Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 7. 2006 8:25

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Re: Říct x neříct

KALIK napsal(a):

Asi budu pouze opakovat, ale jsem pro to, říci pravdu. Od toho máme snad kamarády, aby nám pomáhali. Pravda je bolestivá, ale horší je žít v nevědomosti a přitom všichni ostatní ví. Víc bych se rozmýšlel o nějakém jednom úletu, ale tohle trvá rok, tak jednoznačně říci. Pravdu bych řekl i za cenu ztráty kamarádství. Možná trošku naivní nároz, ale tak to cítím.

Kupodivu wink naprosto souhlasím s Kalikem, doslova.

Není tady

#27 25. 7. 2006 8:33

faf
♥♥♥♥♥♥-

aj ja...big_smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#28 25. 7. 2006 8:34

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

I já jsem proto říci kamarádce pravdu. Dívám se na to z pohledu manželky, kterou manžel podváděl 5 let. Co bych dala za to, kdyby mi to někdo řekl dříve.

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#29 25. 7. 2006 8:41

Ivan.
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

Asi budu pouze opakovat, ale jsem pro to, říci pravdu. Od toho máme snad kamarády, aby nám pomáhali. Pravda je bolestivá, ale horší je žít v nevědomosti a přitom všichni ostatní ví. Víc bych se rozmýšlel o nějakém jednom úletu, ale tohle trvá rok, tak jednoznačně říci. Pravdu bych řekl i za cenu ztráty kamarádství. Možná trošku naivní nároz, ale tak to cítím.

Naprostý souhlas. Můj názor by byly pouze jiná slova, ale význam shodný.

Není tady

#30 25. 7. 2006 8:56

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

No vidíte - a zrovna já nejsem ani trochu zastánce žádného druhu "bonzování" ani pletení se do věcí, po kterých mi vlastně nic není. Z vlastní zkušenosti odpovědně doporučuju nevrtat se do toho. Je to interní věc těch lidí a žádný kamarád ani kamarádka do toho nemá, co mluvit. kapitulation

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#31 25. 7. 2006 9:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som vychádzala z toho, že by som sa - ani neviem prečo - cítila "zradená a podvedená", keby mi kamarátka nepovedala o takomto druhu úletu. Asi preto, že by som mala pocit, že všetci vrátane nej o tom vedeli, prípadne sa o mne(na mne) bavili, len ja som žila v nevedomosti... Na druhej strane pomáham zatĺkať jednorazový úlet, nech ide o kohokoľvek. Také niečo nestojí ani za reč. Ale ročný "bočák"... dumbom

Upravil(a) Selima (25. 7. 2006 9:03)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 25. 7. 2006 9:05

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Když to dnes ctu, vetsina z vas by asi nic nerikala. Obcas si rikam, ze mi do toho nic neni, ale pak jdeme spolu na kafe a ona mluvi o budoucnosti, rekonstrukci domu, detech.../ zatim je jeste nemaji/  a me se zveda zaludek ze mne samotne yikes(  Porad si rikam, co kdyz ji to dnes reknu a on to vcera ukoncil ???!!! Uz je to tak daleko, ze kdyz nema cas ona - nikam s nim nejede, on vezme tu druhou !! Vlastne je vsichni zname obe yikes(  Jen se obcas nekdo zepta : "To je ta se ktereou zije, nebo ta druha " ? Fakt nevim co s tim yikes(

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#33 25. 7. 2006 9:09

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jestli jí to neřekneš, tak myslíš jenom na sebe a jsi zrádce.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#34 25. 7. 2006 9:09

backy007
♥♥♥♥♥--

klokan napsal(a):

No vidíte - a zrovna já nejsem ani trochu zastánce žádného druhu "bonzování" ani pletení se do věcí, po kterých mi vlastně nic není. Z vlastní zkušenosti odpovědně doporučuju nevrtat se do toho. Je to interní věc těch lidí a žádný kamarád ani kamarádka do toho nemá, co mluvit. kapitulation

Nemal by práve kamarát - kamarátka upozorniť? Veď práve skutočným priateľom záleží na druhom človeku. Jeho trápenie - moje trápenie, jeho radosť - moja radosť. A v prípade, že sa pred ním niečo tají, dotýka sa to rovnako tak mňa. Skutoční priatelia držia spolu, nie?

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#35 25. 7. 2006 9:22

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Co se tyce toho, jestli to vim jiste,tak vim. Zkousela jsem uz i promluvit s nim, ale vyhyba se tomu.Jen mi to potvrdil yikes( Rekl mi, ze nevi co chce, ze se nedokaze rozhodnout.Mam strach, ze bych to tim, ze ji to reknu, rozhodla za neho .o((((( Fakt nevim co s tim yikes(((

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#36 25. 7. 2006 9:22

klokan
♥♥♥♥♥♥-

backy007 napsal(a):

Nemal by práve kamarát - kamarátka upozorniť? Veď práve skutočným priateľom záleží na druhom človeku. Jeho trápenie - moje trápenie, jeho radosť - moja radosť. A v prípade, že sa pred ním niečo tají, dotýka sa to rovnako tak mňa. Skutoční priatelia držia spolu, nie?

A jsi si opravdu tolik jistý, že právě tohle "upozornění" je ta správná pomoc?? Ta kamarádka jim k tomu svítí lucernou, že to tak jistě ví? Tím prozrazením to trápení jen způsobíš, nic víc. A pokud jsou milenci tak nedisciplinovaní, že se tím chlubí v širokém okolí, tak je to jejich hloupost, ale rozhodně to není záležitost kamarádů.

Upravil(a) klokan (25. 7. 2006 9:25)

Není tady

#37 25. 7. 2006 9:24

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Co se tyce toho, jestli to vim jiste,tak vim. Zkousela jsem uz i promluvit s nim, ale vyhyba se tomu.Jen mi to potvrdil yikes( Rekl mi, ze nevi co chce, ze se nedokaze rozhodnout.Mam strach, ze bych to tim, ze ji to reknu, rozhodla za neho .o((((( Fakt nevim co s tim yikes(((

Ano, pravděpodobně bys rozhodla za něj. Nepletl bych se do věcí, po kterých mi opravdu nic není. neutral

Není tady

#38 25. 7. 2006 9:26

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

pokud neví co chce, tak bych to nechala a neřikala, nevim jestli se tvoje kamarádka dokáže natolik zapřít, aby si ho udržela, může ho naprosto zbytečně vyhnat od sebe
on možná jen tápe a je zakoukanej jinde - pokud se bude chtít vracet, bude to pro něj i pro ní takhle snažší

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#39 25. 7. 2006 9:27

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

klokan napsal(a):

Santala napsal(a):

Ano, pravděpodobně bys rozhodla za něj. Nepletl bych se do věcí, po kterých mi opravdu nic není. neutral

do tvých kamarádů ti nic není?

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#40 25. 7. 2006 9:29

klokan
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

do tvých kamarádů ti nic není?

Do kamarádů mi, samozřejmě, je - to ano, právě proto nevidím důvod, proč kamarádovi budu ubližovat tím, že mu donesu nějaký "teplý bonz", který ani nemusí být pravdivý a který se navíc může obrátit i proti mně a zničit ono kamarádství. Zejména mi není nic po tom, kdo je čí milenec - to je čistě interní a soukromá záležitost milenců a partnerů, nikoliv kamarádů. Ju? smile

Upravil(a) klokan (25. 7. 2006 9:31)

Není tady

#41 25. 7. 2006 9:31

tina
Moderátor(ka)
Web

ale tady to evidentně není teplý bonz...

Není tady

#42 25. 7. 2006 9:32

klokan
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

ale tady to evidentně není teplý bonz...

A Ty bys prostě jen tak šla a kámošce sdělila "hele, ten tvůj ti zanáší tam a tam" ??? Není to trochu trapné??

Není tady

#43 25. 7. 2006 9:33

tina
Moderátor(ka)
Web

to právě nevím a právě to řeším...

Není tady

#44 25. 7. 2006 9:34

baba
♥♥♥♥♥--

Angie napsal(a):

NEŘÍCT!!!! Jak se vůbec můžeš ptát?

1. Není to vůbec tvoje věc. Šetři síly a emoce na svoje životní kotrmelce.
2. Nemusí to vůbec být pravda.
3. I když to pravda být může, můžeš mít na svědomí vztah, který by mohl nevěru ustát, protože by se nemusela provalit a ještě takovým způsobem.
4. Může se to otočit proti tobě.

Angie!!!!!
proc rikaz vztah necemu,kde rok se to tahne s jinou,resp. ona s jinym?To je snad o nicem.Tak uz dostante odvahu a reknete koncim s tebou,mam jineho,jdu pryc nebo jdi ty,ty nekonecne lzi? ano,asi jsem staromodni.

Není tady

#45 25. 7. 2006 9:35

klokan
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

Já bych to neudělal, to si musí partneři vyřešit zcela sami a v soukromí.

Není tady

#46 25. 7. 2006 9:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kloki, OK, musia si to vyriešiť sami, ale ako si to vôbec majú riešiť, keď ona nič netuší? Vysvetli mi, prosím, ako sa dá riešiť niečo, o čom neviem... Rada sa priučím

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 25. 7. 2006 9:39

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Kloki, OK, musia si to vyriešiť sami, ale ako si to vôbec majú riešiť, keď ona nič netuší? Vysvetli mi, prosím, ako sa dá riešiť niečo, o čom neviem... Rada sa priučím

Ten muž se prostě musí rozhodnout sám, on musí vědět, jestli zůstane se současnou partnerkou nebo půjde za jinou. On musí sám vědět, jestli to je jen poblouznění anebo přerostlo v lásku. On musí nést odpovědnost za svoje činy. Ne kamarádi.

Není tady

#48 25. 7. 2006 9:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kamaráti nie, to máš pravdu, ale ja si - asi naivne - myslím, že aj jeho partnerka by mala mať právo rozhodnúť sa, čo chce v danej situácii ona. Mňa osobne by dorazilo, keby mi toto robil partner, plus by o tom vedeli všetci okrem mňa, plus by mi to kamaráti nepovedlai: asi by som sa odsťahovala do Ohňovej zeme roll

Brita

Není tady

#49 25. 7. 2006 9:43

backy007
♥♥♥♥♥--

klokan napsal(a):

tina napsal(a):

Já bych to neudělal, to si musí partneři vyřešit zcela sami a v soukromí.

Nebolo by najjednoduchším a najistejším riešením prinútiť jeho, aby sa priznal? Navyše, ak to on už priznal, je to asi pravdivé... A čo sa týka tej možnej pomoci: kto skôr pomôže - človek, ktorý len mlčí a potom vidí utrpenie tej kamošky pri rozchode? Alebo ten, ktorý to povie, pretože mu na tej kamoške záleží? Od bolesti ju neuchrániš, raz sa to aj tak dozvie, to je isté...

Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#50 25. 7. 2006 9:44

backy007
♥♥♥♥♥--

klokan napsal(a):

Selima napsal(a):

Ten muž se prostě musí rozhodnout sám, on musí vědět, jestli zůstane se současnou partnerkou nebo půjde za jinou. On musí sám vědět, jestli to je jen poblouznění anebo přerostlo v lásku. On musí nést odpovědnost za svoje činy. Ne kamarádi.

Akú zodpovednosť nesú tí, ktorí to povedia? To, že vidia toho druhého psychicky sa zrútiť? Nehovoriac o tom, že čo ak teda ten muž ostane s tou svojou? Povie jej to, alebo nie?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí