|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Daniela02 napsal(a):
Backy, řeknu Ti to z vlastní zkušenosti - zkouším odpustit (teď určitě dostanu od někoho ránu, že není můj majetek a já nejsem soudce........ viď...), zapomenout.
Prečo by si mala dostať ranu? Kvôli odpúšťaniu? Mimochodom, ide to?
Není tady
backy007 napsal(a):
Nety napsal(a):
Tak backy , a máš to
Ale klidně se ptej dál, třeba Ti to vysvětlíme některá jiná, pokud tomu rozumíme. Fe, Angie, choysíí, možná tiiiina!
![]()
![]()
V pohode, už som zvyknutý, s Pan sa hádame obvykle, už som zvyknutý. Ale mohli by ste mi vysvetliť, čo by ste spravili pri nevere, keby to ten druhý ľutoval...
Na to nemáme vzoreček. Myslím, že by mne to hodně zlomilo. A odpuštění v závislosti na tom, o jakou nevěru šlo a samozřejmě na velikosti společného jmění a také zejména na dětech. A hlavně a v první řadě - na vzájemných vztazích, brzy by se ukázalo, zda jsme schopni se přes to přenést nebo ne. Ani děti a ani majetek nestačí. Musí tam být hezký vztah mezi partnery. Ne do smrti trvající zamilovanost, ale hezký a zdravý vztah. pak se s tím dá něco dělat. netroufnu si říct, na čem přesně by to nejvíce záleželo, je to fakt pokaždé úplně jiné. Kratinká nevěra s kamarádkou? Nevěra dlouhotrvající s cizí ženou? zamilovanost někde jinde? Nevěra notorická? Ale vždy je to rána pro vztah.
Není tady
tina napsal(a):
tina ničemu nerozumí
se tu perete jak malí haranti na pískovišti o kyblíček
Když je jenom jeden? My se nepereme, my se v práci nudíme 
Ale v jednu zmizím, jdu se chlubit fotkama z dovči 

Není tady
backy007 napsal(a):
Daniela02 napsal(a):
Backy, řeknu Ti to z vlastní zkušenosti - zkouším odpustit (teď určitě dostanu od někoho ránu, že není můj majetek a já nejsem soudce........ viď...), zapomenout.
Backy, zatím nevím jestli to jde, moc se mi to nedaří. Ale je to asi krátká doba (3 měsíce). Ale věřím, že to dokážu. Některé podvedené manželky to dokázaly a jsou spokojené a jejich manželství je i přesto všechno krásné.
Není tady
backy007 napsal(a):
Daniela02 napsal(a):
Teď nemluvím za Danielu, ale za sebe - nejde to. Nejde zapomenout, jde se s tím jen smířit a snažit se na vztahu pracovat dál.
Není tady
tina napsal(a):
tina ničemu nerozumí
Človeče, ty musíš byť schizofrenička, keď na seba žaluješ... 
Není tady

klokan napsal(a):
Selima napsal(a):
A čo keď ti kamarát naznačí, by ti po tom nemuselo byť prda? Že by ho potešilo, keby si mu pomohol získať istotu, akokoľvek krutú... Čo by si mu odpovedal?
To jako že by mne požádal, abych jeho milou sledoval, kam chodí, co kde dělá a tak?? Asi bych si pomyslel něco docela nehezkého
, ale za předpokladu, že bych byl profesionální detektiv, tak bych byl nucen objednávku přijmout. Ale nejsem jím, takže z toho nic nebude..
Nie, myslela som, že by sa ťa kamoš spýtal: "Počuj, mám z tej mojej taký čudný pocit a neviem, čo si o tom myslieť...? Nedej sa niečo? Nevieš náhodou niečo viac ako ja?" Čo urobíš?
Není tady
Nety napsal(a):
backy007 napsal(a):
Daniela02 napsal(a):
Teď nemluvím za Danielu, ale za sebe - nejde to. Nejde zapomenout, jde se s tím jen smířit a snažit se na vztahu pracovat dál.
Tak úplne nezabudne človek asi nikde, ide o to dať to späť do pôvodných koľají, ak boli v pohode a ak bol príčinou nevery problém, tak to riešiť. Veď sú aj takí, ktorí sú neverní preto, lebo doma majú buďto rovno peklo, alebo pre zmenu mrazničku...
Není tady
Nety napsal(a):
tina napsal(a):
tina ničemu nerozumí
Když je jenom jeden? My se nepereme, my se v práci nudíme
Ale v jednu zmizím, jdu se chlubit fotkama z dovči
Si jdi.......
..................

Není tady
backy007 napsal(a):
Nety napsal(a):
backy007 napsal(a):
Prečo by si mala dostať ranu? Kvôli odpúšťaniu? Mimochodom, ide to?Teď nemluvím za Danielu, ale za sebe - nejde to. Nejde zapomenout, jde se s tím jen smířit a snažit se na vztahu pracovat dál.
Tak úplne nezabudne človek asi nikde, ide o to dať to späť do pôvodných koľají, ak boli v pohode a ak bol príčinou nevery problém, tak to riešiť. Veď sú aj takí, ktorí sú neverní preto, lebo doma majú buďto rovno peklo, alebo pre zmenu mrazničku...
nevím, do starých kolejí těžko - aspoň z mého úhlu pohledu. Ale dá se žít i hezky dál .
Není tady

backy007 napsal(a):
Nety napsal(a):
backy007 napsal(a):
Prečo by si mala dostať ranu? Kvôli odpúšťaniu? Mimochodom, ide to?Teď nemluvím za Danielu, ale za sebe - nejde to. Nejde zapomenout, jde se s tím jen smířit a snažit se na vztahu pracovat dál.
Backy, niektoré zákony platia vo fyzike, ale nie úplne mechanicky vo vzťahoch. Zamilovať inde sa dá aj vtedy, keď ti to doma klape na 100%. Je to kruté, nespravodlivé(voči všetkým zúčastneným), ale deje sa to. C´est la vie 
Není tady
Nety napsal(a):
backy007 napsal(a):
Nety napsal(a):
Teď nemluvím za Danielu, ale za sebe - nejde to. Nejde zapomenout, jde se s tím jen smířit a snažit se na vztahu pracovat dál.Tak úplne nezabudne človek asi nikde, ide o to dať to späť do pôvodných koľají, ak boli v pohode a ak bol príčinou nevery problém, tak to riešiť. Veď sú aj takí, ktorí sú neverní preto, lebo doma majú buďto rovno peklo, alebo pre zmenu mrazničku...
nevím, do starých kolejí těžko - aspoň z mého úhlu pohledu. Ale dá se žít i hezky dál .
Isteže ťažko, ale kto povedal, že odpúšťanie je ľahké?
Není tady
Selima napsal(a):
backy007 napsal(a):
Nety napsal(a):
Teď nemluvím za Danielu, ale za sebe - nejde to. Nejde zapomenout, jde se s tím jen smířit a snažit se na vztahu pracovat dál.Tak úplne nezabudne človek asi nikde, ide o to dať to späť do pôvodných koľají, ak boli v pohode a ak bol príčinou nevery problém, tak to riešiť. Veď sú aj takí, ktorí sú neverní preto, lebo doma majú buďto rovno peklo, alebo pre zmenu mrazničku...
Backy, niektoré zákony platia vo fyzike, ale nie úplne mechanicky vo vzťahoch. Zamilovať inde sa dá aj vtedy, keď ti to doma klape na 100%. Je to kruté, nespravodlivé(voči všetkým zúčastneným), ale deje sa to. C´est la vie
Čo vlastne znamená C´est la vie? A ďalej, zamilovanosť áno, ale láska to asi nebude. Preto v prípade, že sa to tiahne rok, tak tam asi niečo bude. Alebo je proste ten chlap sukničkár...
Není tady
Nety napsal(a):
choysia napsal(a):
Si jdi.......
..................
Já se zase brzy vrátím
Tak pa...
pozdravuj doma

Není tady

C´est la vie znamená, že život je pestrejší, než nás učili v škole, a že ti kľudne pripraví všelijaké prekvapenia. Hranica medzi zamilovanosťou a láskou môže byť len tenulililinká a aj pri ročnom vzťahu sa môže stať, že doma všetko klape úplne OK, a podľa možností aj v paralelnom vzťahu všetko klape OK - dotyčný/á skrátka 2x viac dáva, ale aj 2x viac dostáva späť... Nehovorím, že to je môj ideál, ale stáva sa to. A stáva sa to aj slušným, úprimným ľuďom, čo nikomu nechceli ublížiť a čo boli presvedčení, že v živote je všetko jasné a - odpusťte - čiernobiele...
Není tady
faf napsal(a):
Vies a na druhej strane, preco by som teoreticky nemala ocakavat nieco, co mi niekto iny slubil? Takze ked mi niekto slubi "vernost az do smrti", mam a priori zamietnut podobnu myslienku s tym, ze to je predsa nemozne? Ako to mam vediet? Tak mu skusim verit, nie slepo, telenovelisticky, ale predsa len verit. A nemam preco potom byt sklamana, ked ten svoj slub nedodrzi? Napriek tomu, ze som neuverila tomu slubu celym srdcom a nebola som na nom zavisla. Ja si myslim, ze to sklamanie je prirodzene.
Nu vidis! A prave v tomhle ja vidim kamen urazu - ve slibech! Ve dvaceti - tricetui si slibujeme lasku az do smrti! Pritom nas ceka dalsich 40 - 60 let zivota. Nezda se ti to zrudne?? Vyzadovat sliby a pak byt zklamani z jejich nesplneni? Nebylo by snad prirozenejsi byt k sobe uprimni, nic si vzajemne neslibovat a proste zit a milovat se tak, abychom jeden druheho nezklamali? Nevyzadovat sliby, nic neocekavat a radeji se radovat z lasky tady a ted, chovat se tak, aby s nami zustala skutecne az do smrti?
Není tady
tina napsal(a):
choysi, vy už jste si je vyměnily, že tam má pozdravovat?
Ještě ne, to je jen průprava.
Kdyby náhodou...
Nety přece říkala, že se dohodneme předem...
Není tady
tina napsal(a):
a budete to mít s kulatým razítkem kdyby náhodou?
Jo, jo, to víš, my jsme se tu s Nety dočetly o majetku, tak je lepší to pojistit.
Zajdeme k notáři a bude to...
Není tady
Selima napsal(a):
C´est la vie znamená, že život je pestrejší, než nás učili v škole, a že ti kľudne pripraví všelijaké prekvapenia. Hranica medzi zamilovanosťou a láskou môže byť len tenulililinká a aj pri ročnom vzťahu sa môže stať, že doma všetko klape úplne OK, a podľa možností aj v paralelnom vzťahu všetko klape OK - dotyčný/á skrátka 2x viac dáva, ale aj 2x viac dostáva späť... Nehovorím, že to je môj ideál, ale stáva sa to. A stáva sa to aj slušným, úprimným ľuďom, čo nikomu nechceli ublížiť a čo boli presvedčení, že v živote je všetko jasné a - odpusťte - čiernobiele...
Verím, že v daný čas je len jedna láska. To je ten problém, že je ťažké rozoznať, čo je láska a čo je zamilovanosť. Aj keď, niekde som počul takto ( neviem, či je to pravda, možno aj hej ): láska je, keď na partnerovi/partnerke vidíš jeho/jej chyby a miluješ ho/ju práve pre ne. Zamilovanosť je, keď na tom druhom žiadne reálne chyby nevidíš...
Není tady
backy007 napsal(a):
klokan napsal(a):
Občas se podivuju nad tím, že vlastně nežárlíte na partnerovy ruce - když totiž sexuje sám pro sebe, tak je taky nevěrný - sám se sebou
![]()
To nie je o žiarlivosti, ale o tom, ako plní svoj sľub vernosti. Chcem povedať, že nevera i masturbácia majú jeden spoločný faktor: problém. Pravdepodobne muž nedostáva v manželstve toľko, koľko potrebuje. Ale v prípade nevery je možno počítať i s čímsi vážnym, keďže pochybujem, že existuje chlap, ktorý by sa zamiloval do svojich rúk...
Tak tohle je skutecne nazor kluka a ne dospeleho muze
Tos mne opravdu pobavil...... muz maasturbuje protoze v manzelstvi nedostava tolik, co potrebuje..... no to je sila! A ty se divis, ze nemam chut ti cokoliv vysvetlovat???? Nu inu jen se div 
Není tady