by to bola prilis doverna kamaratka, "kavove" obcasne sa nerataju, tych nech si ma kolko chce:) ), jednoducho musim byt v jeho zivote najdolezitejsia zena ja a to, ze by bol neverny, mi tak nejako ( mozno hlupo ) signalizuje, ze nie som taka dolezita, aka tuzim a potrebujem byt pre neho byt.

Faf,
to , co jsi napsala, je velmi uprimne a jsi to proste ty. Nevidim duvod, proc by se tu za to na tebe mel nekdo vrhat smile
A samozrejme zase s pohledu mych vlastnich zkusennosti a toho, cim jsem prosla a kdo jsem ja, si myslim, ze NIKDY nemuzes rikat NIKDY. Treba jednou zjistis, ze ten skutecne pravy muz pro tebe se pozna uplne podle neceho jineho nez podle toho, ze ti bude bez vyjimky verny... Trebas ano, trebas ne, to prece ukaze az cas .)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#555 28. 7. 2006 14:52

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pandorraa napsal(a):

Treba jednou zjistis, ze ten skutecne pravy muz pro tebe se pozna uplne podle neceho jineho nez podle toho, ze ti bude bez vyjimky verny... Trebas ano, trebas ne, to prece ukaze az cas .)

A to je také odpověď na to "říct - či neříct". Protože, faf,  třeba zrovna partner tvé sestry či blízké kamarádky může být pro ní tím pravým. I když zjistíš, že jí podvedl. A protože to nevíš (zda je tím pravým či není), tak hlasuji pro "neříkat". Jinak můžeš zasít mnoho bolesti a nedorozumění, které se bohužel už nedají vrátit zpátky... hjarta

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#556 30. 7. 2006 11:31

misa1234
♥♥♥♥---

Santala napsal(a):

Ahoj zensky, dozvedela jsem se, ze pritel moji hodne dobre kamaradky je ji neverny.Kdyby slo o nejaky ulet, tak to snad ani neresim,ale on to tahne uz  skoro rok s obema najednou yikes( Mam ji to rict, nebo ne ?

Ano, rekni to tvoji kamaradce, sice na chvili ji to rani, ale otrepe se z toho. Nebo chces, aby byla nestastna cely zivot? Od toho pritele je to dost hnusny skurt

Není tady

#557 31. 7. 2006 8:17

faf
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

faf napsal(a):

Faf,
to , co jsi napsala, je velmi uprimne a jsi to proste ty. Nevidim duvod, proc by se tu za to na tebe mel nekdo vrhat smile
A samozrejme zase s pohledu mych vlastnich zkusennosti a toho, cim jsem prosla a kdo jsem ja, si myslim, ze NIKDY nemuzes rikat NIKDY. Treba jednou zjistis, ze ten skutecne pravy muz pro tebe se pozna uplne podle neceho jineho nez podle toho, ze ti bude bez vyjimky verny... Trebas ano, trebas ne, to prece ukaze az cas .)

No vsak prave, toto je moj terajsi postoj, mozno sa to casom naozaj zmeni, vychadzam teraz len z toho, co citim teraz. :-) ja som si tiez myslela, ze nikedy nikdy nemozem byt neverna, no a ono to nie je az take koser so mnou, takze asi tak. :-)!

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#558 31. 7. 2006 8:27

faf
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Treba jednou zjistis, ze ten skutecne pravy muz pro tebe se pozna uplne podle neceho jineho nez podle toho, ze ti bude bez vyjimky verny... Trebas ano, trebas ne, to prece ukaze az cas .)

A to je také odpověď na to "říct - či neříct". Protože, faf,  třeba zrovna partner tvé sestry či blízké kamarádky může být pro ní tím pravým. I když zjistíš, že jí podvedl. A protože to nevíš (zda je tím pravým či není), tak hlasuji pro "neříkat". Jinak můžeš zasít mnoho bolesti a nedorozumění, které se bohužel už nedají vrátit zpátky... hjarta

Vies, zasa tu ide o druh nevery, Av.... Keby som sa dozvedela o jednom ulete sestrinho priatela, pricom on by ho lutoval ( nemyslim, akoze ospravedlnoval sa mne, jednoducho by na nom bolo vidiet, ze to nebolo pre neho ono a viac sa mu do toho asi nebude chciet ), tak by som to asi neprezradila. Ale vediet, ze chodi s mojou sestrou a  popri tom sa intimne stretava aj s nejakou inou, urcite by som to aspon opatrne naznacila.
Pre mna je cestnost a uprimnost velmi dolezita v zivote ( nemyslim nejake drobne klamstva, nepodstatne, to klame kazdy, nie sme svati ) a zit s niekym, kto ku mne nie je uprimny, je velmi nebezpecne do buducnosti. Je to ako s kartami, ked nedostanes dobré, je hra v pr..., ale aspon vies, na com si. wink 

Podla mna to odsudzovanie nevery a strach z nej u zien ma aj akysi primitivno zivocisny, podvedomy zaklad. Totiz, ked mi partner - otec alebo pravdepodobny buduci otec mojich deti zahyba, existuje riziko, ze sa stane otcom deti aj nejakej inej zeny. Malicke riziko, ale predsa. No a ja toho "mojho" chlapa potrebujem pre svoje deti, kazde dalsie bocne rozptylovanie je uberanie hodnot "mojej" rodine. Peniaze, pozornost, cas..... Nas "zivocisny druh" totiz potrebuje vacsinou na vychovu spolocneho potomstva oboch partnerov, nase "mladata" su dlho bezbranne, je tazke starat sa o ne pre jedineho rodica.

Srandovne, nie? Ale podla mna to tam rolu hra.....smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#559 31. 7. 2006 9:50

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Faf, přečti si pořádně, co jsi vlastně napsala... dumbom wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#560 31. 7. 2006 9:51

faf
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

Co mas na mysli?

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#561 31. 7. 2006 9:56

klokan
♥♥♥♥♥♥-

faf napsal(a):

klokan napsal(a):

Co mas na mysli?

Ty si myslíš, že mužský nemají strach z toho, že jim nevěrná žena přinese domů "kukaččí mládě" ?? Pak se vlastně dokonce budou o cizí geny i starat, což v případě ženy nehrozí (teď nemyslím na adopce a podobně). A s těma kartama - pokud nepodvádíš, tak nevíš, jestli rozdané karty, které máš v ruce, jsou dobré nebo špatné, to poznáš až v průběhu hry - a vo vo vo vo tom to je.. wink

Není tady

#562 31. 7. 2006 9:59

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Znám spoustu chlapů, co jsou do své ženské tak zpitoměle zamilovaní, že by jim to absolutně nevadilo a vzali by ji  zpátky i s děťátkem, co by mělo jiného biologického tatínka. Vždyť to je jedno. Cvrček jako cvrček. dudlik

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#563 31. 7. 2006 10:02

faf
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

faf napsal(a):

klokan napsal(a):

Co mas na mysli?

Ty si myslíš, že mužský nemají strach z toho, že jim nevěrná žena přinese domů "kukaččí mládě" ?? Pak se vlastně dokonce budou o cizí geny i starat, což v případě ženy nehrozí (teď nemyslím na adopce a podobně). A s těma kartama - pokud nepodvádíš, tak nevíš, jestli rozdané karty, které máš v ruce, jsou dobré nebo špatné, to poznáš až v průběhu hry - a vo vo vo vo tom to je.. wink

Ale ano, vsak ja som tuto druhu stranu "mince" svojim prispevkom vobec nepoprela. Muzi maju tiez strach, ze "mlada" nebude ich....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#564 31. 7. 2006 10:03

faf
♥♥♥♥♥♥-

Nety napsal(a):

Znám spoustu chlapů, co jsou do své ženské tak zpitoměle zamilovaní, že by jim to absolutně nevadilo a vzali by ji  zpátky i s děťátkem, co by mělo jiného biologického tatínka. Vždyť to je jedno. Cvrček jako cvrček. dudlik

No taki tiez su.... A je kopa zien, co ochotne ziju v trojuholniku s milenkou, co si budeme klamat, ze? big_smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#565 31. 7. 2006 10:06

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

No, já jsem na sebe jednou zvědavá, až mi pán domů přitáhne milenku. Obrazně myšleno. To bude cirkus dudlik

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#566 31. 7. 2006 10:09

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Hm - asi bych neměl moc dobrej pocit, kdybych se těšil na mimčo a narodil se cvrček, který by byl zrzavý a kudrnatý nebo třeba potmavší pleti... To nemá nic společného s rasismem, abych někoho neuvedl v omyl.. Jo Nety, cirkus by to byl smile

Není tady

#567 31. 7. 2006 10:20

faf
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

Hm - asi bych neměl moc dobrej pocit, kdybych se těšil na mimčo a narodil se cvrček, který by byl zrzavý a kudrnatý nebo třeba potmavší pleti... To nemá nic společného s rasismem, abych někoho neuvedl v omyl.. Jo Nety, cirkus by to byl smile

Nic si z toho nerob, mne sa priatel vyhraza, ( vyzera to, ze zo zartu, ale clovek nikdy nevie lol ), ze ked nase dieta nebude mat modre oci a blondave vlasy, da urobit testy DNA... Co bude ale kucapaca, kedze ja som tmavovlasa hnedoocka....big_smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#568 31. 7. 2006 10:22

faf
♥♥♥♥♥♥-

Nety napsal(a):

No, já jsem na sebe jednou zvědavá, až mi pán domů přitáhne milenku. Obrazně myšleno. To bude cirkus dudlik

ja by som mu zatancovala "panvicovy tanec".....lol

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#569 31. 7. 2006 10:23

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nety napsal(a):

No tak, snad bys mě nebila?
Víš, co jsme si řekly?               loltonguetongue

Není tady

#570 31. 7. 2006 10:35

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

holky nebijte se
dyk by to bylo fajn, kdyby přivedl milenku domu - bychom si rozdělili domácí práce, hlídání dětí... já nevim, co máte proti harému - jen aby dost vydělával, aby nás obě uživil lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#571 31. 7. 2006 10:54

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Já nemám nic proti, jéééééééééé to by bylo........storstark
Vařila bych jen krátke-dlouhej tejden  lollollol

A to ostatní by zůstalo neměnný.....usch

Není tady

#572 31. 7. 2006 10:55

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

já to asi zkusim drahouškovi navrhnout - bych ho pak i občas viděla lol
že mi to nenapadlo dřív

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#573 31. 7. 2006 10:59

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Jájo, Jájo.......rollroll
Až budeš chtít zase poradit, vzpomen' si na mně.........loltummenupp

Není tady

#574 31. 7. 2006 11:01

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

no ještěže tě na ty rady mám
víš jak by i ušetřil, kdybychom hospodařili dohromady? Třeba kdyby mě vzal na ten oběd, kde byl s ní - tak mohl mít u každý jednu čárku za jedny peníze a takhle má tu čárku jen u ní roll

Není tady

#575 31. 7. 2006 11:03

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

pussa  co na to říct?

Vidíš, i mně došly slova, to je usch

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí